all in programma.

voor happy & healthy medewerkers in jouw bedrijf. 

“Alsof die fruitmand op het werk zaligmakend is….dat appeltje neem ik voortaan zelf wel mee!”

Dit zei een medewerker laatst tegen mij. Helemaal blij was ze met kick off sessie van mijn all in programma. En zo hard nodig ook!

Ik vind het schokkend en vooral verontrustend(!) hoeveel medewerkers er rondlopen met stress klachten, zoals hoofdpijn, nek- en rugpijn, vermoeidheidsklachten, overgewicht en maag- en darmklachten.

Margriet vitaliteit appel capelle aan den IJssel

hoe vitaal is jouw medewerker.

Allereerst natuurlijk wel hulde aan de fruitmand, want stressklachten is 80% tekort aan de juiste voedingstoffen. Een fantastisch initiatief als bedrijf, maar het is tijd voor een upgrade!

Vitaliteit van medewerkers loont, want fitte en blije medewerkers zorgen voor meer productiviteit en minder ziekteverzuim.

Maar hoe vitaal is jouw medewerker? En zou je meer willen doen om medewerkers te helpen bij het voorkomen van stress?

Hoe zit jouw werknemer erbij? Energiek en gemotiveerd? Zitten ze op hun plek? Of ervaren zij stress? Wat leeft er op dit moment?

voorkom uitval door werkstress.

De grens tussen werk en privé vervaagt en de werkdruk neemt vaak alleen maar toe. Een hoge werkdruk is niet erg en dat kan je niet altijd veranderen. Wel heb je invloed op hoe je ermee omgaat en hoe je medewerkers ermee omgaan. 

Zowel privé als in het werk zijn we – more then ever – op zoek naar balans.

Want als je weet dat een derde van het langdurende verzuim (> 6 weken) wordt veroorzaakt door psychische klachten, moet je voorkomen dat gezonde (werk)druk omslaat in ongezonde (werk)stress.

En(!) de kosten bij stress en burnout kunnen flink oplopen. Een zieke werknemer kost tussen de 250 en 400 euro per dag maar bij uitval door stress en burn-out, gaat het gemiddeld om zo’n €75.000 en is er sprake van verzuim van 5 tot 8 maanden.

Als bedrijf kan je heel veel bijdragen aan de vitaliteit van je werknemers door een gezonde leefstijl te stimuleren én te faciliteren.

Preventief coachen of coachen bij uitval helpt om deze kosten te reduceren

Ik help jouw organisatie het beste uit zichzelf te halen door de gezondheid van jouw medewerkers een top prioriteit te maken, zodat zij zowel lichamelijk als mentaal stressvrij worden én blijven. 

Door voldoende beweging, slaap, gezonde voeding en regelmatig ontspannen creëer je een goede basis om goed te kunnen functioneren. Jouw medewerker voelt zich energieker, vrolijker, sterker, zelfverzekerder en fitter.

  WE CANNOT BECOME WHAT WE WANT BY REMAINING WHAT WE ARE – MAX DUPREE

  ik geloof dat…

  …alles met elkaar in verbinding staat en invloed op elkaar heeft. Wanneer jij niet goed eet, slaapt of voor jezelf zorgt, heeft dat invloed op jouw gemoedstoestand, op je energie maar ook op je werk en functioneren.

  En andersom ook. Wanneer jij niet lekker in je vel zit, wanneer jij je steeds vermoeid voelt of wanneer het niet lekker gaat binnen jouw bedrijf of op je werk, dan heeft dat ook effect op jouw voeding, leefstijl en energie.

  Je gaat steeds ongezonder of zelfs minder eten, je gaat minder sporten, je neemt niet meer de tijd om buiten te gaan wandelen,  klusjes in huis blijven steeds vaker liggen, maar ook je concentratie en werkplezier gaat achteruit en ga zo maar door. Wanneer jij in deze vicieuze cirkel zit, dan is het soms heel lastig om hier zelf uit te komen.

  Met kleine veranderingen maak je grote stappen. We gaan gewoontes doorbreken en veranderen. En deze veranderingen zorgen voor meer structuur, rust en balans. We kijken samen naar de kern waarom iets zo lastig gaat. Waar komen je gedachten, emoties en angsten vandaan? Je leert hier anders naar te kijken.

  LET’S WORK TOGETHER

  In mijn all-in programma begeleid ik jouw medewerker in 4 maanden naar rust en ontspanning in het lijf, life & werk. Ik richt me tijdens de 1-op-1 coaching op de vitaliteit van jouw medewerker. Het gaat in dit geval niet alleen om de fysieke gezondheid maar ook de mentale en zijn of haar levensstijl. Ik help in persoonlijke ontwikkeling om zo een vitaal leven en duurzame gedragsverandering te realiseren. Een soort personal trainer. Het is dan ook een efficiënte manier om chronische (werk)stress of een burn out te voorkomen.

  offline kick-off sessie

  Een offline kick-off sessie op locatie. We doen een vitaliteitscheck en leefstijl analyse. We maken een plan met alle doelen en wensen. 

  U

  8 online coaching sessies

  Verdeeld over 8  online sessies  begeleid ik jouw medewerker stap voor stap.
  We zoomen in hun werk en privésituatie. 

  v

  4 maanden onbeperkt support

  Als het even niet lekker gaat, bij vragen of motivatie ben ik voor de medewerker bereikbaar.

  wat betekent dit concreet?

  In 8 coach sessies verspreid over 4 maanden begeleid ik jouw medewerker naar een gezonde leefstijl. We zoomen in op de vragen: wie jij bent, wat jij wilt en hoe jij daar komt. Het all in programma bestaat uit 2 stappen. Hierin leren ze alles over hoe ze weer lekker in je vel kunnen komen. 

  STAP 1
  Het is bewezen dat 80% van onze stressklachten te maken heeft een tekort aan voedingsstoffen. Meer biologisch dan psychologisch, dus!. Daarom is de eerste stap een reset – een lichaamsreiniging, het resetten van het lichaam – een reboot van het systeem. Je kan namelijk hele dagen in het bos gaan wandelen of op een yoga matje gaan mediteren, maar als het lijf niet optimaal gevoed is, zal het je niet helpen en zal je geen rust in je lijf krijgen. Door de reset zullen zij al heel veel verbeteringen ervaren.

  STAP 2
  De tweede stap zijn de 1-op-1 sessies en daarin behandelen we de stappen die ze hebben te zetten om vooruit te komen. En we maken een concreet plan hoe ze dit gaan doen. Ze gaan aan de slag om zichzelf te transformeren naar wie ze willen zijn zodat ze voortaan bewuste en gezonde keuzes maken, waardoor ze meer tijd, meer overzicht, meer helderheid, meer rust en gezonder voelen. We gaan de leefstijl verbeteren – gezonde voeding, meer bewegen, meer rust. Balans tussen werk en privé. 

   

  WAT HET ALL-IN PROGRAMMA JOUW MEDEWERKER OPLEVERT? 

  Meer focus en energie

  Beter slapen en uitgerust wakker worden

  Integrale aanpak – body (lichaamsgericht), mind (snappen hoe het zit) & intuïtie (gevoel volgen)

  De dag fit en vitaal starten en de dag doorkomen

  Meer zelfvertrouwen in wie ze zijn, wat ze doen en waar ze voor staan

  Helderheid en inzicht – alsof de mist in het hoofd is opgeklaard. 

  Lichamelijke ongemakken en klachten nemen af of verdwijnen helemaal  – Het lichaam is veel rustiger is. Geen of veel minder hoofdpijn, geen opgeblazen gevoel of andere vage klachten

  4-12 kilo gewichtsverlies – Veel medewerkers geven aan dat gewicht ook een issue is, daarom kan er – indien gewenst – gewerkt worden naar een gezond gewicht, waardoor ook de kans op lichamelijke klachten afneemt. 

  En voor jouw als werkgever – houd je je bedrijf en werknemers gezond. En dat levert uiteindelijk voor iedereen een win-win situatie op.  

  Z

  De investering

  De investering voor het 4 maanden persoonlijke all-in  programma bedraagt slechts

  2.222 euro 

  De genoemde bedragen zijn exclusief btw. 

  CLICK VOOR DE KLIK.

  Omdat we 4 maanden lang intensief samen gaan werken, is het natuurlijk belangrijk dat ik een klik met jouw bedrijf en medewerker heb.  

  Denk jij dat het all-in coaching programma precies is wat jouw medewerker of jouw bedrijf nu nodig heeft? Klik dan op onderstaande knop en plan heel makkelijk een afspraak in mijn online agenda. Kun je niet op één van deze tijden? Stuur me even een mailtje op info@slowfulness.nl en we plannen een ander tijdstip in. 

   

  WAT MAAKT MIJN PROGRAMMA EXCLUSIEF EN UNIEK?

  Slowfulness coaching studio Capelle aan den IJssel

  Persoonlijke begeleiding. Er bestaat geen one size fits all. Iedereen is anders en heeft iets anders nodig. Jouw medewerker volgt geen vast programma, maar ontvangt de coaching die specifiek is afgestemd.

  Reset van het lichaam. We beginnen het traject met een gezondheidsreset – een lichaamsreiniging van 21 dagen. Door een aangepast voedingspatroon en het aanvullen van tekorten in voedingstoffen, wordt het lichaam en gezondheid geoptimaliseerd. De allerbelangrijkste stap naar een gezond lijf & life & bedrijf.

  Mindset staat centraalAlles valt of staat met de juiste mindset: de manier hoe je denkt. Je gedachten creëren je realiteit. Echt, dit is zo krachtig! Wat je denkt en gelooft heeft invloed op hoe je je voelt. Alles wat je denkt en gelooft is een keuze. Samen creëren we meer bewustzijn, rekenen we af met belemmerende overtuigingen en leren ze hoe ze gedachten kunnen kiezen wat op alle vlakken in het leven kan toepassen.

  Focus op de lange termijn. De coaching is geen quick fix, maar een lifelong fix. Doordat we werken aan het veranderen van het totaalplaatje, zullen zij een levensstijl ontwikkelen waar zij zichzelf naar een next level tillen. Hierdoor creëren ze een lifestyle waar ze de rest van hun leven profijt van hebben.

  Ik werk met medewerker die willen groeien. Ik werk met medewerkers die 100% committed zijn. Commitment houdt in dat je doet wat nodig is, ook als dat spannend en oncomfortabel voelt.  Natuurlijk doen ze dit niet alleen en ben ik daar om hen te ondersteunen, maar ze zullen wel zelf bereid moeten zijn om te veranderen.

  I’m always there. Het proces hoeven ze niet alleen te doen. Ik ben altijd 1-op-1 bereikbaar wanneer zij het nodig hebben.

  HAPPY HEALTHY EMPLOYEES

  coaching capelle aan den ijssel

  wie ben ik.

  Ik weet exact wat de valkuilen kunnen zijn, welke struggles medewerkers kunt hebben en wat nodig is om toch weer helemaal lekker in hun vel te kunnen zitten.

  Ik ben NGS (sport)masseur, expert in ontspanning en ont-stressen, voedingsdeskundige en gecertificeerd NOBCO coach, gespecialiseerd in vitaliteit en stress & burn-out. Ik geloof dat echte gezondheid bestaat als we naar elk stukje van de puzzel kijken, holistisch dus: body + mind | fysiek + mentaal.

  Mensen die mij goed kennen weten dat ik enorm gedreven ben om andere te helpen om ook die positieve verandering te realiseren. Coaching is meer dan gewoon een goed gesprek. Ik houd mijn klanten een spiegel voor en schud aan hun (zelf)beeld. Pas dan kan er beweging ontstaan. Daarbij combineer ik mijn kennis tot een effectieve behandeling waarmee mijn klanten echt succes behalen in zowel hun werk als in hun privé-leven.

  Spreekt dit jou aan? Klik op de button onder en plan vrijblijvend aan kennismakingsgesprek in of stuur een e-mail naar info@slowfulness.nl.  

  “Toen ik bij Margriet begon, zat ik er helemaal doorheen. Ik stond echt op het punt van omvallen. Ik had contact met een vriendin en die vertelde mij over het programma van Margriet. Ik heb mijn werkgever hierover geïnformeerd en die ging akkoord om het programma bij Margriet te starten. 

  Ik had werkelijk geen idee wat de voedingsstoffen voor mij zouden doen. Maar weet inmiddels wel dat ik nooit meer zonder wil. De combinatie van de reset en de persoonlijke sessies zijn uniek. En hierdoor ben ik zo veel sterker geworden. Lichamelijk én mentaal.

  Het klinkt misschien cliché maar ik heb echt geleerd wat mijn grenzen zijn en hoe belangrijk het is om die aan geven. Eerst mezelf en dan de ander. Ik sta weer uitgerust op en ben niet meer moe tijdens de (werk)dag. Ik ben veel scherper en geconcentreerder in alles wat ik doe. Ik zie geen bergen en hindernissen meer. Zo fijn! En natuurlijk super dat mijn werkgever mij hierin gesteund heeft” 

  Karin

  “Ik ken Margriet al een paar jaar van haar massages en wist dat ik bij haar ging vinden wat ik zocht. Haar warme en rustige manier van benaderen vind ik erg prettig. Al zegt ze wel waar het op slaat en dat is nodig. Zij is niet de stok achter de deur. Ze zorgt ervoor dat je zelf de stok wordt! Het duurde even voor ik de stap zette. En achteraf vraag ik mezelf af, waarom ik dit niet jaren eerder gedaan heb.

  Ze houd mij een spiegel voor. In het traject ga je eerst met de bezem door je lijf. Daarna aanvullen van voedingsstoffen en pas daarna aan de slag met het aanleren van andere gewoontes.

  En WAUW wat heb ik stappen gemaakt. Ik groei nog steeds iedere dag. Ik zit weer lekker in mijn vel, heb geen hoofdpijnen meer en ik heb geleerd te luisteren naar mijn lichaam.”

  Liesbeth

  ben jij werknemer?

  In veel gevallen wordt het programma betaald door de werkgever. Laten we de volgende stappen doorlopen, zodat ik jou de informatie kan geven die je nodig hebt.  

   

  Contact opnemen en kennismaking inplannen. Stuur me een berichtje met daarin meer informatie over jouw situatie en dan plannen we zo snel mogelijk een kennismaking in.

  Kijken naar jouw wensen. In een vrijblijvend gesprek van 30 minuten brengen we in kaart waar je staat, wat je nodig hebt en wat ik hierin voor jou als coach kan betekenen. 

  Offerte voor jouw werkgever. Op basis van ons gesprek stel ik een offerte op, voor jouw werkgever. Zodra we akkoord hebben plannen we een eerste afspraak in.

  Samen van start met het programma. We beginnen op korte termijn om meteen een goede start te kunnen maken. Er is op dit moment geen wachtlijst.