all in programma.

…eindelijk rust in je lijf en life

In 3 maanden naar rust in je hoofd, meer energie, een gezond & fit lijf én een positieve mindset. Word weer een stralende vrouw vol energie en zit weer lekker in je vel! 

Schrijf je vandaag nog in en ga samen met mij aan de slag

Margriet van Oeveren coaching & massage

herken je dit? 

Op dit moment voelt het niet okay, je staat ‘s ochtends al moe op en overdag is je energie ver te zoeken. Het lukt je maar niet om gezonde keuzes te maken. Je bent aan het snacken en snaaien en je gewicht zit je in de weg. Je staat continu aan.

Je hebt het gevoel van alles te moeten doen en je gaat altijd maar door, terwijl je weet dat je eigenlijk moet stoppen. Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Je hoofd lijkt vol met watten te zitten en je gedachten vliegen alle kanten op.

In onze wereld gaat het steeds sneller en harder. We moeten meer en meer en dat gaat ten koste van jezelf. Je bent opgejaagd. Je bent overal en nergens, je zit vol stress en bent je dagen aan het overleven tot het weekend.

De juiste veranderingen binnen jouw lifestyle gaan hét doen. Een goede energie, een sterke en positieve mindset maar ook een gezonde leefstijl hebben een enorme invloed op hoe jij je voelt.

Gezonde voeding, meer bewegen, minder stress, minder moeten en een balans in werken en rust pakken. Als jij eenmaal de magic tools ontdekt hebt die gezond en ook nog leuk zijn, gaat de rest vanzelf!

Een happy, healthy lifestyle is echt onwijs leuk! En het gaat je zoveel meer brengen!

We cannot become what we want by remaining what we are

ik geloof dat…

…alles met elkaar in verbinding staat en invloed op elkaar heeft. Wanneer jij niet goed eet, slaapt of voor jezelf zorgt, heeft dat invloed op jouw gemoedstoestand, op je energie maar ook op je gezinsleven, je relatie en je werk.

En andersom ook. Wanneer jij niet lekker in je vel zit, wanneer jij je steeds vermoeid voelt of wanneer het niet lekker gaat op je werk of in je relatie, dan heeft dat ook effect op jouw voeding, leefstijl en energie.

Je gaat steeds ongezonder of minder eten, je gaat minder sporten, je neemt niet meer de tijd om lekker buiten te gaan wandelen, je laat je huishouden versloffen, je stelt steeds meer dingen uit en ga zo maar door.

En dan heb ik het niet over de gevolgen hiervan. Gebrek aan energie, hoofdpijn, oververmoeidheid, vage klachten, teveel kilo’s op je heupen en buik én stress. Wanneer jij in deze negatieve spiraal zit, dan is het soms heel lastig om hier zelf uit te komen.

Met kleine veranderingen maak je grote stappen. Tijd om je gewoontes te doorbreken en te veranderen. En deze veranderingen zorgen voor meer structuur, rust en balans. 

Slowfulness Massage studio Capelle aan den IJssel

dus als jij…

Klaar bent met zelf aanmodderen met gebrek aan energie, hoofdpijn, oververmoeidheid, vage klachten, teveel kilo’s en stress

Wilt weten hoe je de juiste stappen kan zetten (en je vooral ook wilt weten hoe je dit blijvend kan toepassen)

Je lijf wilt voeden in plaats van vullen

Snapt dat je klachten niet uit de lucht zijn komen vallen, maar dat als je niet leert luisteren naar je lichaam, je niet veel verder gaat komen dan waar je nu bent

Klaar bent om je niet langer te laten leiden door je twijfels en onzekerheden. Ja ze zijn er maar jij weet dat als je er naar blijft luisteren, er niets gaat veranderen

Je vitaal en energiek wilt voelen in plaats van uitgeput

Wacht dan niet langer, want dit is allemaal haalbaar!

…dit is wat je krijgt

In mijn all-in programma begeleid ik jou 3 maanden lang naar rust en ontspanning in je lijf & life. We gaan aan de slag met wat jij op dit moment nodig hebt. De programma is dus helemaal op maat. Stap voor stap de stress achter je laten en de energie om de dingen te doen die belangrijk voor je zijn.

Offline kick-off sessie

Een offline kick-off sessie op een fijne locatie. Even eruit. Onder het genot van een (h)eerlijke lunch, brengen we alles in kaart. We maken een mooi plan met al jouw wensen en doelen.

Intensief ont-stress traject 

Het ont-stress traject is dé perfecte combinatie van massage en coaching. Verdeeld over 6 sessies ga ik je begeleiden én behandelen. We zoomen in op wie jij bent, wat jij wilt en hoe jij daar komt. De sessies geven inzicht in de stappen die je kunt nemen én je krijg direct lichamelijke ontspanning door ont-stress massagetherapie. 

Reset jezelf in één maand 
Het 30 dagen ‘reset-programma’ van A-Z hoe jij je energie weer terugkrijgt, hoe jij weer lekker in vel komt te zitten en(!) succesvol 4-12 kilo kan afvallen! 
Startpakket biologische supplementen

Voor de reset is een startpakket met aanvullende biologische voedingsstoffen essentieel. Dit pakket t.w.v. €220 is uiteraard bij het programma inbegrepen. Dit pakket – met 5 hoogwaardige biologische producten – zorgt voor de grootste optimalisatie voor je gezondheid, waarbij lichamelijke ongemakken kunnen afnemen en het lichaam vitaler en energieker wordt.

3 maanden onbeperkt support 

Je hebt 3 maanden lang een rechtstreeks lijntje met mij. Je doet het niet alleen! Ik ben bereikbaar voor je. Ik luister naar je en ben er wanneer jij het nodig hebt. Als het even niet lekker gaat, als je vastloopt, wilt sparren of vragen hebt.

Accountability en Q&A calls

Elke week van 9:30 tot 10 uur kun je aanhaken bij de accountability & vraag- en antwoord calls. We vieren successen en stel al je vragen. Ik wijs je de weg om je doel te behalen. 

30 minuten voortgangsessie

Na 6 maanden hebben we een online sessie van 30 minuten, om jouw voortgang te bespreken. Hoe gaat het nu met je en wat heb je nog nodig

#1 BONUS

Je ontvangt mijn #1 ont-stress boek. Boordevol tips, tools, oefeningen en handvatten. Dit boek helpt jou in jouw journey naar een happy, healthy, ontspannen lijf & life.

Wat betekent dit concreet?

stap 1 

Het is bewezen dat 80% van onze (stress)klachten te maken heeft een tekort aan voedingsstoffen. Meer biologisch dan psychologisch, dus!

Daarom begin je als eerste stap met een gezondheidsreset – een lichaamsreiniging, het resetten van je lichaam – een reboot van je systeem. De bezem erdoor.

Je kan namelijk hele dagen in het bos gaan wandelen of op een yoga matje gaan mediteren, maar als je lijf niet optimaal gevoed is, zal het je niet helpen en zal je geen rust in je lijf krijgen.

Door de reset leer jij je lichaam nog beter kennen en begrijpen en zal jij je al heel veel verbeteringen ervaren. 

stap 2 

De tweede stap zijn de maandelijkse 1-op-1 sessies en daarin behandelen we de stappen die jij hebt te zetten om vooruit te komen. En we maken een concreet plan hoe je dit gaat doen.

Je gaat aan de slag om jezelf te transformeren naar wie je wilt zijn zodat je voortaan bewuste en gezonde keuzes maakt, waardoor je meer tijd, meer overzicht, meer helderheid, meer rust en gezonder voelt.  

stap 3 

Doordat we je mindset én lichaam hebben aangepakt voel jij je al helemaal ontspannen. De kunst is om dit gevoel vast te houden en door te pakken.

Dus sluiten we af met een to-do. Maar dan wel eentje die jou echt gaat helpen, zonder te moeten.  Je hebt immers nu inzicht in wat JIJ nodig hebt om meer rust en ontspanning in je lijf & life te creëren. En is het aan jou om de stappen zetten die jij nodig hebt om vooruit te komen. 

Je gaat aan de slag om jezelf verder te transformeren naar wie je wilt zijn zodat je voortaan bewuste en gezonde keuzes maakt. Meer tijd, meer overzicht, meer helderheid, meer rust, gezonder en meer ontspannen. 

Na 6 maanden hebben we een online sessie van 30 minuten, om jouw voortgang te bespreken. Hoe gaat het nu met je en wat heb je nog nodig. 

Dit staat allemaal voor je klaar als je hieronder op de knop klikt en mee doet!

Wat het all-in programma jou oplevert? 

Een blijvende verandering – goede & gezonde gewoontes 

Je hebt weer focus en energie

Je slaapt lekker en wordt uitgerust wakker

Je start je dag fit en vitaal en zo kom je ook de dag door
Vertrouwen in jezelf en in jouw lichaam terug

De juiste mindset én weg met pijnlijke schouders, rug en nek

Je ziet de dingen helder en hebt inzicht – alsof de mist in je hoofd is opgeklaard. Je bent je bewust van jezelf en de wereld om je heen
Lichamelijke ongemakken en klachten nemen af of verdwijnen helemaal  – je zal zien dat je lichaam veel rustiger is. Geen of veel minder hoofdpijn, geen opgeblazen gevoel of andere vage klachten
4-12 kilo gewichtsverlies – als je wilt, kan je 4 tot 12 kilo afvallen of zelfs meer als dat een doel van jou is
Normale eetlust herstelt – je hebt geen snaaigedrag meer
Je voelt je niet meer voor alles verantwoordelijk – je kent je eigen grenzen weer. Je laat bewust taken aan anderen over 

jouw investering

Hét complete programma voor eindelijk rust in je lijf & life!
In 3 maanden naar rust in je hoofd, meer energie, een gezond & fit lijf én een positieve mindset. Word weer een stralende vrouw vol energie en zit weer lekker in je vel!

€325 per maand
of 900 bij betaling in één keer. Je ontvangt dan €75 korting.

 

De resultaten zijn verbluffend!

…wat kan je verwachten?

lifestyle coaching Margriet

Persoonlijke begeleiding. Er bestaat geen one size fits all. Iedereen is anders en heeft iets anders nodig. Je volgt geen vast programma, maar ontvangt de coaching die specifiek is afgestemd op jou

Reset van je lichaam. We beginnen het traject met een gezondheidsreset – een lichaamsreiniging van 30 dagen. Door een aangepast voedingspatroon en het aanvullen van tekorten in voedingstoffen, ga jij je lichaam en gezondheid optimaliseren. De allerbelangrijkste stap naar een happy, healthy lijf & life.

Mindset staat centraalAlles valt of staat met de juiste mindset: de manier hoe je denkt. Je gedachten creëren je realiteit. Echt, dit is zo krachtig! Wat je denkt en gelooft heeft invloed op hoe je je voelt. Alles wat je denkt en gelooft is een keuze. Samen creëren we meer bewustzijn, rekenen we af met belemmerende overtuigingen en leer je hoe je je gedachten kan kiezen wat je op alle vlakken in je leven kan toepassen.

Focus op de lange termijn. Het programma is geen quick fix, maar een lifelong fix. Doordat we werken aan het veranderen van jouw totaalplaatje, zal je een levensstijl ontwikkelen waar jezelf naar een next level tilt. Hierdoor creëer je een lifestyle waar je de rest van je leven blij en gelukkig van wordt.

Ik werk alleen met vrouwen die willen groeien. Ik werk met vrouwen die 100% committed zijn. Commitment houdt in dat je doet wat nodig is, ook als dat spannend en oncomfortabel voelt.  Natuurlijk doe je dit niet alleen en ben ik daar om je te ondersteunen, maar je zal wel bereid moeten zijn om stappen te zetten. Er bestaat helaas geen magisch pilletje.

I’m always there. Het proces hoef je niet alleen te doen. Ik ben altijd  bereikbaar voor je. Ik luister naar je en ben er voor je waar en wanneer jij het nodig hebt.

“ik ga het eerst nog wel even zelf proberen”

Wat heeft dat zelf proberen je tot nu toe écht gebracht? Ben je van je klachten en kilo’s af?

In meer dan 10 jaar tijd maakte ik alle fouten en stopte de lessen in dit intensief en begeleid 3 maanden traject. Zodat jij dezelfde fouten NIET hoeft te maken en zorgeloos vliegt naar een ontspannen en klachtenvrij lijf &  leven.

En eerlijk? Over een jaar kan je nog steeds aan het klootviolen zijn met al je klachten en kilo’s. Terwijl je NU kan starten en je al binnen de eerste 30 dagen een compleet andere vrouw voelt.

De vraag is welke keuze jij maakt. Via mijn bewezen methode kun ook jij gebruik maken van deze enorme kans die voor je ligt.

Gun jij jezelf een gelukkig en gezond lichaam en leven?

“Toen ik bij Margriet begon, zat ik er echt letterlijk helemaal doorheen. Ik kon niet meer. Wist niet meer wat ik moest doen. Ik ben ingestapt in het 3-maanden traject en stap voor stap zag ik weer licht aan het eind van de tunnel. Ik was zo bang om weer af te glijden.

Door de positieve insteek van de gesprekken, kan ik zelf ook veel makkelijker mijn gedachten omturnen. En bij alles wat ik doe, vraag ik mij af: what’s in it for me. Ik durf mezelf echt op de eerste plaats te zetten. Ik eet gezond, vul mijn voedingsstoffen aan – ik had geen benul hoe nodig dit was! en heb mezelf (weer) leren kennen.

Inmiddels is mijn traject afgelopen, maar 1x per maand ben ik op haar massagetafel te vinden en als ik even een “slecht” momentje heb, kan ik haar altijd appen. Zo fijn!”

Wilma

“Ik ken Margriet al een paar jaar van haar massages en wist dat ik bij haar ging vinden wat ik zocht. Haar warme en rustige manier van benaderen vind ik erg prettig. Al zegt ze wel waar het op slaat en dat is nodig. Zij is niet de stok achter de deur. Ze zorgt ervoor dat je zelf de stok wordt! Het duurde even voor ik de stap zette. En achteraf vraag ik mezelf af, waarom ik dit niet jaren eerder gedaan heb.

Ze houd mij een spiegel voor. In het traject ga je eerst met de bezem door je lijf. Daarna aanvullen van voedingsstoffen en pas daarna aan de slag met het aanleren van andere gewoontes.

En WAUW wat heb ik stappen gemaakt. Ik groei nog steeds iedere dag. Ik zit weer lekker in mijn vel, heb geen hoofdpijnen meer en ik heb geleerd te luisteren naar mijn lichaam.”

Liesbeth

… wat zou er gebeuren als je zou investeren in jezelf?

Je geeft makkelijk geld uit aan je kinderen, een paar nieuwe schoenen, een leuke accessoire voor in je huis, iedere week een mooi boeket bloemen, ergens een hapje eten of een volle boodschappenkar vol snacks, maar investeren in jezelf en je gezondheid dat komt er vaak niet van.

Herinner je nog hoe het voelt als je de hele dag full energy was, je heerlijk uitgerust opstond en dat jurkje dat zo mooi stond, maar nu eigenlijk net te strak zit?

Ik weet ook dat je niet hele jaar op en top kan zijn en aan het pieken bent, maar je kunt wel zorgen dat je vaker piekt dan dat je je energie- en futloos voelt. Want hoe fijn is het als je bruist van energie, dat je lekker in je vel zit en dat je je fit en gezond voelt?

Als jij straalt, heeft dat een uitwerking op alles. Want hoe fijn is het om weer die gezellige moeder, vrouw en vriendin te zijn. Wees niet bang om in jezelf te investeren. Die investering verdien je dubbel en dwars terug.

En het leuke is, je verdient het ook dubbel en dwars terug in je privé leven. Succes is leeg als het je geen voldoening en geluk oplevert. Als het uiteindelijk ten koste van jezelf gaat. Al die onrust in je lijf…daar moet je vanaf

Je hebt de focus op je werk, je huishouden, je gezin, je sociale leven. En misschien nog veel meer dingen. En jij? Jij komt pas ergens daarna. Tijd om dat te veranderen!

Tijd om gas terug te nemen, de regie te pakken én jezelf op de eerste plek te zetten. 

And believe me. I know. Been there. Done that. 

Ik weet exact wat jouw valkuilen kunnen zijn, welke struggles je kunt hebben en wat nodig is om toch weer helemaal lekker in je vel te kunnen zitten.

Ik weet ook dat je het (té) druk hebt, ik weet dat andere dingen je prioriteit hebben. Maar ik heb zelf gezien én ervaren dat gezondheid het belangrijkste is wat je hebt in je leven.

Hoe je je voelt, hoe je in je vel zit, je mindset, leven, je werk of onderneming. Alles valt of staat met je gezondheid. En jij kan hier wat aan doen.

Want…als je zo door blijft gaan, hoe lang gaat dat nog goed? Hoe lang blijf je doormodderen. Hoe lang blijf je jezelf volvreten of juist uithongeren. Hoe lang blijf jij jezelf uitputten? Wanneer is het genoeg?

En als jij, net als ik, wilt genieten van het leven, kies er dan vandaag nog voor om jezelf op 1 te zetten. Besluit vandaag dat jouw gezondheid het belangrijkste is wat er bestaat.

En ik ben trots om mijn ALL IN – programma aan jou te introduceren waarbij jij hetzelfde kunt doen als mijn tevreden klanten!

…zullen we anders even kennismaken?

Je bent slechts één stap verwijderd van de verandering die jou meer energie en rust gaat geven.

Wil je serieus stappen nemen om weer lekker in je vel te zitten en zou je mijn hulp willen, maar je hebt toch nog een paar vragen? Plan dan hieronder heel makkelijk een online gesprek in.

Gewoon gratis en vrijblijvend. Ik kijk er naar uit je te spreken. 

love to connect…

Volg me op instagram voor meer inspiratie, tips en een inkijkje in mijn leven. 

Geen instagram? Ook op Linkedin kan je mij vinden.
Dus laten we connecten!