Iedere dag stralend en gezond zijn dankzij een bewuste en gezonde lifestyle

MAKE THAT CHANGE

Wil jij full focus aan de slag met het optimaliseren van je gezondheid, korte metten maken met je gebrek aan energie, oververmoeidheid en teveel kilo’s!?  

Dan is Support by Slowfulness de oplossing! In deze community leer jij hoe jij meer energie krijgt, hoe jij weer lekker in je vel zit én hoe jij op een gezonde manier blijvend 4-12 kilo kan afvallen

Jouw gezondheid is namelijk van onschatbare waarde. Het is de fundering, de basis van alles.  Het is tijd om jouw lichaam en leven voor jóu te laten werken in plaats van andersom. En hoe fijn is dat je dit niet alleen hoeft te doen? In deze supportive community leren jullie niet alleen van mij, maar óók van en met elkaar over hoe jouw eigen gezonde en bewuste lifestyle eruit ziet. Met mannen én vrouwen die jou écht inspireren.

Meld je aan voor Support by Slowfulness en jouw gezonde en bewuste leven begint vandaag!

Hét lifestyle membership voor mannen én vrouwen die bewust en gezond willen leven!

Dit is wat je allemaal krijgt

In Support by Slowfulness zet je de eerste stap naar het creëren van een gezond lichaam en ontspannen lifestyle.

Ik vertel je niet hoe het “moet.” In plaats daarvan help ik je ontdekken wat bij jou past, zodat je op de langere termijn andere en gezondere keuzes wilt en gaat maken. Geen quick fix, maar een lifelongfix.

Iedereen is namelijk anders en heeft verschillende behoeften.

Toegang tot online trainingen, workshops, cursussen en e-learnings

Van praktische gidsen tot uitgebreide handleidingen en cursussen op het gebied van een gezonde en ontspannen leefstijl. We gaan de slag met voeding, ontspanning, slaap, beweging, persoonlijke ontwikkeling, gedragsverandering en slanker worden

Toegang tot de reset methode én exclusieve e-books vol heerlijke en gezonde recepten

Toegang tot mijn favoriete duurzame producten die jouw gezonde en bewuste leven ondersteunen

Ontdek inspirerende must reads en ander mooie boeken en leesvoer

Maar ook tips, tools & handvatten om een ontspannen leven als ondernemer of professional te leiden

Alles wat jij nodig hebt om een onverstoorbare 'Slowfulness' lifestyle te ontwikkelen

# Reset je lijf

Zoals ik je al vertelde is jouw gezondheid is van onschatbare waarde. Een fundering, de basis. Bij een ontspannen manier van leven, begint dat verhaal met de reset eetmethode, een essentieel onderdeel van jouw reis naar meer energie, meer rust én minder kilo’s!

Als je wilt, kun je starten met de reset eetmethode. Hiermee halen we de bezem door je lichaam. Het is belangrijk om te weten dat dit GEEN dieet is! In plaats daarvan biedt het een gestructureerde aanpak met een begin, een midden en een eind. Het doel? Je gezondheid optimaliseren door voedingsstoffen toe te voegen en ongewenste gewoonten te doorbreken.

Wat kun je verwachten? Geen hongergevoel, geen snaaigedrag, en je mag gewoon blijven eten. Het is een gezonde en gebalanceerde methode die gemakkelijk vol te houden is. De resetmethode is bewezen effectief en we zijn er om je te begeleiden, zodat je jouw doelen kunt bereiken.

Dus, hoewel je misschien nog niet direct begint met de reset, kun je wel alvast de waarde ontdekken van wat deze methode voor jouw gezondheid kan betekenen.

# Reset je life

Dit is jouw kans om jouw leven een fantastische reset te geven!

Je duikt in de essentiële aspecten van jouw lifestyle, zoals de kwaliteit van je slaap, het plezier van beweging en de kunst van persoonlijke verzorging – selfcare.

Je ontdekt hoe je jouw dagelijkse routine kunt optimaliseren, zodat je vol energie kunt zijn.

# Reset je bedrijf

Misschien wil je jouw onderneming of werkzaamheden naar een hoger niveau tillen?

In het membership deel ik waardevolle tips, praktische tools en nuttige handvatten om je te helpen groeien.

Ook hier draait alles om het creëren van balans, het maken van weloverwogen keuzes en het genieten van succes met aandacht voor wat echt belangrijk is.

Leer hoe je het idee van “meer is beter” achter je kunt laten en omarm “minder maar beter” als motto voor ontspannen succes.

Dus, reset je bedrijf of werkzaamheden en werken aan een toekomst waarin je zowel professioneel als persoonlijk kunt gedijen.

Margriet coaching slowfulness

Essential Lifestyle: bewust kiezen voor gezondheid en ontspanning

Vanuit mijn expertise in ontspanning en ont-stressen, gespecialiseerd in optimaliseren van gezondheid en essential lifestyle, geloof ik in de kracht van bewuste keuzes, innerlijke rust en een gezonde balans in je lichaam, leven & bedrijf.

Niet door eindeloos te blijven streven naar meer en je af te laten leiden door alle drukte en stress, maar door te focussen wat echt belangrijk is.

Hoe je voeding vóór je kan laten werken en hoe je ontspannen kan leven én ondernemen vind ik fascinerend. En ik geloof dat iedereen in staat is om zijn of haar echte essentie te ontdekken, de eigen gezondheid kan optimaliseren en innerlijke rust kan creëren op alle vlakken van het leven.

Als ambitieuze ondernemer weet ik als geen ander hoe lastig het is om gezondheid en een druk leven te combineren. De wereld waarin we leven gaat steeds harder, sneller en vraagt zoveel van ons. Jarenlang was ik bezig met de buitenwereld. Deed ik het allemaal wel goed? Wat zouden ze wel niet van mij vinden?

Ik ging mee in het tempo en deed alles wat er van mij verwacht werd. En uiteindelijk viel ik om. Ik ging keihard onderuit. 

Na mijn jarenlange struggles ben ik me verder en verder gaan verdiepen in hoe het lichaam werkt, in voeding, stress en mindset en ik besefte al snel dat een tekort aan voedingsstoffen en de way of life enorme invloed heeft op stress en hoe je je voelt. 

Ik ontwikkelde een krachtige methode, waarbij ik de ervaring uit eigen journey met al mijn kennis en wijsheid gebruik om mensen, zoals jij en ik, te begeleiden in het maken van bewuste keuzes, het vinden van innerlijke rust en het creëren van een gezonde balans in lichaam, leven & bedrijf.

“Margriet is een onwijs lieve vrouw die écht de tijd voor je neemt. Ze is ervaren en erg goed in haar werk. Als ik bij Margriet de deur uit loop, voel ik mij weer zo goed. Ik zou iedereen Margriet aanraden en vooral gunnen.”

Brechtje

“Margriet is een hele fijne vrouw en eerlijk. Ze weet wat ze doet. De sfeer die ze creëert is fijn en voelt veilig en vertrouwd.

Mirjam

“Margriet straalt rust uit en dat geeft ze door. Naast professioneel heb ik haar als zeer prettig ervaren. Weet wat ze doet, zegt waar het om gaat. Ze geeft liefdevolle zetjes in de juiste richting.

Margo

“Margriet is warme persoonlijkheid die je gelijk op je gemak stelt. Iedere keer weer neemt ze de tijd – wat ik  echt ontzettend prettig vind.

Gordana