Summer Challenge.

3 dagen vol inspiratie & motivatie

jouw lijf & life weer happy & healthy

Margriet

Een 3-daagse kickstart!  

ZODAT JIJ JE STRESS ONDER CONTROLE KRIJGT

 

Deze challenge is voor vrouwen, die helemaal klaar zijn met stress en alle sh*t eromheen!

Altijd maar doorgaan, rennen, vliegen, vallen, opstaan en wederom doorgaan. Met alle lichamelijke klachten en ongemakken als gevolg: hoofdpijn, moe, gebrek aan energie, overtollige kilo’s of gewoon niet meer weten wat te doen.

In 3 dagen neem ik je mee in een aantal stappen die je kan zetten om meer rust te realiseren in je leven.

Iedere dag ontvang je een korte video van mij en supertoffe download vol inspiratie, tips en healthy recepten.

It’s time to create a happy & healthy life .

Ben jij het ook zo zat?

en heb je totaal geen energie

 

Ben jij er klaar mee dat je constant aan het rennen en vliegen bent? Dat je ’s ochtends je bed niet kan uitkomen omdat je weer zo slecht geslapen hebt? Of omdat je wederom knallende koppijn hebt. Dat je merkt dat je niet meer die leuke vrolijke vrouw van vroeger was. En dat je het hele weekend het liefst ver weg onder een dekentje zou willen kruipen zonder gedoe en gezeur?

Zo zonde, want met een paar aanpassingen in je voedingspatroon en dagelijkse gewoontes, kom je echt al een heel eind.

Maar goed nieuws! Ik ga je helpen om meer rust en ontspanning te krijgen. Drie dagen lang, krijg je van mij iedere dag inspiratie en motivatie dat je in no-time kan toepassen en de – happy & healthy – vruchten ervan plukt.

Hoe beter je namelijk weet hoe je lichaam werkt, hoe makkelijker het is om gezonde gewoontes aan te leren en je lichaam vóór je te laten werken.

.

 

margriet

Als vrouw ben je vaak manusje van alles, een ware chef regelneef. In je gezin, je familie, je werk, je vriendengroep en heb je vaak van alles aan je hoofd wat geregeld moet worden. Van strijken tot boodschappen doen, van je werk tot het regelen van de kinderen, cadeautjes voor verjaardagsfeestjes tot festivaltickets met je vriendinnen. En het is nog steeds zo dat je als vrouw het grootste gedeelte van alle zorgtaken op je neemt.

Alles bij elkaar heb je te weinig tijd voor het belangrijkste: jezelf! En laat dat nu juist het allerbelangrijkste zijn. Tijd voor jezelf nemen en voor jezelf te zorgen op de manier dat jij dat verdiend!  

 Dat gaan we dus vanaf nu anders doen. Met deze Summer Challenge laat ik je graag zien dat je een gezonde keuze kan maken en dat dit ook nog eens veel impact heeft. Ik laat je zien hoe je de juiste voeding en gewoontes in kan zetten. Ik leer je hoe je tijd bespaart door efficiënt te plannen. Hoe je gewoontes kan aanleren die je echt gaan helpen, hoe je weet waar je lijf blij van wordt en nog veel meer.

Meedoen met de challenge kost je ongeveer 15 minuten per dag voor 3 dagen, Dus lekker kort en makkelijk en daar houden we van!

margriet

 

Ik ben Margriet van Oeveren, 45 jaar, ervaringsdeskundige in dikke stress, depressie, overgewicht en burn-out, scheiding, een verbroken narcistische relatie en dakloos. Genoeg sh*t, toch? Als ik dan toch open kaart speel, kan je gelijk maar alles weten 🙂

Maar inmiddels meer dan 8 jaar expert in ont-stressen en ontspannen. Ik heb twee fantastische kinderen en een uit de kluiten gewassen labradoodle, Bruno genaamd, maakt mijn gezin compleet.

Na alle ellende en sh*t, gezondheidsklachten, mezelf zielig en verdrietig vinden, gooide ik het roer volledig om en ben gaan doen wat ik echt leuk vind en sterker nog: wat ik echt nodig had en verdiende!

Ik ben mijn hart gaan volgen en naar mijn lichaam gaan luisteren. Ik stond altijd al positief in het leven, een druk sociaal leven, maar voelde mij toch vaak eenzaam en alleen. En nu ben ik  alleen. Ik heb geen relatie, maar ik voel me vrij, blij en gelukkig. Mijn geluk is niet meer afhankelijk van een ander. Bij elke keuze die ik maak, vraag ik mezelf bewust af: “what’s in it for me?”

Dat komt wellicht egoïstisch over, maar als je denkt dat ik meer dan 37 jaar mezelf in dienst stelde van anderen, met alle lichamelijke en mentale klachten van dien, vind ik het gelijk een stuk minder egoïstisch. 

three woman looking back and facing body of water

Wat levert de Summer Challenge jou op? 

en wat gaan we doen?

 

Na deze 3 dagen, zul je zien dat ontspannen een stuk makkelijker is dan je denkt EN leer je dat er meer voordelen zijn zoals:

 • Je weet hoe je inzicht krijgt in de oorzaak van jouw (lichamelijke) klachten en ongemakken
 • Als je begrijpt hoe lichaam werkt, hoe het voor jou gaat werken 
 • De dag fitter en vitaler starten en doorkomen

Zoals gezegd krijg je 3 dagen, elke dag een video met daarin een korte uitleg en je ontvangt dagelijks een download. Dit gaat ervoor zorgen dat je met een ander blik kijkt naar jezelf. Je zult zien dat ont-stressen niet zo ingewikkeld is en dat je met eenvoudige stappen meer ontspanning en rust kan creëren.

DAG 1
Ontdek je de kracht van je gedachten

DAG 2
Hoe je voorkomt dat je jezelf voorbijloopt

DAG 3
Neem ik je mee in de Deense kunst van het ontspannen leven

Elke dag ontvang je een deel van de Summer Challenge, boordevol inspiratie, recepten en tips. Na drie dagen heb je een mooi naslagwerk ♡

 

Your future is created, by what you do today

veelgestelde vragen

Een gezonde en ontspannen levensstijl lijkt onmogelijk, met onze....

 • stressvolle baan
 • drukke gezin en sociaal leven
 • niet genoeg slaap
 • het gebruik van stimulerende middelen (koffie)
 • en vervolgens kalmerende middelen (alcohol)
 • te veel verantwoordelijkheden
 • te weinig water
 • rondrennen maar geen beweging krijgen
 • hoofd dat overloopt met gedachten en to-do lijstjes
 • wensen dat we de tijd hadden om eindelijk te beginnen met maaltijdplanning
 • dan bestellen we alsnog een pizza
 • en veeeeeel te lang scrollen op instagram en facebook
 • oordelen over jezelf
 • er knaagt iets aan je en het zit je niet lekker. Je weet alleen niet wat dat ‘iets’ is.
 • en maar woelen in je bed voordat je in slaap valt en wakker wordt met de herhaling van de hele puinhoop…

Hoogste tijd om weer naar je jezelf en je lichaam te luisteren

vind je balans

Je wilt meer rust in je hoofd en je lichaam en je weet dat rust nemen belangrijk is maar je komt er vaak niet aan toe. En nu loop je vast. Je hebt geen idee wat de volgende stap is.

Weet je dat slechts 3 op de 10 mensen echt gelukkig zijn met hun leven? ​

Dat zijn eigenlijk verbazingwekkend veel mensen die niet gelukkig zijn. En weet je dat niet gelukkig of niet helemaal happy zijn een keuze is? 

Er is geen reden om je zo te voelen. Je kan dit zelf namelijk veranderen. Er is alleen iets anders voor nodig dan wat je tot nu toe hebt gedaan.

Het is tijd het positief denken te laten winnen

wie heeft de tijd (of ENERGIE!) om na te denken over selfcare, me-time en jezelf op de eerste plek zetten?

Het maakt niet uit hoeveel snelle oplossingen je probeert…het moet makkelijk voelen, anders doe je het niet.

Je weet al dat er geen magische pil is. Je kan niet knippen met je vingers, waardoor je je lekker slaapt, goed verzorgd eruit ziet, ontspannen bent en fit voelt.

Er is geen wondermiddeltje dat je hele leven gemakkelijker zal maken. Een sportschool abonnement van drie maanden of het nieuwste ragedieet zal je niet alle antwoorden geven (laat staan het feit dat je geen tijd hebt)

IS DEZE CHALLENGE GESCHIKT VOOR MIJ

Deze Summer Challenge is geschikt voor iedere vrouw die meer uit haar leven wil halen en zich weer happy & healthy wilt voelen.

Ons lichaam houdt van eenvoud, rust, ritme & regelmaat.

Je ontdekt wat een leven vol slowfulness voor jou kan betekenen. Hoe het is om van druk, moe en gespannen naar meer rust, plezier en energie te gaan!

  Hoe fijn zou dat zijn?

  Jij wilt dit toch ook?

  Dus laat een ontspannen leefstijl niet meer aan het toeval over. Neem de touwtjes in handen en ga ervoor!