OmeGold visolie

Omegold – visolie is het belangrijkste supplement als het om stress gaat. En daarom mijn all time favorite! Visolie is inmiddels wel algemeen geaccepteerd. Iedereen gebruikt het. Deze visolie wordt niet gewonnen uit de lever van grote vissen, waar veel afvalstoffen vandaan komen, maar juist uit kleine visjes, uit de spiertjes van sardientjes. De kwaliteit is vele malen hoger, sterker, krachtiger en dat ga je ook merken.

Visolie heeft heel veel goede eigenschappen. Het vertraagt het verouderingsproces en het is ook bewezen dat het nuttig is bij de stofwisseling. Dit helpt om het lichaamsgewicht te balanceren. Vis(olie) levert namelijk de eiwitten en omega-3 die je lichaam nodig heeft om te functioneren. Visolie kan je helpen bij het verbeteren van je mentale helderheid doordat je hersenen je laten functioneren op een optimaal niveau. En is goed voor je hart. Er zijn nog tal van voordelen.

Maar wat ik ontzettend belangrijk vind, is dat visolie helpt om depressies te bestrijden en te voorkomen. Visolie is dé key om stress tegen te gaan en verbeteren van je stemming.

DOSERING

1 Zachte Gelcapsule per dag tijdens een maaltijd

 

Er is ook een vegan variant verkrijgbaar

LET OP:Omega-3-vetzuren kunnen significante ontwikkelingsvoordelen hebben, maar gebruik van OmeGold tijdens de zwangerschap voor het 2e trimester wordt afgeraden.

Belangrijk om te weten

Als je twijfels hebt over de combinatie van jouw medicatie met supplementen, raadpleeg dan altijd je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor. Op de site van Lifeplus kan je per product alle ingrediënten en doseringen vinden.

Hoewel ik graag meer zou willen vertellen over de positieve ervaringen van mijn klanten en de vele voordelen van suppletie, is dit niet toegestaan vanwege de wetgeving rondom gezondheidsclaims. Ik gebruik alleen gezondheidsclaims die op de Europese lijst van goedgekeurde claims staan.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, beweging en goede slaap zijn altijd de basis.

Let op: Sommige supplementen mogen niet worden ingenomen tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.

Er zijn meer dan 60 verschillende soorten supplementen in mijn webshop bij lifeplus verkrijgbaar. Ik heb alleen mijn favorieten uitgelicht. Mocht je iets specifieks zoeken,  stuur mij gerust een berichtje.

Everyday essentials