Proanthenols

Proanthenols is de cel beschermer. Het is een mega hoge antioxidant en helpt ons te beschermen tegen oxidatieve stress. Door voldoende blootstelling aan antioxidanten kunnen we ons lichaam beter ontgiften van vrije radicalen en zo gezond blijven.

Oxidatieve stress treedt op als er een onbalans ontstaat tussen de productie van vrije radicalen in het lichaam en het vermogen van het lichaam om hun schadelijke effecten te neutraliseren. Talloze factoren kunnen leiden tot een toename van vrije radicalen, en daarmee een toename van oxidatieve stress – zowel uit interne als externe bronnen.

Een ontsteking in je lichaam, maar ook sigarettenrook, milieuvervuiling, uitlaatgassen, centrale verwarming en blootstelling aan straling – wifi – dragen ook bij aan vrije radicalen en dus oxidatieve stress. Alles wat maar onze cellen beïnvloedt.

De proanthenols beschermt ons daartegen. Ze zijn 20x sterker dan vitamine C en 50x sterker dan vitamine E. Dus ook supergoed voor de huid.

DOSERING

2 keer per dag 1 tablet

Belangrijk om te weten

Als je twijfels hebt over de combinatie van jouw medicatie met supplementen, raadpleeg dan altijd je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor. Op de site van Lifeplus kan je per product alle ingrediënten en doseringen vinden. 

Hoewel ik graag meer zou willen vertellen over de positieve ervaringen van mijn klanten en de vele voordelen van suppletie, is dit niet toegestaan vanwege de wetgeving rondom gezondheidsclaims. Ik gebruik alleen gezondheidsclaims die op de Europese lijst van goedgekeurde claims staan.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, beweging en goede slaap zijn altijd de basis.

Let op: Sommige supplementen mogen niet worden ingenomen tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.

Er zijn meer dan 60 verschillende soorten supplementen in mijn webshop bij lifeplus verkrijgbaar. Ik heb alleen mijn favorieten uitgelicht. Mocht je iets specifieks zoeken,  stuur mij gerust een berichtje. 

Everyday essentials