Slowfulness Escape

In deze exclusieve Slowfulness Escape ga ik 5 dagen samen met jou opzoek naar wat jou nu tegenhoudt om de volgende stappen in je leven te nemen. Uiteraard gaan we hiermee aan de slag én creëren we samen jouw persoonlijke, unieke blueprint voor een gezond en ontspannen lijf & life.

Dit is trouwens geen ontsnapping aan de realiteit of vluchten naar een subtropisch eiland (hoewel dat soms best fijn zou zijn, toch?). Dit is een bewuste keuze om jezelf een paar dagen vrij te gunnen, weg van de dagelijkse ratrace, uit je eigen bubbel en om te ontdekken wat er gebeurt wanneer je uit je comfortzone stapt.

Slowfulness ESCAPE – een 5-daagse deep dive voor vrouwen die een ontspannen én gezond willen leven

Stel je eens voor… Je wordt ’s ochtends wakker, en in plaats van die eeuwige snooze-knop, spring je vol energie uit bed. Je begint je dag met een vleugje zen. Je pakt je journal om nog wat te schrijven, je huis is heerlijk opgeruimd en je hebt een koelkast vol knapperige groenten en sappig fruit.

Je hebt genoeg tijd om te relaxen, te bladeren in inspirerende boeken en de wereld te zien, gewoon omdat je wilt. Je trekt vol vertrouwen je sportoutfit aan voor een energieke workout – of gewoon een vrolijke danssessie in de woonkamer. Je voelt je stralend, zelfverzekerd, en je ziet er fantastisch uit. 

En het beste is dat je ook tijd hebt voor je gezin, partner, en social life. Quality time, lachen, mooie momenten delen – je leven is één groot avontuur.

Maar eerlijk is eerlijk…

Dit perfecte plaatje is niet altijd de realiteit, toch? In werkelijkheid kun je wel eens moeite hebben met die snooze-knop, ren je vaak achter de feiten aan, en lijken die inspirerende routines van anderen op social media eerder een ver-van-je-bed-show.

Gebrek aan energie, pijnlijke rug, hoofdpijn, stress of een paar kilo te zwaar – het lijkt wel alsof je in een wervelwind van drukte zit. Je weet dat dit niet altijd de beste versie van jezelf is, en dat knaagt aan je.

Soms lijkt het alsof je de eeuwige balanszoeker bent tussen werk, sociaal en privé, altijd maar doorgaan, zelfs als je eigenlijk een pauze nodig hebt. We worden allemaal opgeslokt door de hectiek van het moderne leven.

Je probeert de regie te houden, maar soms voelt het alsof je overal en nergens bent, altijd druk en onderweg. Ademhalen? Dat lijkt een verre luxe.

Ik geloof dat…

… alles met elkaar verbonden is. Als je niet goed eet, slaapt, of voor jezelf zorgt, heeft dat invloed op je humeur, je energie, je relaties, en zelfs je gewicht.

Omgekeerd geldt hetzelfde: als je niet lekker in je vel zit, als het niet lekker gaat in je bedrijf/werk of in je relaties, dan heeft dat invloed op je leefstijl en energie. Het gevolg? Minder gezond eten, minder bewegen, en minder tijd nemen voor jezelf. Je komt pas vaak als laatste in je eigen lijstje.

Tijd om dat te veranderen! Tijd om gas terug te nemen, de regie te pakken, en jezelf op nummer één te zetten. 

BEN JIJ ER KLAAR VOOR? Het is tijd om je eigen Slowfulness Lifestyle te creëeren, op jouw eigen manier!

Wat kun je verwachten tijdens de Slowfulness Escape? 

In deze high value vijfdaagse deel ik met jou alle waardevolle tools en inzichten die mij hebben geleid naar mijn grootste doorbraken. Mijn doel is om jou te helpen een leven te creëren dat je diep van binnen wenst, vol ontspanning, zelfvertrouwen en vrijheid. 

Ik begrijp dat je graag exact wilt weten wat we gaan doen. Iedereen is anders en daarom verloopt deze 3-daagse altijd anders. Iets met controle loslaten, zeg ik altijd. Maar in de essentie vertel ik je met plezier wat je kunt verwachten. 

Optimaliseer je gezondheid
Laten we beginnen met een dag vol focus op jouw gezondheid, de kern van een ontspannen en gezonde levensstijl. We duiken diep in wat jouw lichaam nodig heeft om op zijn best te presteren. Voeding, beweging en stressmanagement staan op het menu. Je zult ontdekken hoe je gezonde keuzes kunt maken die je energie een boost geven en je algehele welzijn bevorderen.

De essentials van je lifestyle
Daarnaast gaan we nog dieper in op de essentiële aspecten van jouw lifestyle. We nemen de kwaliteit van je slaap onder de loep en ontrafelen geheimen om een goede nachtrust te omarmen. Je ontdekt het plezier van beweging en hoe je lichaamsbeweging naadloos kunt integreren in je dagelijkse routine. En laten we de kunst van self-care niet vergeten, zodat je jezelf de liefde en aandacht kunt geven die je verdient.

Empowerment en persoonlijk leiderschap
We zullen specifiek ingaan op empowerment en persoonlijk leiderschap. Je leert hoe je jouw innerlijke kracht kunt ontdekken en gebruiken om je doelen te bereiken. Je zult technieken en strategieën ontwikkelen om zelfverzekerd beslissingen te nemen, obstakels te overwinnen en jouw leven actief vorm te geven. Dit is de sleutel tot het creëren van een leven dat je diep van binnen wenst en het realiseren van je dromen.

Leven in balans en jouw persoonlijke blueprint 
En we staan stil bij het creëren van een leven in balans, een onmisbaar onderdeel van een ontspannen en gezonde levensstijl. We onderzoeken samen hoe je een balans vindt tussen werk, gezondheid en ontspanning. 

Je zet de puntjes op de i en maakt je eigen unieke blueprint voor een gezonde en ontspannen levensstijl. Met mijn persoonlijke begeleiding en de inzichten en ervaringen die je tijdens deze 5 dagen hebt opgedaan, zul je stap voor stap jouw persoonlijke plan vormgeven. Dit wordt jouw route, jouw kompas naar een leven vol Slowfulness.

Na deze 5-daagse ben je een andere vrouw!

Waar anderen jaren over doen, heb jij binnen vijf dagen persoonlijk plan op zak. Jouw eigen unieke blueprint. Die precies past bij jouw leven, bij jouw wensen en bij jouw doelen. 

Natuurlijk ben je na deze week niet klaar. Het is een proces. 

Je hebt nu inzicht in wat je nodig hebt om meer rust en ontspanning in je lichaam en leven te creëren.

Het is nu aan jou om de stappen te zetten die nodig zijn om deze inzichten vast te houden en vol te houden. Maar ik weet zeker dat jij dit kan! 

YESS IK WIL GRAAG MEE MET deze 5-daagse SLOWFULNESS ESCAPE!

Hoe vaak heb je niet een training of cursus in zo’n stoffig verzamelgebouw gevolgd? Heel de dag in een kring, starend naar een presentatie op een scherm,  in een vergaderruimte waar de ramen niet open kunnen. En tussen de middag een klef broodje kaas in de kantine? Zo’n dag dat je aan het eind van de dag helemaal murw bent? Laatst had ik zelf nog zo’n 4-daagse. De investering hiervoor was 6750 euro en er leek geen eind aan te komen. Dit is dus wat ik absoluut waar ik op zit te wachten en niet wil voor mezelf maar ook voor jou! 

Daarom heb ik op het prachtige eiland Mallorca, midden in de natuur, een prachtige plek gevonden. Naast het onderzoeken, een blueprint maken en uiteraard het nodige innerlijke werk, is niets zo fijn is om ergens midden in de natuur te zitten. Het nodigt uit om te vertragen, to go slow, te genieten van het moment en in contact te komen met de simple pleasures of life.

Vaak maken we het leven zo onnodig ingewikkeld. We rennen vaak maar achter “meer” aan, terwijl we eigenlijk smachten naar een beetje “minder.” We steken de halve wereld over op zoek naar iets wat vaak gewoon in de kracht van de natuur om de hoek ligt. 

Soms heb je alleen maar wat rust en stilte nodig, de kracht en schoonheid van de natuur om je heen en ongelooflijk lekker eten, want self-care en self-love gaat ook door de maag… 

Uitaard is jouw hele verblijf all-in en hoef je alleen jezelf mee te nemen. Ik zou voor deze unieke 5-daagse ook makkelijk 6750 euro kunnen rekenen. De afgelopen jaren hebben mijn klanten verbluffende resultaten gehaald. Hebben zij niet alleen hun energie, maar ook hun plezier, rust en enthousiasme terug. Dat is niet in geld uit te drukken en dat alleen al is meer waard dan de prijs van het programma. Maar dat ga ik natuurlijk niet doen!

De investering voor jouw droomleven vol ontspanning is 3500 exclusief BTW. Maar ik weet dat het soms fijn is om samen je lifestyle te veranderen. Dus kom jij samen met je partner, vriend(in), collega of business buddy, dan krijgen jullie maar liefst 1750 euro korting, dus 2625 euro per persoon. Hoe tof is dat? Uiteraard gaan jullie allebei naar huis met jullie eigen unieke plan.