Less is More, Better is Brilliant
Jouw succesverhaal is uniek en inspirerend. Het is tijd om jouw reis naar ontspannen succes te beginnen.

One day of Slowfulness retreat

Krijg een dieper inzicht in jouw leven en de veranderingen die je wilt maken. 

Reserveer nu jouw plek en ga op weg naar een leven vol helderheid, richting en energie om jouw dromen en doelen te bereiken. Ik vind het te gek jou een stuk op weg te mogen helpen! 

Maak van jezelf een prioriteit en gun jezelf dit prachtige cadeau.

Margriet

Je hebt een enorme passie voor wat je doet… 

…maar je voelt dat er meer mogelijk is, vooral op persoonlijk vlak. Niet alleen verlang je om succesvol te zijn in je werk en je onderneming, maar ook om je fysiek en mentaal optimaal te voelen. Je wilt je energiek voelen, vrij van lichamelijke klachten die soms in de weg staan.

Je bent op zoek naar een meer ontspanning in je lichaam, leven & je werkzaamheden. Slimme keuzes maken en ontdekken hoe je moeiteloos jouw dromen en doelen bereikt. Je verlangt naar rust en je wilt je richten op wat echt belangrijk is voor jou en de rest loslaten.

Het roer omgooien en focussen op wat écht belangrijk is: jouw gezondheid, innerlijke rust en het creëren van een gebalanceerd leven waarin je straalt in al je successen. Dus durf te schrappen, te vereenvoudigen en je te concentreren op wat jou écht gelukkig maakt.

 Kortom, het is eigenlijk zo simpel.

Na het One day of Slowfulness retreat…

…heb je een helder beeld van waar je nu staat in zowel jouw leven als jouw bedrijf, en waar je naartoe wilt. Je weet precies wat je nodig hebt om daar te komen en jouw doelen te bereiken.

Daarnaast heb je inzicht in de kansen om te groeien, jouw sterke punten en de gebieden waarin je nog kunt verbeteren. Je zult het overzicht hebben over jouw ideeën, de mogelijkheden die zich voordoen en waar jij jouw focus op wilt leggen.

Bovendien ben je in staat om weloverwogen keuzes te maken. Daarnaast kan je beslissingen nemen die bijdragen aan het realiseren van jouw dromen en doelen.

“Margriet’s aanpak heeft me positief verrast. Met haar praktische benadering en creatieve methoden weet ik welke stappen ik mag gaan zetten. Superfijn om met haar te sparren en ik ben haar enorm dankbaar dat ze me naar die belangrijke plek heeft geleid waar ik zelf moeite mee had.” – Marianne

Praktische details

Tijdens deze unieke retreat nemen we een dag de tijd om diep in te gaan op de strategie van jouw lichaam, leven en bedrijf, en de ambitieuze doelen die je graag wilt verwezenlijken. We duiken samen in jouw dromen en doelen. We creëren een mooi plan dat perfect past in jouw agenda. Hierbij zorgen we ervoor dat je direct gefocust bent en snel resultaat boekt.

Deze exclusieve 1-op-1 retreat vindt plaats op een prachtige locatie in de inspirerende omgeving van Rotterdam. Even weg van de dagelijkse sleur, dompelen we ons onder in een omgeving die jouw creativiteit en inzichten stimuleert. Je geniet van een (h)eerlijke lunch, om het retreat nog ontspannender en completer te maken.

Voorafgaand aan het retreat ontvang je een formulier. Hiermee kan je jezelf voorbereiden en alle belangrijke aspecten kunt vastleggen. Zo kunnen we tijdens het retreat gericht te werk gaan en de diepgang bereiken die nodig is voor jouw succes.

De investering voor deze One day of Slowfulness retreat is €1250 ex BTW. 

Na het retreat heb je nog 2 weken begeleiding om aanvullende vragen te stellen om je opgedane inzichten te integreren in je dagelijkse praktijk en verder te bouwen aan jouw plan.

Hi, ik ben Margriet

Vanuit mijn expertise in Essential Llifestyle, gespecialiseerd in optimaliseren van gezondheid en ont-stressen geloof ik in de kracht van bewuste keuzes, innerlijke rust en een gezonde balans in je lijf, life & bedrijf.

Niet door eindeloos te blijven streven naar meer en je te laten verleiden door alle drukte en stress. Maar door te focussen wat echt belangrijk is.

Hoe je voeding vóór je kan laten werken en hoe je ontspannen kan leven én ondernemen vind ik fascinerend. En ik geloof dat iedereen in staat is om hun echte essentie te ontdekken, gezondheid kan optimaliseren en innerlijke rust kan creëren op alle vlakken van haar leven.

Je kan zakelijk ontspannen verder groeien en een positieve impact maken, terwijl je tijd en overhoudt voor wat ook belangrijk is in je leven.

Ik kijk er naar uit om je tijdens de sessie te spreken!

Margriet coaching slowfulness

Weg van het alledaagse

Als je graag aan de slag wilt met het realiseren van jouw dromen en doelen, dan plan ik graag op korte termijn een retreat dag met je in. Het enige wat je hoeft te doen, je aan te melden. Ik kom binnen 48 uur bij je terug om de details te bespreken en onze retreat in te plannen.

Ik kijk ernaar uit om met jou aan de slag te gaan en jouw leven naar een hoger niveau te tillen!

Om ergens te komen moet je eerst besluiten niet te blijven waar je nu bent – omdenken