MSM Plus

MSM is een organisch gebonden zwavel. MSM organisch zwavel (methylsulfonylmethaan) is een vorm van organisch gebonden zwavel, dat deel uit maakt van de natuurlijke cyclus van zwavel.

MSM tref je aan in voeding als vers fruit en verse groenten, echter de hoeveelheden zijn niet toereikend voor voldoende inname. Daarnaast gaat er veel MSM verloren bij het bewerken van voedsel en dan met name bij het koken van groenten.

Bijna de helft van alle MSM in je lichaam bevindt zich in de spieren, huid en botten. Ook in de hersenen zit een groot gedeelte van de MSM organisch zwavel. Het vervult een aantal essentiële functies in ons lichaam.

Samen met vitaminen en mineralen zorgt het ervoor dat vele lichamelijke functies kunnen worden uitgevoerd zoals: voedselvertering, bloedsomloop, wondgenezing en het stimuleren van het immuunsysteem waardoor o.a infecties kunnen worden afgeweerd.

Normaal gesproken heb je niet direct in de gaten dat er een tekort in je lichaam is ontstaan aan zwavel. Dat komt vaak pas naar voren als er vervelende en vaak chronische en onverklaarbare klachten ontstaan. Zeker als we wat ouder worden, gaat de hoeveelheid MSM in het lichaam achteruit. Het lichaam heeft MSM echt nodig bij heel veel lichaamsprocessen.

Tijdens de gezondheidsreset die ik jaarlijks doe, is MSM extra belangrijk omdat MSM het vermogen verhoogt van cellen om giftige afvalstoffen uit te scheiden. MSM verwijdt de bloedvaten en verbetert de bloedsomloop. Ook dit helpt om afvalproducten te elimineren uit het lichaam en genezing te versnellen.

DOSERING

Neem 2 keer per dag 4 tabletten.

Belangrijk om te weten

Als je twijfels hebt over de combinatie van jouw medicatie met supplementen, raadpleeg dan altijd je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor. Op de site van Lifeplus kan je per product alle ingrediënten en doseringen vinden.

Hoewel ik graag meer zou willen vertellen over de positieve ervaringen van mijn klanten en de vele voordelen van suppletie, is dit niet toegestaan vanwege de wetgeving rondom gezondheidsclaims. Ik gebruik alleen gezondheidsclaims die op de Europese lijst van goedgekeurde claims staan.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, beweging en goede slaap zijn altijd de basis.

Let op: Sommige supplementen mogen niet worden ingenomen tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.

Er zijn meer dan 60 verschillende soorten supplementen in mijn webshop bij lifeplus verkrijgbaar. Ik heb alleen mijn favorieten uitgelicht. Mocht je iets specifieks zoeken,  stuur mij gerust een berichtje.

Everyday essentials