Support Tabs Plus

Voedingsondersteuning voor de uitdagingen van het dagelijks leven.

Support Tabs Plus is speciaal samengesteld om te helpen aanvullende voedingsondersteuning te bieden aan mensen met een drukke levensstijl, die niet altijd de tijd hebben om een evenwichtig dieet aan te houden.

Een zorgvuldige selectie van vitaminen, mineralen en verbindingen levert prestatie-ondersteuning, zoals vitamine B6 en vitamine C, die helpen energieniveaus op peil te houden, magnesium om vermoeidheid te verminderen, chroom om de bloedglucosespiegel te ondersteunen, alsmede pantotheenzuur om de hersenen te ondersteunen bij de productie van essentiële neurotransmitters. Het helpt u om te gaan met de uitdagingen en de stress van het dagelijks leven.

Lifeplus heeft deze bestanddelen met botanische extracten van Siberische en Amerikaanse ginsengs gecombineerd. Andere synergetische voedingsstoffen zoals bioflavonoïden zijn erin opgenomen om Support Tabs Plus zich verder te doen onderscheiden als een plantaardig alternatief voor kunstmatige stimulerende middelen.

Vitamine C en E, riboflavine, zink, selenium, koper en mangaan dragen bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

DOSERING

Neem 2 tabletten, twee keer per dag.

Belangrijk om te weten

Als je twijfels hebt over de combinatie van jouw medicatie met supplementen, raadpleeg dan altijd je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor. Op de site van Lifeplus kan je per product alle ingrediënten en doseringen vinden. 

Hoewel ik graag meer zou willen vertellen over de positieve ervaringen van mijn klanten en de vele voordelen van suppletie, is dit niet toegestaan vanwege de wetgeving rondom gezondheidsclaims. Ik gebruik alleen gezondheidsclaims die op de Europese lijst van goedgekeurde claims staan.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, beweging en goede slaap zijn altijd de basis.

Let op: Sommige supplementen mogen niet worden ingenomen tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.

Er zijn meer dan 60 verschillende soorten supplementen in mijn webshop bij lifeplus verkrijgbaar. Ik heb hierboven alleen mijn favorieten uitgelicht. Mocht je iets specifieks zoeken,  stuur mij gerust een berichtje. 

Everyday essentials