Fall in love with taking care of yourself

Gefeliciteerd met je besluit! 

Je hebt een goede keuze gemaakt! En nu wil je natuurlijk zo snel mogelijk starten. Volg daarom deze korte bestelinstructie:

STAP 1: Bestel de reset guide
Cover reset

STAP 1: Bestel de reset guide om praktisch aan de slag te kunnen voor slechts 19 euro. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail met daarin jouw guide. Hierin zit een uitgebreide handleiding en alle praktische tools die je nodig hebt om het programma succesvol te volgen. 

STAP 2: BESTEL HET STARTPAKKET MET SUPPLEMENTEN
supplementen

STAP 2: Bestel het startpakket met supplementen voor 240 euro. Dit pakket bevat alle supplementen die je nodig hebt om het programma optimaal te laten werken. Je besteld het startpakket rechtstreeks op mijn website bij Lifeplus. Het startpakket wordt binnen 3-5 werkdagen geleverd. 

Je ontvangt een complete handleiding met 52 pagina’s die je alvast heerlijk op je eigen tempo kunt lezen, zodat jij helemaal voorbereid aan jouw 30 dagen reset kunt beginnen

Je ontvangt een PDF bestand. Je krijgt dus GEEN fysiek exemplaar. Lees via je iPad, laptop, mobiel of print het boekje gewoon uit. Je kunt de e-gids ook omzetten naar een e-reader format via: ‘pdf naar epub’. Dit kun in je intypen bij google en dan kom je allerlei websites tegen waarbij je het bestand gratis kunt omzetten.

Binnen 3-5 werkdagen ontvang jij het pakket met supplementen en kun je aan de slag. 

Het ALLERBELANGRIJKSTE is om geen tekorten op te lopen tijdens de reset. Doe de reset daarom alsjeblieft NOOIT zonder de hoogwaardige supplementen. Hierdoor zet je je lichaam in de spaarstand, loop je tekorten op en werk je juist het jojo-en in de hand.    

Belangrijk om te weten

Als je twijfels hebt over de combinatie van jouw medicatie met supplementen, raadpleeg dan altijd je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor. Op de site van Lifeplus kan je per product alle ingrediënten en doseringen vinden. 

Hoewel ik graag meer zou willen vertellen over de positieve ervaringen van mijn klanten en de vele voordelen van suppletie, is dit niet toegestaan vanwege de wetgeving rondom gezondheidsclaims. Ik gebruik alleen gezondheidsclaims die op de Europese lijst van goedgekeurde claims staan.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, beweging en goede slaap zijn altijd de basis.

Let op: Sommige supplementen mogen niet worden ingenomen tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.

Er zijn meer dan 60 verschillende soorten supplementen in mijn webshop bij lifeplus verkrijgbaar. Mocht je iets specifieks zoeken,  stuur mij gerust een berichtje.