boost je gezondheid.

voor happy & healthy medewerkers in jouw bedrijf. 

“Alsof die fruitmand op het werk zaligmakend is….dat appeltje neem ik voortaan zelf wel mee!”

Dit zei een medewerker laatst tegen mij. Helemaal blij was ze met de kick-off sessie van mijn all-in programma. En zo hard nodig ook!

Ik vind het schokkend en vooral verontrustend(!) hoeveel medewerkers er rondlopen met stress klachten, zoals hoofdpijn, nek- en rugpijn, vermoeidheidsklachten, overgewicht en maag- en darmklachten.

En daarom verzorg ik naast mijn coachtrajecten  ook informatieve, interactieve, maar vooral leuke gezonde programma’s en workshops over voeding, leefstijl en vitaliteit voor bedrijven.  

WORKSHOPS & TRAININGEN

full energy.

Mijn populairste workshop. En dat is niet voor niets! Het is de perfecte eerste stap naar gezondere én vooral blije werknemers.

“Hoe zit het met jouw eet-, beweeg- en slaappatroon?” In deze training nemen de deelnemers ze stuk voor stuk onder de loep en leren zij hoe ze met kleine veranderingen een groot verschil maken!

feel good food.

Van superfoods tot de schijf van vijf. Advies over eten vind je echt overal. Maar wat is waar?

Tijdens deze workshop leer je het verschil tussen vulling en juiste voeding, maar ook over de invloed van stress op voeding en andersom. 

move your body.

Hoeveel beweeg je? En hoe meet je dat? In deze workshop brengen de deelnemers hun dagelijkse beweging in kaart en ontdekken zij welke acties ze moeten ondernemen.

slow down & sleep well.

Maak van slapen je prioriteit #1. Een goede nachtrust is namelijk dé sleutel tot een fit en vitaal leven.

In deze workshop nemen we een deep dive into sleep en leren de deelnemers hoe zij optimaal gebruik kunnen maken van hun natuurlijke bioritme.

hoe vitaal is jouw medewerker.

Allereerst natuurlijk wel hulde aan de fruitmand, want stressklachten is 80% tekort aan de juiste voedingstoffen. Een fantastisch initiatief als bedrijf, maar het is tijd voor een upgrade!

Vitaliteit van medewerkers loont, want fitte en blije medewerkers zorgen voor meer productiviteit en minder ziekteverzuim. Maar hoe vitaal is jouw medewerker?

En zou je meer willen doen om medewerkers te helpen bij het voorkomen van stress? Hoe zit jouw werknemer erbij? Energiek en gemotiveerd? Zitten ze op hun plek? Of ervaren zij stress? Wat leeft er op dit moment?

COACHING & ADVIES

5 pijlers leefstijl

coaching op het werk.

In mijn all-in programma begeleid ik jouw medewerker in 4 maanden naar rust en ontspanning in het lijf, life & werk. Ik richt me tijdens de 1-op-1 coaching op de vitaliteit van jouw medewerker.

Het gaat in dit geval niet alleen om de fysieke gezondheid maar ook de mentale en zijn of haar levensstijl.

Ik help in persoonlijke ontwikkeling om zo een vitaal leven en duurzame gedragsverandering te realiseren. Een soort personal trainer. Het is dan ook een efficiënte manier om chronische (werk)stress of een burn out te voorkomen.

HAPPY HEALTHY EMPLOYEES

ik geloof dat…

…alles met elkaar in verbinding staat en invloed op elkaar heeft. Wanneer jij niet goed eet, slaapt of voor jezelf zorgt, heeft dat invloed op jouw gemoedstoestand, op je energie maar ook op je werk en functioneren.

En andersom ook. Wanneer jij niet lekker in je vel zit, wanneer jij je steeds vermoeid voelt of wanneer het niet lekker gaat binnen jouw bedrijf of op je werk, dan heeft dat ook effect op jouw voeding, leefstijl en energie.

Je gaat steeds ongezonder of zelfs minder eten, je gaat minder sporten, je neemt niet meer de tijd om buiten te gaan wandelen,  klusjes in huis blijven steeds vaker liggen, maar ook je concentratie en werkplezier gaat achteruit en ga zo maar door. Wanneer jij in deze vicieuze cirkel zit, dan is het soms heel lastig om hier zelf uit te komen.

Met kleine veranderingen maak je grote stappen. We gaan gewoontes doorbreken en veranderen. En deze veranderingen zorgen voor meer structuur, rust en balans. We kijken samen naar de kern waarom iets zo lastig gaat. Waar komen je gedachten, emoties en angsten vandaan? Je leert hier anders naar te kijken.

WAT MAAKT MIJN AANPAK EXCLUSIEF EN UNIEK?

Persoonlijke begeleiding. Er bestaat geen one size fits all. Iedereen is anders en heeft iets anders nodig. Jouw medewerker volgt geen vast programma, maar ontvangt de begeleiding die specifiek is afgestemd.

Mindset staat centraalAlles valt of staat met de juiste mindset: de manier hoe je denkt. Je gedachten creëren je realiteit. Echt, dit is zo krachtig! Wat je denkt en gelooft heeft invloed op hoe je je voelt. Alles wat je denkt en gelooft is een keuze. Samen creëren we meer bewustzijn, rekenen we af met belemmerende overtuigingen en leren ze hoe ze gedachten kunnen kiezen wat op alle vlakken in het leven kan worden toegepast.

Focus op de lange termijn. Mijn programma’s zijn geen quick fix, maar een lifelong fix. Doordat we werken aan het veranderen van het totaalplaatje, zullen zij een levensstijl ontwikkelen waar zij zichzelf naar een next level tillen. Hierdoor creëren ze een lifestyle waar ze de rest van hun leven profijt van hebben.

Vitaliteit op #1. Ik werk met bedrijven die stappen willen zetten met vitaliteit binnen hun organisatie en inzien dat een gezonde leefstijl niet alleen zorgt voor gezonde medewerkers maar ook voor een gezond bedrijf. 

wie ben ik.

Ik weet exact wat de valkuilen kunnen zijn, welke struggles medewerkers kunt hebben en wat nodig is om toch weer helemaal lekker in hun vel te kunnen zitten.

Ik ben NGS (sport)masseur, expert in ontspanning en ont-stressen, voedingsdeskundige en gecertificeerd NOBCO coach, gespecialiseerd in vitaliteit en stress & burn-out. Ik geloof dat echte gezondheid bestaat als we naar elk stukje van de puzzel kijken, holistisch dus: body + mind | fysiek + mentaal.

Mensen die mij goed kennen weten dat ik enorm gedreven ben om andere te helpen om ook die positieve verandering te realiseren.

Zo is coaching is meer dan gewoon een goed gesprek. Ik houd mijn klanten een spiegel voor en schud aan hun (zelf)beeld. Pas dan kan er beweging ontstaan. Daarbij combineer ik mijn kennis tot een effectieve behandeling waarmee mijn klanten echt succes behalen in zowel hun werk als in hun privé-leven.

Spreekt dit jou aan? Klik op de button onder en plan vrijblijvend aan kennismakingsgesprek in of stuur een e-mail naar info@slowfulness.nl.  

coaching capelle aan den ijssel

“Toen ik bij Margriet begon, zat ik er helemaal doorheen. Ik stond echt op het punt van omvallen. Ik had contact met een vriendin en die vertelde mij over het programma van Margriet. Ik heb mijn werkgever hierover geïnformeerd en die ging akkoord om het programma bij Margriet te starten. 

Ik had werkelijk geen idee wat de voedingsstoffen voor mij zouden doen. Maar weet inmiddels wel dat ik nooit meer zonder wil. De combinatie van de reset en de persoonlijke sessies zijn uniek. En hierdoor ben ik zo veel sterker geworden. Lichamelijk én mentaal.

Het klinkt misschien cliché maar ik heb echt geleerd wat mijn grenzen zijn en hoe belangrijk het is om die aan geven. Eerst mezelf en dan de ander. Ik sta weer uitgerust op en ben niet meer moe tijdens de (werk)dag. Ik ben veel scherper en geconcentreerder in alles wat ik doe. Ik zie geen bergen en hindernissen meer. Zo fijn! En natuurlijk super dat mijn werkgever mij hierin gesteund heeft” 

Karin

“Ik ken Margriet al een paar jaar van haar massages en wist dat ik bij haar ging vinden wat ik zocht. Haar warme en rustige manier van benaderen vind ik erg prettig. Al zegt ze wel waar het op slaat en dat is nodig. Zij is niet de stok achter de deur. Ze zorgt ervoor dat je zelf de stok wordt! Het duurde even voor ik de stap zette. En achteraf vraag ik mezelf af, waarom ik dit niet jaren eerder gedaan heb.

Ze houd mij een spiegel voor. In het traject ga je eerst met de bezem door je lijf. Daarna aanvullen van voedingsstoffen en pas daarna aan de slag met het aanleren van andere gewoontes.

En WAUW wat heb ik stappen gemaakt. Ik groei nog steeds iedere dag. Ik zit weer lekker in mijn vel, heb geen hoofdpijnen meer en ik heb geleerd te luisteren naar mijn lichaam.”

Liesbeth

BEN JIJ WERKNEMER?

In veel gevallen wordt een coachtraject betaald door de werkgever. Laten we de volgende stappen doorlopen, zodat ik jou de informatie kan geven die je nodig hebt.  

 

Contact opnemen en kennismaking inplannen. Stuur me een berichtje met daarin meer informatie over jouw situatie en dan plannen we zo snel mogelijk een kennismaking in.

Kijken naar jouw wensen. In een vrijblijvend gesprek van 30 minuten brengen we in kaart waar je staat, wat je nodig hebt en wat ik hierin voor jou als coach kan betekenen. 

Offerte voor jouw werkgever. Op basis van ons gesprek stel ik een offerte op, voor jouw werkgever. Zodra we akkoord hebben plannen we een eerste afspraak in.

Samen van start met het programma. We beginnen op korte termijn om meteen een goede start te kunnen maken. Er is op dit moment geen wachtlijst.

CLICK VOOR DE KLIK.

Denk jij dat mijn workshops, trainingen of coaching precies is wat jij, jouw medewerker of jouw bedrijf nu nodig heeft? Klik dan op onderstaande knop en plan heel makkelijk een afspraak in mijn online agenda. Kun je niet op één van deze tijden? Stuur me even een mailtje op info@slowfulness.nl en we plannen een ander tijdstip in.