Het is tijd om je eigen Slowfulness Lifestyle te creëeren, op jouw eigen manier!

CREATE YOUR SLOWFULNESS LIFESTYLE

DURF JIJ all-in TE GAAN?

Dé succesformule tot een leven vol rust, energie én succes!
Het vinden van balans, het maken van bewust keuzes en het ontdekken van wat écht belangrijk voor je is, zodat je in evenwicht kan presteren. Haal in 12 maanden alles uit jezelf én je business. Het kan namelijk allemaal: genieten van je lichaam, je leven én je bedrijf!. Wordt die ontspannen succesvolle man of vrouw vol energie en zit lekker in je vel.

EVEN VISUALISEREN

Stel je voor… je wordt wakker en springt vol energie uit bed. Je begint de dag met een verkwikkende meditatie en een rustgevende yogasessie. Je neemt de tijd om te schrijven in je inspirerende journal, terwijl je geniet van een opgeruimd huis en een koelkast vol verse biologische groenten en fruit.

Je snuffelt in de nieuwste inspirerende boeken en geniet van veel vrije tijd om te ontspannen en te genieten van de prachtige seizoenen. Vakanties en uitjes staan regelmatig op de planning, terwijl je vol vertrouwen jezelf in mooie leggings hijst voor een energieke hardloop- of sportroutine.

Stralend en vol zelfvertrouwen, met een slank lichaam en kleding die prachtig zit. Je haar valt als een weelderige bos en je make-up is on point. Het lijkt rechtstreeks uit de pagina’s van de happy healthy magazines te komen.

Tegelijkertijd ga je met enthousiasme aan de slag aan het werk. Je voert bruisende gesprekken met je klanten, behaalt geweldige resultaten en ziet je omzet gestaag groeien. Je voelt de voldoening van het creëren en leiden van een succesvolle business.

Maar het mooie is dat je ook volop tijd en aandacht hebt voor je gezin, partner óf social life. Je kunt quality time doorbrengen, samen lachen, genieten van mooie momenten en de band versterken die jullie delen.

MAAR LATEN WE EERLIJK ZIJN

Dit ideale plaatje is helaas niet (altijd) de realiteit. In werkelijkheid spring je niet zo makkelijk je bed uit, schiet jouw persoonlijke verzorging er vaak bij in, merk je dat je steeds vaker last van allerlei vage klachten en de routines die je zo inspireren op social media, doe je vaker niet dan wel. 

Gebrek aan energie, rugpijn, hoofdpijn of zelfs migraine, oververmoeidheid. Je weet dat je door deze klachten niet altijd scherp bent. Niet full focus kan werken. Daar baal je van. 

Soms lijkt het of je de eeuwige balanszoeker bent tussen werk en privé. Toch blijf je maar doorgaan, zelfs wanneer je eigenlijk zou moeten stoppen. Onze wereld draait in een sneltreinvaart en we worden constant opgejaagd. Ook jij.

En hoewel je probeert de regie te houden, ben je toch vaak overal en nergens, altijd druk en onderweg en zelfs in het weekend gaat je laptop open. Omdat er altijd nog iets af moet of die belangrijke e-mail moet worden verstuurd of je administratie, een eeuwige taak, waar je geen tijd voor hebt gehad. 

En ademhalen? Dat is een luxe die je jezelf nauwelijks gunt.

ik geloof dat…

…alles met elkaar in verbinding staat en invloed op elkaar heeft. Wanneer jij niet goed eet, slaapt of voor jezelf zorgt, heeft dat invloed op jouw gemoedstoestand, op je energie maar ook op je gezinsleven, je relatie én je bedrijf.

En andersom ook. Wanneer jij niet lekker in je vel zit, wanneer jij je steeds vermoeid voelt of wanneer het niet lekker gaat in je bedrijf of in je relatie, dan heeft dat ook effect op jouw voeding, leefstijl en energie.

Je gaat steeds ongezonder of minder eten, je gaat minder sporten, je neemt niet meer de tijd om lekker buiten te gaan wandelen, je stelt steeds meer dingen uit en ga zo maar door.

En dan heb ik het niet over de gevolgen hiervan. Gebrek aan energie, hoofdpijn, oververmoeidheid, vage klachten, pijnlijke rug, schouders- en nek, teveel kilo’s én stress. Wanneer jij in deze negatieve spiraal zit, dan is het lastig om hier zelf uit te komen.

Je hebt de focus op je werk, je huis, je gezin, je sociale leven. En misschien nog op veel meer dingen…

Maar jij?

Jij komt pas vaak ergens als laatste in het rijtje. Tijd om dat te veranderen! Tijd om gas terug te nemen, de regie te pakken én jezelf op de eerste plek te zetten.

Het goede nieuws: je zult merken dat er dan méér uit je handen komt! 

De juiste veranderingen binnen jouw lifestyle gaan hét doen. Deze veranderingen hebben een enorme impact op hoe jij je voelt, met een goede energie, een sterke en positieve mindset, en een gezonde leefstijl als resultaat.

Tijd om je gewoontes te doorbreken en te veranderen. Deze veranderingen zorgen voor meer structuur, rust en balans, en productiviteit. 

Gezonde voeding, meer bewegen, minder stress, minder moeten en een balans in werken en rust pakken. Als jij eenmaal de tools ontdekt hebt die gezond en ook nog leuk zijn, gaat de rest vanzelf!

Een happy, healthy essential lifestyle is echt heel leuk! En het gaat je zoveel meer brengen: het zorgt voor een positieve transformatie op alle vlakken. Je leert jezelf beter kennen, voelt je fysiek en mentaal sterker en kunt volop genieten van je lichaam, leven & bedrijf.

PRESTEREN IN EVENWICHT

Mijn persoonlijk verhaal begint jaren geleden. Als succesvolle ondernemer en professional was ik  altijd bezig met het najagen van succes en het streven naar perfectie. Bovendien kwamen anderen altijd op de eerste plek, zonder rekening te houden met mezelf.

Uiteindelijk ging ik keihard onderuit. Mijn lichaam trok aan de rem. Ruim anderhalf jaar zat ik thuis met een burn-out en ik wilde niets liever dan weer lekker in mijn vel zitten.

Ik realiseerde me dat ik allerlei concessies had gedaan. Diep van binnen voelde ik dat ik niet langer voor kwantiteit wilde kiezen, maar voor kwaliteit. Minder en beter. 

Dus nam ik het besluit dat het vanaf dat moment niet alleen anders moest, maar dat ik het ook echt anders wilde! 

Dit was het moment waarop ik de Essential Lifestyle methode ging ontwikkelen.

 

fit en vol energie coaching

Ik ging aan de slag met mijn gezondheid, met mijn lichaam, mijn dagelijkse gewoontes – my way of life – én met mijn bedrijf – mijn manier van ondernemen.

Ik leerde hoe ik mijn lichaam een energie boost kon geven met gezonde voeding en biologische voedingsstoffen in de vorm van hoogwaardige supplementen én tegelijkertijd mijn overtollige kilo’s kon kwijtraken.

Met andere woorden, ik leerde hoe ik mijn lichaam vóór mij kon laten werken. En welke impact dit had op mijn gezin, mijn sociale leven en werk. Door weer te luisteren naar mijn lichaam, kon ik in het juiste tempo de verbeteringen doorvoeren. 

Iedere dag ging ik mij beter voelen en ik was flabbergasted door het resultaat.

Al vrij snel was ik van al mijn vage klachten af en had ik meer energie dan ooit tevoren. Ik had geen hoofdpijn meer en sliep als een roos. De mist in mijn hoofd was opgetrokken.

En als bonus was ik ook nog eens 11 kilo kwijt!

Maar niet alleen mijn gezondheid kreeg een upgrade. Inmiddels bloeit mijn eigen bedrijf als nooit tevoren. Ik train jaarlijks tientallen ondernemers en professionals om in evenwicht te presteren.

Dit programma is dé sleutel voor groei

het all-in programma

… is een exclusief persoonlijk 1-op-1 traject waarbij je mijn persoonlijke high-value begeleiding en mentoring krijgt.

Je krijgt toegang tot alle exclusieve inhoud, waardevolle tools en resources die je zullen helpen om blijvende veranderingen in je leven te realiseren. 

Je zult leren hoe je duurzame gezonde gewoontes creëert, je energielevel verhoogt en succesvolle strategieën implementeert in je bedrijf of carrière.

Groei in gezondheid
Ontdek hoe je jouw energielevel verhoogt, klachten vermindert en lekker in je vel zit. Met de juiste voeding, beweging en stressmanagement bereik je een optimale gezondheid.

Groei in mindset
Leer belemmerende overtuigingen loslaten en een positieve mindset creëren. Ontwikkel veerkracht en zelfvertrouwen voor persoonlijke groei.

Groei in rust
Word je bewuster hoe je in je leven en je bedrijf staat en ontdek met welke stappen jij je doelen bereikt. 

Groei in balans tussen je werk en privé
Vind de juiste balans in work-life. Leer efficiënt werken zonder uitputting en creëer quality time voor jezelf en dierbaren.

Groei in selfcare
Leer goed voor jezelf zorgen, zowel fysiek als mentaal. Ontdek de kracht van selfcare voor welzijn en geluk.

Groei in zakelijk succes
Merk dat jouw groei in gezondheid, mindset, work-life en zelfzorg de basis vormt voor meer zakelijk succes. 

JOUW LICHAAM IS DE BASIS VOOR SUCCES

Als je weet dat het bewezen is… dat bijna 80% van alle lichamelijke én mentale (stress)klachten door het tekort van voedingsstoffen komt, is het niet gek dat we ons soms zo voelen!

Meer biologisch dan psychologisch, dus!

Je kan namelijk hele dagen in het bos gaan wandelen, op een yoga matje gaan mediteren of time-managementtechnieken inplementeren. Maar als je lichaam niet optimaal gevoed is, zal het je niet helpen en zal je geen rust in je lichaam krijgen.

Door je gezondheid te resetten zet je de eerste stap naar het creëren van een gezond lichaam &   lifestyle. De focus is een gezond lichaam! 

Ik ga je niet vertellen hoe het ”moet”, maar je gaat vinden wat bij jou past, zodat je ook op de langere termijn andere en gezondere keuzes wilt en gaat maken. Iedereen is namelijk anders en heeft andere behoeften. 

Je krijgt toegang tot mijn unieke blueprint met álles wat je nodig hebt om ontspannen succesvol te worden, te zijn én te blijven!    

#1 RESET JE LIJF
supplementen

Jouw gezondheid is van onschatbare waarde. Het is de fundering waarop jouw succesverhaal gebouwd wordt.

Je begint het programma daarom met de reset eetmethode. We halen de bezem door je lichaam.  Deze bewezen methode is gezond én gemakkelijk vol te houden. Geen hongergevoel, geen snaaigedrag en je mag gewoon eten.

Deze reset is GEEN dieet! Het heeft een begin, een midden en een eind. Je eet lekker, gezond en gebalanceerd en we voegen juist voedingsstoffen toe. De methode daarom is heel goed vol te houden en super effectief en daarvoor doen we het!

#2 RESET JE LIFE
move your body

Het tweede onderdeel is “Reset je Life”: jouw kans om jouw leven een fantastische reset te geven!

Je duikt in de essentiële aspecten van jouw lifestyle, zoals de kwaliteit van je slaap, het plezier van beweging en de kunst van persoonlijke verzorging – selfcare.

Je ontdekt hoe je jouw dagelijkse routine kunt optimaliseren, zodat je vol energie kunt zijn.

#3 RESET JE BEDRIJF
love, peace & happiness

Met “Reset je Bedrijf” til je jouw onderneming of werkzaamheden naar een next level. Je vertaald je ambities in een doelgerichte aanpak in de richting van een groeiend bedrijf die je én omzet én rust oplevert.

Creëer balans, maak onderbouwde keuzes en geniet van succes met aandacht voor wat echt belangrijk is.

Reset je Bedrijf en wordt ontspannen succesvol door minder maar beter! 

#4 LIVING YOUR ESSENTIAL LIFESTYLE
slow hotspots

In de laatste maanden sluiten we af met een to-do. Maar wel eentje die je gaat helpen. Zonder te moeten.

Je hebt immers inzicht in wat je nodig hebt om meer rust en ontspanning in je lichaam, leven & bedrijf te creëren.

Het is nu aan jou om de stappen te zetten die nodig zijn om deze inzichten vast te houden en vol te houden. 

Dus als jij…

Klaar bent met al die vage klachten, met rugpijn, hoofdpijn of migraine, oververmoeidheid, overtollige kilo’s en andere (stress)klachten…

Klaar bent om afscheid te nemen van vermoeidheid en futloosheid, en in plaats daarvan wil bruisen van energie…

Nu echt aan de slag wilt gaan en je niet meer achter allemaal excuses wilt verschuilen…

Verlangt naar meer balans tussen werk en privé, met tijd en ruimte voor jezelf, voor ontspanning en quality time met jouw dierbaren…

Wilt weten hoe je met de juiste stappen en op een effectieve manier je doelen kan  bereiken en hoe je dit blijvend kan toepassen…

Dan ben je hier op de juiste plek!

OKAY EN NU EVEN PRAKTISCH…

In dit unieke transformerende mentorship sta ik twaalf maanden naast je en ga ik je begeleiden, helpen én coachen om die succesvolle ontspannen ondernemer of professional te worden.

Je krijgt toegang tot een schat aan waardevolle informatie, strategieën en tools. We gaan aan de slag met wat jij op dit moment nodig hebt. We bouwen een stevig fundament waarop jij kan groeien.

Alles is erop gericht om jou te helpen je gezondheid te optimaliseren, innerlijke rust te cultiveren en bewuste keuzes te maken die écht bij jou  passen. Het programma is dus helemaal op maat. Stap voor stap de drukte en stress achter je laten en de energie krijgen om de dingen te doen die belangrijk voor je zijn..beter dan ooit.

Dit is in het kort wat het programma inhoudt:

Offline slow-down sessie

We starten met een offline slow-down sessie op een fijne locatie. Even eruit. Onder het genot van een (h)eerlijke lunch, brengen we alles in kaart.

We maken een mooi plan met al jouw wensen en doelen. Zodat dit past in je agenda, je direct focus hebt én je snel resultaat boekt. 

3x Persoonlijke Groeisessies

Ieder kwartaal hebben we een persoonlijk online 1-op-1 groeisessie van ca. 90 minuten om jouw voortgang te bespreken, strategieën aan te passen en te werken aan persoonlijk groei. We zoomen verder in op wat jij wilt en hoe jij daar komt. Het geeft je inzicht in de stappen die je kunt nemen.

Maandelijkse boost sessie

Iedere maand is er online boost sessie. Het doel van deze sessie is dat je hulp en inspiratie krijgt om mooie doorbraken te creëren. Maar ook accountability. De sessie duurt 30 minuten en vindt plaats via zoom. 

Onbeperkt toegang tot de online omgeving

Je krijgt direct toegang tot de blueprint waar jij jouw ontspannen succesvolle leven gaat ontdekken en de stevige fundering voor rust en ontspanning in je lichaam, leven & bedrijf neerzet. Boordevol tips, tools  en handvatten + bijpassende to do’s. 

Stap voor stap reset eetmethode
Het volledige programma van A-Z dat jou dagelijks stap voor stap door de reset begeleidt met praktische, inspirerende én motiverende tools en tips.

Je krijgt toegang tot de toolkit met alle informatie, handige schema’s, recepten en planners. Hierin vind je alles wat je nodig hebt. Hoe jij succesvol 4-12 kilo kan afvallen, hoe jij je energie weer terugkrijgt en(!) hoe jij weer lekker in vel komt te zitten!

Hoogwaardige biologische supplementen

Om je gezondheid te optimaliseren zijn aanvullende hoogwaardige biologische voedingsstoffen essentieel. Het startpakket is uiteraard bij het programma inbegrepen. Dit pakket – met 5 hoogwaardige biologische producten – zorgt voor de grootste optimalisatie voor je gezondheid, waarbij je lichamelijke ongemakken kunnen afnemen en het lichaam energieker en vitaler wordt. Ieder kwartaal kijken we welke producten jij verder nodig hebt. 

12 maanden onbeperkt support 

Je hebt 12 maanden lang – 24/5 – een rechtstreeks lijntje met mij. Je doet het niet alleen! Ik ben bereikbaar voor je. Ik luister naar je en ben er wanneer jij het nodig hebt. Als het even niet lekker gaat, als je vastloopt, wilt sparren of vragen hebt die niet kunnen wachten. 

Wat het persoonlijk all-in programma jou oplevert?

Een blijvende verandering – doordat we je lichaam én mindset hebben aangepakt, zit je lekker in je vel én heb je goede & gezonde gewoontes en routines gecreëerd

Heerlijke helderheid, focus en energie – Wat een rust in je hoofd! 

Je slaapt lekker en wordt uitgerust wakker

Lichamelijke ongemakken en klachten nemen af of verdwijnen helemaal  – je zal zien dat je lichaam veel rustiger is. Geen of veel minder hoofdpijn, geen opgeblazen gevoel of andere vage klachten

Je start je dag fit en vitaal en dat blijft zo de hele dag!

Een gezonde work-life balans – je voelt je energieker, sterker en gelukkiger op alle vlakken en verschillende rollen in je leven.

Je ziet de dingen helder en hebt inzicht – alsof de mist in je hoofd is opgeklaard. Je bent je bewust van jezelf en de wereld om je heen
4-12 kilo gewichtsverlies – als je wilt, kan je 4 tot 12 kilo afvallen of zelfs meer als dat een doel van jou is

Je normale eetlust herstelt – je hebt geen snaaigedrag meer

Je kent je eigen grenzen weer. Je laat bewust taken aan anderen over en weet dat zelfzorg ook om voor jezelf zorgen gaat ín je bedrijf.

Kortom: Meer balans, ontspanning, succes, plezier én vrijheid voor jou! 

Meer balans, ontspanning, succes, plezier én vrijheid voor jou! 

Haal in 12 maanden alles uit jezelf én je business! 

Dit complete programma is alleen voor ondernemers die bereid zijn om in zichzelf en hun bedrijf te investeren omdat ze weten dat dit nodig is om die groeisprong te maken.

De investering voor deelname aan dit programma bedraagt 850,- euro per maand, exclusief BTW.

Vooraf hebben we een gesprek om te kijken of er een match is. Nadat er van beide kanten een YES is zullen we de live kick-off inplannen en kunnen we van start! 

ik ga het eerst nog wel even zelf proberen

Je hebt nu verschillende opties voor je liggen. Je kunt ervoor kiezen om alles bij het oude te laten en zelf te blijven ploeteren. Maar eerlijk gezegd, wat heeft dat tot nu toe écht opgeleverd? Of ben je klaar om een sprong te wagen en deel te nemen aan een programma dat je leven echt kan transformeren?

Stel je eens voor… Een leven waarin je vol energie en vitaliteit bent, vrij van klachten en overtollige kilo’s. Een leven waarin je tijd hebt voor jezelf, je dierbaren en de dingen die er echt toe doen. Een leven waarin geniet van een gezond en fit lichaam.

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een uniek programma, speciaal ontworpen om jouw leven te resetten en een nieuwe richting in te slaan. Met behulp van de krachtige stappen uit de blueprint leer je niet alleen wat er praktisch gezien nodig is, maar ontwikkel je ook een mindset en energie om daadwerkelijk actie te ondernemen en jezelf niet langer tegen te werken.

In meer dan 10 jaar tijd heb ik alle lessen geleerd, alle fouten gemaakt en nu deel ik al mijn waardevolle kennis met jou. Samen zetten we de eerste stap naar een gezond leven, zonder dat jij dezelfde hindernissen hoeft te ervaren.

Laat je niet langer leiden twijfel. Dit is jouw moment om te investeren in jezelf, je gezondheid en je toekomst. Binnen dit programma ontdek je de geheimen van een gezond lichaam, een sterke mindset en een leven vol balans.

Dus, ben je er klaar voor? Gun jezelf deze geweldige kans om jouw leven te transformeren. Je verdient het om een ontspannen en succesvol leven te leiden, en ik sta klaar om je daarbij te begeleiden.

DIT IS NIET VOOR IEDEREEN!

Ik werk graag met mannen en vrouwen die een diep verlangen hebben om zich beter te voelen, en dit programma is absoluut niet voor iedereen.

Het is geen quick fix, maar een life-long transformatie. Er bestaat geen magisch pilletje. Jij moet bereid zijn om in jezelf te investeren, om in jezelf te geloven en om actie te ondernemen.

Maar heb jij écht genoeg van hoe de dingen nu zijn? Wil je écht verandering? Ben je klaar om in jezelf, je lichaam én je bedrijf te investeren? Wacht dan niet langer en klik hieronder op die knop om je aan te melden. Tijd om in actie te komen!

Hoe eerder jij ontdekt hoe je jouw lichaam kunt optimaliseren – en dus vóór je kunt laten werken – en de balans kunt herstellen, des te sneller sta je weer vol energie en levenslust in het leven.

Jij bent slim genoeg om te weten wat je wilt en wanneer je wilt instappen. De investering die jij in jezelf doet, toont je toewijding aan jouw droom, aan vrijheid, zowel fysiek als mentaal!

Maar onthoud, de échte schaarste is elke dag dat je je niet lekker in je vel voelt, elke dag die voorbijgaat zonder dat je volop geniet. Tijd is het kostbaarste geschenk dat je hebt, en het komt nooit meer terug.

Als jij dit wilt, wacht dan niet langer. Klik hieronder en meld je aan voor deze geweldige kans om je weer geweldig te voelen in je eigen lijf!

Selena zit weer lekker in haar vel en viel zelfs 12 kilo af!  

“Na van alles geprobeerd te hebben en toch wel sceptisch te zijn of dit programma mij dan nu wel zou kunnen helpen, ben ik toch gestart. En ik ben superblij met het resultaat. Dit had ik echt nooit verwacht.

Ik was zelf verbaasd over de frisse blik in mijn ogen. De online omgeving is erg overzichtelijk en duidelijk.

Met de begeleiding bij van Margriet heb ik eindelijk rust in mijn lichaam en leven, of lijf & life, zoals zij dat altijd zo mooi zegt. Ik voel mij lichamelijk én mentaal me zoveel beter. Absoluut een aanrader en de investering dubbel en dwars waard”

Selena

Veelgestelde vragen

Hoe ziet het programma er precies uit?

Alle details deel ik graag met je in een gesprek, maar in het kort: het is een persoonlijke samenwerking van twaalf maanden waarin ik naast je sta en persoonlijk begeleid door middel van een slow-down (kick-off) sessie , 3 kwartaal groeisessies, maandelijkse boost calls en contact via mijn zakelijke whatsapp, waarin je mij vragen kunt stellen of uitdagingen kunt voorleggen.

Daarnaast heb je toegang tot een online omgeving waar ik al mijn kennis met je deel. 

Voor wie is dit programma bedoeld?

Deze samenwerking is voor ambitieuze krachtige ondernemers of professionals met een passie voor hun werk of een goedlopend bedrijf waar ze veel tijd en aandacht aan besteden en die inzien dat een investering in zichzelf de beste investering is die je kunt maken.

Die op zoek zijn naar een effectieve manier om doelen te bereiken, die hun gezondheid willen optimaliseren en meer innerlijke rust willen zonder teveel gedoe.

Je loopt steeds vaker rond met diverse lichamelijke, mentale of fysieke klachten, zoals niet kunnen afvallen, hoofdpijn, oververmoeidheid, spijsverteringsklachten, slecht slapen, korter lontje, je gestrester voelen. Vrouwen kunnen ook last hebben van (pre-) overgangsklachten. 

Die voelen dat ze kansen laten liggen en dat ze de potentie hebben nog meer te kunnen groeien als ze beter voor zichzelf zouden zorgen.

Deze samenwerking is niet voor mannen en vrouwen zonder ambitie, de klagers, uitstellers of de excuustruzen.

Het is belangrijk dat Je coachbaar bent, dus met een open mind deelneemt.

Twijfel je of het iets voor je is dan kun je een vrijblijvend gesprek met mij inplannen, zodat we samen kunnen kijken of deze samenwerking is wat je nodig hebt.

Wat voor vragen kan ik wekelijks stellen?

Vooral die vragen waar je geen pasklaar antwoord op kunt vinden, die je in de war brengen en je voor een uitdaging stellen. Over je lichaam, tijd, energie of mindset.

Denk aan vragen over lichamelijke klachten, over hoe je zaken anders kan aanpakken, een afspraak waar je nerveus van wordt, het eindeloos twijfelen over welke beslissing je moet nemen, het vraagstuk waar je hersenen van beginnen te kraken en waarvan je stress krijgt, je chaotische planning die een reddingsboei nodig heeft, een gevecht om je focus te vinden en het jongleren met prioriteiten.

Geen vraag is te gek!

 

Staat jouw vraag er niet bij?

Stuur een mailtje naar margriet@slowfulness.nl of vraag een call aan, ik help je graag verder. 

Je bent slechts één stap verwijderd van de verandering die jou meer energie en rust gaat geven. Wil je serieus stappen nemen om weer lekker in je vel te zitten en zou je mijn hulp willen, maar je hebt toch nog een paar vragen? Laten we dan gewoon even met elkaar bellen. Dan kan ik al je vragen beantwoorden en kunnen we kijken of dit programma iets voor jou is. 

Nothing changes if nothing changes