Vitamins D&K

Een geavanceerde combinatie van twee belangrijke vitamines!

Vitamins D&K is een innovatieve nieuwe formule waarmee twee belangrijke vitamines in één tablet worden gecombineerd. Vitamine D (ook wel bekend als vitamine zon) is belangrijk voor het lichaam, omdat het ondersteuning biedt voor het normale functioneren en het soepel houden van de spieren en het immuunsysteem.

Vitamins D&K draagt bovendien bij aan de algemene gesteldheid van uw botten en bloed. Vitamine D helpt het calciumgehalte in uw bloed op peil te houden en vitamine K zorgt voor een normale bloedstolling. Dit is een winnende combinatie in één tablet!

Vitamine D draagt bij tot de normale opname/het normale gebruik van calcium en fosfor.

 

DOSERING

Eén tablet per dag.

Belangrijk om te weten

Als je twijfels hebt over de combinatie van jouw medicatie met supplementen, raadpleeg dan altijd je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor. Op de site van Lifeplus kan je per product alle ingrediënten en doseringen vinden. 

Hoewel ik graag meer zou willen vertellen over de positieve ervaringen van mijn klanten en de vele voordelen van suppletie, is dit niet toegestaan vanwege de wetgeving rondom gezondheidsclaims. Ik gebruik alleen gezondheidsclaims die op de Europese lijst van goedgekeurde claims staan.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, beweging en goede slaap zijn altijd de basis.

Let op: Sommige supplementen mogen niet worden ingenomen tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.

Er zijn meer dan 60 verschillende soorten supplementen in mijn webshop bij lifeplus verkrijgbaar. Ik heb alleen mijn favorieten uitgelicht. Mocht je iets specifieks zoeken,  stuur mij gerust een berichtje. 

Everyday essentials