Let’s talk over some coffee

Laten we eens bellen…

& ontdekken wat het betekent om écht in balans te zijn.

Zodat je weer lekker in je vel zit en alles uit jezelf én je business kan halen!

Het kan allemaal: én genieten van je lijf, én je life én je bedrijf!

laten we eens bellen

In dit gesprek bespreken we onder andere…

Waar je nu staat.

Waar je naartoe zou willen en welke stappen je kunt zetten om dat te bereiken.

Waar uitdagingen liggen, waar je tegenaan loopt of wat nog niet gaat zoals je zou willen.

Welke perspectief ik voor je zie om je work-life balans te versterken en rust te creëren in je lijf, life & bedrijf.

Ik ben Margriet

Vanuit mijn expertise in essential lifestyle, gespecialiseerd in optimaliseren van gezondheid en ont-stressen geloof ik in de kracht van bewuste keuzes, innerlijke rust en een gezonde balans in je lijf, life & bedrijf.

Niet door eindeloos te blijven streven naar meer en je te laten verleiden door alle drukte en stress, maar door te focussen wat echt belangrijk is.

Hoe je voeding vóór je kan laten werken en hoe je ontspannen kan leven én ondernemen vind ik fascinerend. En ik geloof dat iedere vrouw in staat is om haar echte essentie te ontdekken, haar gezondheid kan optimaliseren en innerlijke rust kan creëren op alle vlakken van haar leven.

Je kan zakelijk ontspannen verder groeien en een positieve impact maken, terwijl je tijd en overhoudt voor wat ook belangrijk is in je leven.

Ik denk graag in kansen en mogelijkheden en deel die dan ook graag met jou. Laten we  even bellen!

Margriet coaching slowfulness

Voor wie is dit gesprek? 

Dit gesprek is voor de ambitieuze ondernemende vrouw die een goedlopend bedrijf heeft waar ze veel aandacht aan besteed. Je begrijpt dat een gezonde levensstijl van essentieel belang is om optimaal te kunnen presteren. Jij bent immers je bedrijf en andersom!

Je zoekt naar manieren om je dagelijkse ‘stress’ te verminderen, je energiereserves te optimaliseren, veerkracht op te bouwen en een gezonde balans te vinden tussen werk en privéleven.

Je bent op zoek naar een effectieve manier om je doelen te bereiken, zonder dat het ten koste gaat jezelf.

Je hebt een enorme drive, bent niet bang voor een uitdaging en hebt een ‘let’s do this’ mentaliteit. Wel houd je van efficiëntie en wil je dingen aanpakken op een simpele manier. Want je hebt al genoeg om handen, toch?

Let’s talk 

Hieronder kun je een gesprek met mij inplannen. Door je alvast een aantal vragen te stellen, kan ik me goed inlezen en inzicht krijgen in waar jij nu staat.

Hierdoor weet ik wat er bij je speelt en kunnen we ons allebei goed voorbereiden. En weet: er zijn geen foute antwoorden. Wees vooral jezelf, eerlijk en duidelijk, zodat we samen kunnen kijken of ik je verder kan helpen en of een samenwerking de juiste stap is. 

Vanzelfsprekend is dit gesprek vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Om ergens te komen moet je eerst besluiten niet te blijven waar je nu bent – omdenken