OVER MIJ

Hey … ik ben Margriet

Margriet

IK VERLOOR ALLE CONTROLE…

Jarenlang zat ik vast. Ik hield mezelf klein, leefde mijn droom niet en deed ik wat anderen van mij verwachtten. Iedere dag een druppeltje in mijn emmertje. En op een dag stroomde hij over.

Uit m’n werk rij ik naar de supermarkt. De boodschappen moeten immers ook nog gedaan worden. En daar sta ik bij de kassa. Opeens voel ik de vloer onder me wegzakken, het zweet breekt me uit en heb het idee dat ik ga flauwvallen. En ik voel de tranen in m’n ogen. Een vloedgolf van emoties nemen de controle van me over. Wat gebeurd er? Ik begin steeds sneller te ademen en krijg het Spaans benauwd. Ik moet weg hier! Ik reken snel af en vlucht de supermarkt uit. In de auto barst ik los. Ik ben de totale controle kwijt.

De tranen rollen over m’n wangen en ik voel me zo intens verdrietig en alleen. Ik kruip helemaal in elkaar en weet niet allemaal niet meer. Ik voel  me verward en weet niet meer wat ik moet doen met m’n leven. M’n baan maakt me niet meer gelukkig en m’n relatie is ook niet meer wat het is geweest. Ik voel me ongehoord als ik het probeer uit te leggen. Onbegrepen en ongezien.

Na een half uurtje herpak ik mezelf weer zo goed en kwaad zoals het kan. Ik kijk in de spiegel naar m’n rode dikke ogen en hoop dat ze zo een beetje bijtrekken. Ik start de auto en rijdt naar huis. Ik pak m’n rol weer op als moeder en partner. Ze verwachten natuurlijk wel eten op tafel. Dus zo gezegd zo gedaan, zoals iedere dag.

Ik voelde mij zo verloren en down dat ik het gevoel had dat ik niets te verliezen had. 

Ik gooide het roer volledig om, verbrak mijn relatie, nam afscheid van mijn werkgever en ik ging voor mezelf zorgen, zowel mentaal, fysiek en met de juiste voeding. Ik stapte bijna elke dag uit mijn comfort zone en ik dook in persoonlijke ontwikkeling studies en zocht hulp. Het was tijd om eindelijk in mijn kracht te staan en ik besloot alleen nog maar mijn hart te volgen.

IK ZOU WILLEN...

…dat elke vrouw zich weer bewust wordt van haar eigen kracht.

Nu, jaren later, leef ik mijn droomleven en heb ik mij nog nooit gelukkiger en vrijer gevoeld. Ik bepaal zelf de richting van mijn leven. Ik zit achter het stuur en niet meer op de bijrijdersstoel. Ik leef mijn leven op mijn voorwaarden. Ik gooide mijn bagage weg. De bagage die ik te lang meesleepte met dingen die me niet meer dienden. En nu heb ik al veel mensen geholpen hetzelfde te bereiken.

Als coach, mentor, slowfulness specialist voor vrouwen ondersteun ik je om weer contact te maken met je intuïtie en je ware, gelukkige zelf te leven. 
Voor mij is het geen statische toestand, maar een proces van groei. Mijn ware zelf – mijn ik – is gelukkig, pure liefde en vreugde. Maar er zijn ook momenten in mijn leven dat ik twijfel en me niet altijd gelukkig voel. Wij vrouwen zijn cyclische wezens, net als de natuur zelf, en waar dag is, is er ook nacht.

Jezelf zijn betekent niet dat je altijd gelukkig bent. Voor mij betekent het steeds meer terugkeren naar mijn ware aard, trouw blijven aan mezelf en aandacht hebben voor mezelf. Om volgens mijn waarden te leven en mezelf te realiseren zoals ik graag wil zijn, om mezelf op vele mooie manieren uit te drukken. Om mezelf steeds opnieuw te ontdekken en nog beter te begrijpen ♡

 

  Margriet
  Margriet

  Mezelf zijn…

  betekent voor mij om steeds meer contact te maken met mezelf, mijn lichaam en wat het me wil laten zien. Voor mij betekent het het waarnemen van de taal van mijn lichaam en mijn intuïtie en er vervolgens naar handelen en naar leven. Om zo het leven te leiden dat ik verlang vanuit de grond van mijn hart en dat maakt me gelukkig.

  Om te zijn wie ik ben. Om onvoorwaardelijk van mezelf te houden, zelfs als ik niet in orde ben. Om mezelf volledig te accepteren zoals ik ben en mezelf te waarderen. Om op mijn gevoelens te vertrouwen – altijd. Erop vertrouwen dat mijn hart de weg weet. Voor mij is dit de oervrouwelijke kracht.

  ♡ Wat betekent het leven voor jou?
  ♡ Volg je je intuïtie, je impulsen, je gevoelens?
  ♡ Luister jij naar de behoefte van je lichaam?
  ♡ Zorg je goed voor jezelf?
  ♡ Wat heb je nodig om meer contact te maken met jezelf?

   

  Ik ben ervan overtuigd dat je alles voor een slowful lifestyle in huis hebt. Alles wat je nodig hebt is jezelf. Maar ik weet uit eigen ervaring dat we onszelf soms verliezen en niet meer weten wie we eigenlijk zijn.

  En soms is er wat hulp voor nodig om dat te realiseren. Een impuls of daadwerkelijk een stap maken die je helpt om het weer te zien en te voelen. Een gevoel dat je kracht en vertrouwen geeft.

  En dat is precies waar ik je mee wil helpen. Ik hoop dat elke vrouw zich weer bewust wordt van haar eigen kracht. Dat elke vrouw zich realiseert wat een prachtig mooi wezen ze is en welke creatieve kracht er in haar zit. Ik wil je helpen deze kracht in je weer tot leven te wekken, het te voelen en je hieraan te herinneren. Jij verdient een happy, slow & simple way of life vol liefde en energie! 

  Liefs Margriet

   

  Margriet
  Margriet

  MY THING OF HAPPINESS

  ik geloof in geluk, ik geloof in balans en ik geloof in het leven van een leven waar je van houdt

   

  strandwandelingen + zonsondergangen + het zoeken naar schelpen + het voelen van de zon op m’n huid + veranderingen in de natuur + de schoonheid van alle seizoenen + wandelen door idylische dorpjes + creatief bezig zijn + rondtoeren op de scooter + echte connecties + diepe, betekenisvolle gesprekken + blije mensen + mijn kinderen + mijn hond + mijn familie & vrienden + spontane uitjes + weekendjes weg + reizen + hardlopen + yoga + mediteren + essentiële oliën + edelstenen + geïnspireerd worden + anderen inspireren + versterken + 9 holes op de golfbaan + vrouwen opbeuren + tijd nemen voor ontspanning en “ik” tijd nemen + een gezonde en evenwichtige levensstijl + dankbaarheid + latte machiatto havermelk  + verse, warme thee + warme dekentjes + dikke vesten + haardvuur + brandende kaarsjes +  opgeruimd huis + oud doorleefd hout + warme douche + massages + goed gezelschap + gesprekken met vrienden + gezond, biologisch eten gemaakt met liefde + een wijntje op z’n tijd + terrasje pakken + nieuwe recepten uitproberen + authentiek leven + vanuit het hart + schoon beddengoed + het bos + planten & bloemen + erop uit met mijn kipcaravan#

   

   

  Margriet

  Dit zijn allemaal dingen in mijn leven die mij blij maken en me het gevoel geven dat ik leef, maar het belangrijkste is dat dit de dingen zijn die mij ‘s ochtends doen opstaan.

  En het begeleiden van mooie, geweldige vrouwen (zoals jij) om een gezond, evenwichtig + gelukkig leven te leiden.

  Ik ben (sport)masseur, ontspanningsspecialist, voedingsdeskundige en professioneel coach, gespecialiseerd in stress & burn-out en creativiteit. Mijn opleidingen, gecombineerd met mijn eigen persoonlijke ervaring en groei, maakt dat ik een schat aan kennis heb en ik niet kan wachten om deze kennis met je te delen.

  Ik geloof dat echte gezondheid bestaat als we naar elk stukje van de puzzel kijken, holistisch dus:

   

  body + mind | fysiek + mentaal

   

  Je kan alle salades eten en groene sappen drinken die je wilt, maar als je innerlijke stem negatief is en je vol stress zit ben je niet in harmonie met je lichaam.

  Ik wil je terugleiden naar de persoon die je wil zijn. Vol liefde, energie, gezondheid, dankbaarheid en geluk.

  ​Je bent het waard om een mooi en gezond leven te leiden. Er is geen beter moment dan nu om je gezondheid + geluk te optimaliseren

  i am creating the life of my dreams .