Slowfulness Secrets

Wat begon als een persoonlijke uitdaging om stress te overwinnen, is nu een journey naar ontspanning en bewust leven geworden. Ik deel al mijn geheimen om je te helpen ontspannen en bewust te leven, zodat jij je doelen kunt bereiken met je eigen Slowfulness way of life.

Slowfulness Secrets – een lifestyle membership voor vrouwen die ontspannen én gezond willen leven

Slowfulness Secrets is mijn passieproject, waar ik mijn liefde voor een ontspannen lifestyle heel graag met je deel. Must-haves, need-to-knows, tips, tools, maar ook persoonlijke ervaringen. Alles wat je hier vindt zijn mijn absolute favoriete onderwerpen en verdienen een speciale plek in Slowfulness Secrets.

Je vind er producten die ik dagelijks of regelmatig gebruik, activiteiten die ik graag onderneem en handige tools en tips die een verschil maken in zowel mijn dagelijks leven als in mijn onderneming. Bovendien vind je er waardevolle trainingen, inspirerende workshops en e-books die allemaal gericht zijn op het bevorderen van een ontspannen lifestyle.

Feel the vibe van een happy, healthy en vooral ontspannen way of life! Ikzelf word er in ieder geval helemaal blij van en deel deze ‘geheimen’ graag met jou.

In Slowfulness Secrets vind je alles waar ik enthousiast over ben, overzichtelijk gerangschikt in verschillende categorieën. Of je nu op zoek bent naar de beste hulpmiddelen om te ontspannen, de meest comfortabele yoga- of sportkleding, de nieuwste inspirerende boeken of wilt deelnemen aan mijn 4-12 kilo resetprogramma. En natuurlijk blijf ik voortdurend nieuwe items toevoegen!

Ik ben er om je op weg te helpen én om je te inspireren jouw bewuste, ontspannen leven vol te houden. Voor dat extra steuntje in de rug zodat jij bereikt wat je wilt bereiken: your own Slowfulness life. 

Het is tijd om je eigen Slowfulness Lifestyle te creëeren, op jouw eigen manier!

Inspiratie

Laat je stress varen en ontspan met tips, tools en handvatten om je te helpen tot rust te komen. Klaar om geïnspireerd te worden?

Motivatie

Op zoek naar een dosis dagelijkse motivatie? De online community is er om je aan te moedigen en te steunen in het behalen van jouw doelen. 

Tips & Tools

Ik deel waardevolle tips en handige tools om meer rust, ontspanning en gezondheid in je dagelijkse leven te integreren.

Must haves

Natuurlijk mogen de must haves niet ontbreken. Dit zijn de essentials die je kunnen helpen om je gezondheid te optimaliseren en innerlijke rust te vinden.

Dit is wat je krijgt

Je krijgt toegang tot online cursussen, trainingen, challenges, workshops en nog veel meer op het gebied van ontspanning en ont-stressen, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, voeding én beweging. Alles wat jou kan helpen om een gezonde en ontspannen lifestyle te creëren.

Je krijgt toegang tot de exclusieve Reset jezelf in één maand methode. Alles wat je over de reset wilt weten, van A tot Z, staat in Slowfulness Secrets.

Je hebt toegang tot heerlijke en gezonde recepten. Dat wordt een feestje in de keuken.

Je kan kortingen krijgen op mijn favoriete producten die jouw ontspannen leven ondersteunen.

Stel je vragen en deel je successen in de Supportive community met ontspannen en gezonde vrouwen die op hetzelfde pad zijn als jij en ik.

Uiteraard zijn er maandelijkse updates en aanvullingen van de Slowfulness Secrets.

En last but not least….Om de week een AMA – ask me anything – online zoomcall. Vraag me alles wat je wilt!

Jouw Slowfulness Secrets 

Reset jezelf in één maand

Meer energie, lekker in je vel en weg met die overtollige kilo’s!

Supplementen

Hoogwaardige biologische voedingssupplementen die je helpen om zo gezond en vitaal mogelijk te zijn.

Ontspannen lifestyle

Laat je stress varen en ontspan met mijn favoriete tips, tools en producten om je te helpen tot rust te komen.

Slow hotspots

Ontdek de leukste, gezelligste, meest ontspannen, inspirerende, fijnste, relaxte hotspots all over the world.

Move your body

Dagelijks bewegen in de ruimste zin van het woord. Voel je weer fit en vol energie met deze tips en must haves.

Natural beauty

Door natuurlijke producten straal je van binnen en van buiten!

Slow Evening

Bedtijd – wat een mooi moment van de dag. Ontdek hier alles voor een heerlijke nachtrust en ontspannen avond.

Slow morning

Start jouw dag heerlijk ontspannen met deze tips en tools.

Happy healthy food

Eet je zelf gelukkig, slank & fit. Ontdek de heerlijkste recepten, producten en handy tools voor in de keuken.

Must reads

Ontdek inspirerende must reads en ander mooie boeken en leesvoer.

Love, peace & happiness

Creëer meer innerlijke rust en positieve flow.

Business Empowerment

Tips, tools & handvatten om een ontspannen leven als ondernemer of professional te leiden

Creativity Boost

Ontdek hoe het stimuleren van creativiteit kan leiden tot ontspanning en inspiratie in je dagelijks leven.

Eco Friendly Living

Hoe kan je milieuvriendelijke keuzes maken in huis en in je dagelijkse routines.

…en nog veel meer

Slow down, live consciously, en unlock de geheimen van Slowfulness Secrets

Do you join us?

In Slowfulness Secrets deel ik de essentie van Slowfulness met jou. Het is mijn reis naar een leven vol innerlijke rust, energie en gezondheid. Hier deel ik niet alleen mijn kennis en wijsheid die ik door de jaren heen in mijn (sport)massagestudio, als voedingsdeskundige en als docent heb opgedaan, maar reik ik je ook de tools, ervaringen en ondersteuning aan die ik zelf heb ontdekt en dagelijks gebruik om meer rust en ontspanning in mijn lijf, life & bedrijf te creëren.

En het beste van alles? Je kunt al deelnemen voor slechts €7 per maand! Ik geloof dat een happy, healthy life voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daarom heb ik dit membership gecreëerd als een no-brainer aanbod.

Of je nu op zoek bent naar manieren om stress te verminderen, 4-12 kilo af te vallen (of meer als dat een doel van je is), gezonde gewoonten te integreren, of simpelweg een plek zoekt om te ontspannen en te groeien, Slowfulness Secrets heeft voor elk aspect van je leven iets te bieden.

Nog vragen?

Zet vandaag nog de stap naar het creëren van een gezond lichaam en ontspannen lifestyle. Ik zal je niet vertellen hoe het “moet.” In plaats daarvan help ik je ontdekken wat bij jou past, zodat je op de langere termijn andere en gezondere keuzes wilt en gaat maken. Iedereen is namelijk anders en heeft verschillende behoeften.

Hoe ziet het programma er precies uit?
Voor wie is dit programma bedoeld?
Wat voor vragen kan ik tijdens de AMA - ask me anything - call stellen?

Vooral die vragen waar je geen pasklaar antwoord op kunt vinden, die je in de war brengen en je voor een uitdaging stellen. Over je lichaam, gezondheid, tijd, energie of mindset.

Denk aan vragen over lichamelijke klachten, over hoe je zaken anders kan aanpakken, een afspraak waar je nerveus van wordt, het eindeloos twijfelen over welke beslissing je moet nemen, het vraagstuk waar je hersenen van beginnen te kraken en waarvan je stress krijgt, je chaotische planning die een reddingsboei nodig heeft, een gevecht om je focus te vinden en het jongleren met prioriteiten.

Geen vraag is te gek!

 

Staat jouw vraag er niet bij?
Stuur gerust een mailtje naar margriet@slowfulness.nl. Ik help je graag verder.