reset jezelf in één maand.

…meer energie, lekker in je vel én 4-12 kilo afvallen?

Binnen 30 dagen af van je gebrek aan energie, oververmoeidheid, vage lichamelijke klachten, teveel kilo’s en stress…

Start: januari 2023!! 

Margriet van Oeveren coaching & massage

heb jij dit ook? 

Dat je iedere week roept dat je: ‘maandag echt gezonder zal gaan leven’. 

Je weet diep van binnen dat het anders moet. Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Dat het je maar niet lukt om gezonde keuzes te maken. Je bent aan het snacken en snaaien en je gewicht zit je in de weg.

En je bent die kilo’s met bijbehorende vetrollen zat!

Dat je conditie ruk is, je kleding zit niet lekker meer en je lijf begint aan alle kanten te piepen en kraken.

Dat je energie ver te zoeken is. Je hebt het gevoel van alles te moeten doen en je gaat altijd maar door, terwijl je weet dat je eigenlijk moet stoppen.

En(!) dan staan ook nog de feestdagen voor de deur. Hartstikke gezellig natuurlijk, maar heel eerlijk….

….ik weet NU al dat ik dat het komende maand teveel pepernoten, chocoladeletters en etentjes met (te)veel wijn zal worden. Wij vieren dit jaar zelfs derde kerstdag en met oud en nieuw gaan we ook nog eens een weekendje weg. Verleidingen genoeg dus! 

Herkenbaar?

Doe mee met de reset en zit weer lekker in je vel!

Per toeval rolde ik hier 3 jaar geleden in, nadat ik op Facebook een bericht zag van een vriend van vroeger, die mij vertelde hoe ik mijn lichaam een energie boost kon geven met biologische voedingsstoffen én tegelijkertijd mijn overtollige kilo’s kon kwijtraken.

Ik had net anderhalf jaar thuis gezeten met een burn-out en wilde niets liever dan weer lekker in mijn vel zitten.

Dus nam ik het besluit dat het vanaf dat moment echt anders moest en omdat ik ook echt anders wilde!

Ik ging aan de slag met mijn gezondheid, met voeding en voedingsstoffen en my way of life. Ik ging mij iedere dag beter voelen en de kilo’s vlogen eraf.

Ik was flabbergasted door het resultaat. 

margriet

…een ‘wauw’ moment dat mijn leven veranderde

In slechts 30 dagen tijd was ik van al mijn vage klachten af en had ik meer energie dan ooit tevoren. Ik had geen hoofdpijn meer en sliep als een roos. De mist in mijn hoofd was opgetrokken.

En als bonus was ik ook nog eens 11 kilo kwijt

Ik ben het levende bewijs dat het mogelijk is om op een simpele manier je energie weer een boost te geven, weer lekker in je vel te zitten en kilo’s af te vallen!

In de maanden die kwamen leerde ik ALLES wat ik kon over hoogwaardige biologische voedingstoffen en preventieve gezondheid.

Ik zat 10 uur per dag achter mijn laptop om alles zelf uit te zoeken. Ik volgde trainingen, opleidingen en workshops om alles te leren over stress en voeding. 

Natuurlijk kreeg ik talloze vragen van familie, vriendinnen en klanten, nadat ze mijn succes zagen, over hoe ze ook van deze kans gebruik konden maken.

Hierop besloot ik mijn kennis in een makkelijk te volgen programma te gieten. En inmiddels hebben meer dan 100 klanten hier gebruik van gemaakt!

Wordt 2023 hét jaar dat jij eindelijk afkomt van je klachten en kilo’s?

dé gouden combinatie voor succes…

De bewezen methode is gezond én gemakkelijk vol te houden. Geen hongergevoel, geen snaaigedrag en je mag gewoon eten.

De reset is GEEN dieet! Het heeft een begin, een midden en een eind. Je eet lekker, gezond en gebalanceerd en we voegen juist voedingsstoffen toe. De methode daarom is heel goed vol te houden en super effectief en daarvoor doen we het!

Geen ge-jojo meer, je spiermassa blijft behouden, je huidelasticiteit herstelt – geen hanghuid en cellulitis neemt af

En nog belangrijker…  

We doen het samen. Je krijgt toegang tot mijn supportive community waarin ik er ben voor jou! Stuur mij een berichtje voor support en motivatie. Je doet het niet alleen! Ik ben bereikbaar voor je. Ik luister naar je en ben er wanneer jij het nodig hebt. 

Je volgt de reset via een overzichtelijke en makkelijke app met on demand video’s die jou stap voor stap begeleiden.

Hiermee krijg je toegang tot mijn volledige programma van A-Z hoe JIJ succesvol 4-12 kilo kan afvallen, hoe jij je energie weer terugkrijgt en(!) hoe jij weer lekker in vel komt te zitten!

En de komende 30-daagse reset doe ik zelf ook mee!! Omdat ik nog een paar kilo kwijt wil na de feestdagen en ik ieder jaar mijn lichaam wil opschonen. Zo begin ik het nieuwe jaar weer helemaal fris en fruitig én vol energie! 

Elke dag krijg jij inspiratie én motivatie want dat gaat jou helpen om de reset te laten slagen. Ik ben jouw stok achter de deur.

En dit is één ook van de redenen van het succes….de kilo’s en cm’ers vliegen eraf en de resultaten zijn verbluffend!

Dit staat allemaal voor je klaar als je hieronder op de knop klikt en mee doet!

Schrijf je vandaag nog in en ga samen met mij aan de slag!

Al 100+ klanten gingen je voor…

…dus als jij

Klaar bent met zelf aanmodderen met gebrek aan energie, hoofdpijn, oververmoeidheid, vage klachten, overtollige kilo’s of andere stressklachten

Jezelf een powerboost wilt geven en klaar bent om jouw sh*t aan te pakken

Wilt weten hoe jij je lijf voor je kan laten werken en je vooral ook wilt weten hoe je dit blijvend kan toepassen

And believe me. I know. Been there. Done that.

Ik weet exact wat jouw valkuilen kunnen zijn, welke struggles je kunt hebben en wat nodig is om toch weer helemaal lekker in je vel te kunnen zitten.

Ik weet ook dat je het (té) druk hebt, ik weet dat andere dingen je prioriteit hebben. Maar ik heb zelf gezien én ervaren dat gezondheid het belangrijkste is wat je hebt in je leven.

Hoe je je voelt, hoe je in je vel zit, je mindset, leven, je werk of onderneming. Alles valt of staat met je gezondheid. En jij kan hier wat aan doen.

Want…als je zo door blijft gaan, hoe lang gaat dat nog goed? Hoe lang blijf je doormodderen. Hoe lang blijf je jezelf volvreten of juist uithongeren. Hoe lang blijf jij jezelf uitputten? Wanneer is het genoeg?

En als jij, net als ik, wilt genieten van het leven, kies er dan vandaag nog voor om jezelf op 1 te zetten. Besluit vandaag dat jouw gezondheid het belangrijkste is wat er bestaat.

En ik ben trots om mijn RESET jezelf in één maand – programma aan jou te introduceren waarbij jij hetzelfde kunt doen als mijn honderden klanten!

fit en vol energie coaching

De resultaten zijn verbluffend!

En Ja…ik weet dat je niet hele jaar op en top kan zijn en aan het pieken bent, maar je kunt wel zorgen dat je vaker piekt dan dat je je energie- en futloos voelt.

Want hoe fijn is het als je bruist van energie, dat je lekker in je vel zit en dat je je fit en gezond voelt?

Je hebt de focus op je werk, je huishouden, je gezin, je sociale leven. En misschien nog op veel meer dingen.

Maar jij? Jij komt pas vaak ergens als laatste in het rijtje. Tijd om dat te veranderen! Tijd om gas terug te nemen, de regie te pakken én jezelf op de eerste plek te zetten.

Tijd voor een reset!

Margriet van Oeveren coaching & massage

…okay en nu even praktisch

De investering voor het RESET jezelf in één maand – programma bedraagt €359.

Maar de komende maand is de investering slechts €220 (inclusief BTW). Dit is de prijs van het startpakket met hoogwaardige biologisch voedingsstoffen, die je nodig hebt voor de reset. 

Het volledige programma én begeleiding t.w.v. €139 krijg je van mij cadeau!!!

Dit is mijn manier van ‘giving back’. Het heeft mij veel tijd en energie gekost om dit allemaal uit te zoeken. Ik gun jou een snellere en makkelijkere manier dan ik zelf heb gedaan!

Je kan trouwens beginnen wanneer je wilt! Vanaf het moment dat je besluit om mee te doen, ga ik het startpakket voor je bestellen (levertijd ca. 3-5 werkdagen) en krijg je 2 maanden toegang tot de app, waarin je de reset volgt.

Daarna kan je kiezen lid te blijven (€5,99/maand) en houd je toegang tot alle recepten, inspiratie, tips, tools, handvatten en de community. 

De investering voor het programma bedraagt nu €220 inclusief BTW

…dit is wat je krijgt

De RESET-eetmethode
Het volledige programma van A-Z hoe JIJ succesvol 4-12 kilo kan afvallen, hoe jij je energie weer terugkrijgt en(!) hoe jij weer lekker in vel komt te zitten! Alle informatie bekijk je in de app en is zowel in tekst als video beschikbaar. Op die manier kun jij kiezen hoe je de kennis tot je wilt nemen.
Stap voor stap voedingsprogramma
Het 30 dagen ‘reset-programma’ dat jou dagelijks stap voor stap door de RESET begeleidt met praktische, inspirerende én motiverende tools en tips
Startpakket biologische supplementen
Het volledige supplementenpakket (t.w.v. € 220) is inbegrepen. Dit pakket – met 5 hoogwaardige biologische producten – zorgt naast afvallen voor de grootste optimalisatie voor je gezondheid, waarbij lichamelijke ongemakken kunnen afnemen en het lichaam vitaler en energieker wordt
Recepten
Maandelijks nieuwe recepten in de app, met op dit moment 50+ gerechten
Wekelijks online inloop spreekuur

Elke week van 9:30 tot 10 uur kun je inloggen bij het inloop spreekuur. We vieren successen en stel al je vragen. Ik geef tips en tools en ik wijs je de weg om je doel te behalen 

1 maand onbeperkt support
Je hebt tijdens de reset van 30 dagen een rechtstreeks lijntje met mij. Je doet het niet alleen! Ik ben bereikbaar voor je via de chat in de community. Ik luister naar je en ben er wanneer jij het nodig hebt
Tracking
Meten = weten. Dit kan je heel makkelijk bijhouden in de app of via de meet- en weegschema’s

Dit staat allemaal voor je klaar als je hieronder op de knop klikt en mee doet!

Ik weet uit ervaring dat het lastig is om ergens te beginnen en daarom doe je dit ook stap door stap.

Als je weet dat het bewezen is…dat bijna 80% van alle lichamelijke én mentale (stress)klachten door het TEKORT VAN VOEDIGINSTOFFEN komt, is het niet gek dat we ons soms zo voelen!

Meer biologisch dan psychologisch, dus!

Je kan namelijk hele dagen in het bos gaan wandelen of op een yoga matje gaan mediteren. Maar als je lijf niet optimaal gevoed is, zal het je niet helpen en zal je geen rust in je lijf krijgen.

Door je gezondheid te resetten zet je de eerste stap naar het creëren van een gezond lijf & lifestyle. Een aangepast voedingspatroon van 30 dagen met als doel om je lichaam te resetten, een boost te geven.

Om vervolgens over te gaan naar een gezondere leefstijl. Bij een dieet laat je voeding weg maar je vult niet aan. De focus is een gezond lichaam!

Je geeft je lichaam alle voedingsstoffen die het nodig heeft, waardoor het beter kan functioneren en als bonus raak je kilo’s kwijt omdat je je lichaam opschoont.

“ik ga het eerst nog wel even zelf proberen”

Wat heeft dat zelf proberen je tot nu toe écht gebracht? Ben je van je klachten en kilo’s af?

Weet dat de reset populair is om de hoogwaardige voedingsstoffen, de inhoud en begeleiding én praktische skills die je niet gratis online kunt vinden.

In meer dan 10 jaar tijd maakte ik alle fouten en stopte de lessen in dit intensief en begeleid 30 dagen traject. Zodat jij dezelfde fouten NIET hoeft te maken en zorgeloos vliegt naar een ontspannen en klachtenvrij lijf &  leven.

En eerlijk? Over een jaar kan je nog steeds aan het klootviolen zijn met al je klachten en kilo’s. Terwijl je NU kan starten en je binnen 30 dagen een compleet andere vrouw voelt.

De vraag is welke keuze jij maakt. 

Via de bewezen methode kun ook jij gebruik maken van deze enorme kans die voor je ligt.

Gun jij jezelf een gelukkig en gezond lichaam en leven?

Nog even iets belangrijks!

Ik werk graag met vrouwen die oprecht de wens hebben om zich beter te voelen, en daarom is dit programma NIET voor iedereen.

Het is geen quick-fix om mee af te vallen, maar een lifelong fix. Er is helaas geen magisch pilletje.

Maar heb jij echt genoeg van hoe het nu is? Wil je echt veranderen? Wil je investeren in jezelf en in je lijf, klik dan hieronder op de knop en meld je aan. Wacht niet te lang.

Hoe eerder jij snapt hoe je jouw lichaam voor je kan laten werken en je snapt hoe je de balans terugkrijgt, des te sneller jij fitter, vitaler en weer vol energie in het leven staat.

Ik ga geen fake timers zetten op deze pagina om je over te halen om nu een beslissing te nemen. Jij bent slimmer dan dat. Je kunt iedere maand instappen.

Maar…de enige échte schaarste is elke dag dat je niet lekker in je vel zit, tijd is die je weggooit. Tijd is het enige kostbare goed dat je hebt…tijd komt echt nooit meer terug.

Meld je hieronder aan door op de knop te klikken. En dan spreek ik je in de community om jou te motiveren en inspireren. Zodat je je weer lekker in je lijf voelt!

Ook jij kan dit!

En het zou supertof zijn als je meedoet!

aan het eind van 30 dagen heb je…

Meer energie

Verbeterde slaap

Bewust en verantwoord gewichtsverlies (4- 12 kg) in de probleemzones

Geen jojo-effect

Spiermassa blijft behouden

Huidelasticiteit herstelt – geen hanghuid en cellulitis neemt af

Normale eetlust herstelt – geen snaaigedrag

Verbeterde hormoonbalans

Afname lichamelijke ongemakken

De dag fitter en vitaler starten en doorkomen

Herken je de signalen van je lichaam en voel je precies hoe jij je lijf en darmen blij kan houden

Margriet van Oeveren coaching & massage

Selena viel 12 kilo af in 30 dagen!  

“Ik ben superblij met het resultaat. Dit had ik echt nooit verwacht.

Ik was zelf verbaasd over de frisse blik in mijn ogen en dat allemaal in een maand tijd.

Ik voel me echt fantastisch!”

Selena

veelgestelde vragen…

Wat voor resultaat kan ik verwachten?

Met het RESET-jezelf-in-één-maand programma haalt meer dan 95% van de vrouwen  haar doelen, zoals verminderde aantal klachten en streefgewicht. Er bestaat helaas geen magisch pilletje.

Ik geef je de volle 100% aandacht, maar het resultaat is en blijft afhankelijk van jouw inzet. Als jij elke dag vol blijft proppen en de stappen niet volgt, gaat het niet lukken om je lijf op te schonen en gewicht te verliezen…

Maar! In de bijna alle gevallen zie ik fantastische resultaten en transformaties!

Kan ik reset ook korter dan 30 dagen doen?

Het kan wel maar is niet aan te raden! Waarom? Je lichaam heeft echt die 30 dagen nodig om zichzelf te resetten. Het grote voordeel?

De reset geeft je metabolisme een boost en zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat je – nadat je bent afgevallen – niet weer gelijk aan komt!

Niet-goed-geld-terug-garantie!

Ik weet zeker dat je resultaat boekt als jij de stappen van het programma volgt. Ik heb allemaal goede resultaten gezien als je 30 dagen bouwt aan een gezonder en slanker lijf.

Als jij exact gedaan hebt wat je in het programma leert en val je niet af, dan kun je geld terug krijgen (exclusief 10% administratiekosten en de verzendkosten van het terugsturen van de aangebroken producten).

Natuurlijk hebben we dan wel persoonlijk contact gehad om alles uit het programma te halen. Is dat het geval, dan hoef je mijn alleen een berichtje te sturen binnen 14 dagen na ontvangst van het startpakket

Ik heb een druk leven, past deze methode hierbij?

Ja absoluut! Je kan het jezelf zo makkelijk of “moeilijk” mogelijk maken als je zelf wilt.

Ik ben zelf een groot voorstander van snelle en makkelijke gerechten, met af en toe gezellig uitgebreid kokkerelen en experimenteren. Natuurlijk is het altijd even wennen als je een andere eetmethode gaat volgen.

Is de reset ook geschikt voor vegetariërs?

Jazeker!

In plaats van vlees en vis kan je vetarme hüttenkäse, yoghurt, magere kwark, tofu en toegevoegde eiwitten eten. Je krijgt een lijst met alle mogelijkheden. 

Heb ik geen honger tijdens de reset?

Het lichaam haalt voldoende energie uit je vetreserves waardoor je – na een korte gewenningsfase – zo goed als geen honger meer hebt.

Bovendien helpen de supplementen met hoogwaardige voedingsstoffen tegen je hongergevoel.

Vooral in het begin krijgen sommige mensen vaker te maken met eetlust, maar deze zit vooral tussen de oren en is niet afkomstig van het lichaam.

Mag ik uit eten tijdens de reset?

Jazeker!

Bel van te voren of de kok rekening houdt met jouw wensen. Neem een stukje vlees of vis uit de oven of grill met groenten of kies voor een salade met de toegestane groenten. Een kok vind het vaak leuk om iets speciaals voor jou te maken.

En ook hierbij geldt weer: onthoud waarom je de reset bent begonnen en je bent echt niet minder gezellig als je nu even op extra op je voeding let.

Leidt de reset niet tot tekorten?

Tijdens de reset haalt het lichaam zijn energie uit de lichaamseigen vetreserves. Het uitgebalanceerde voedingspatroon zorgen samen met de vetdepots en supplementen voor voldoende energie.

Ik adviseer je nadrukkelijk om elke dag de geadviseerde supplementen in te nemen (vitamines, mineralen, sporenelementen) om tekorten te voorkomen.

De supplementen en het aangepaste voedingsprogramma voeden je lichaam juist beter dan ooit tevoren.

Ik sport heel veel, kan ik dan wel meedoen?

Je bent hartstikke welkom!

Als jij professioneel sporter bent dan is er een speciale sportkuur – vraag gerust naar de mogelijkheden. Als je geen professioneel sporter bent ga ik je vragen om open te staan voor wat je lichaam je gaat aangeven. Misschien is die wel meer gebaat bij een beetje minder activiteit 😉 Maar dat komt helemaal goed!

Staat jouw vraag er niet bij?

Mail jouw vraag dan naar margriet@slowfulness.nl en ik kom er zo snel mogelijk op terug!

Nothing changes if nothing changes

p.s. ook mannen hebben geweldige resultaten!

Jim is in 30 dagen een andere man.

Hij viel maar liefst 13 kilo af en had weer de energie om met zijn 8 jarige zoon te voetballen.

Jim

…zullen we anders even kennismaken?

Je bent slechts één stap verwijderd van de verandering die jou meer energie en rust gaat geven.

Wil je serieus stappen nemen om weer lekker in je vel te zitten en zou je mijn hulp willen, maar je hebt toch nog een paar vragen? Plan dan hieronder heel makkelijk een online gesprek in.

Gewoon gratis en vrijblijvend. Ik kijk er naar uit je te spreken.