MSM Plus Vital Care Lotion

Onze huid heeft zorg en aandacht nodig. Je huidverzorging moet, net als elk ander aspect van je gezondheid onderdeel zijn van uw dagelijkse routine. Wanneer de huid droog en ongezond aanvoelt of moet herstellen na blootstelling aan de zon, is het belangrijk dat je je huid verzorgt met essentiële voedingsstoffen.

Een ingrediënt dat vaak wordt gebruikt in huidverzorgingsformules is MSM (methylsulfonylmethaan), een natuurlijk voorkomend zwavel dat een rol speelt in veel processen in het lichaam. MSM is te vinden in verschillende natuurlijke bronnen, waaronder het menselijk lichaam. Het biedt een ideale manier om een gezonde huid te behouden, aangezien we ons vaak niet bewust zijn van de effecten van ons dagelijks leven op de conditie van onze huid.

Daarom heeft Lifeplus MSM gecombineerd met aloë vera om MSM Plus Vital Care te maken; een huidverzachtende hand- en bodylotion die de voordelen van MSM benut door dit rechtstreeks op je huid toe te passen. De opname van aloë vera zorgt voor een kalmerend effect op de huid, waardoor de natuurlijke vochtbalans wordt hersteld, met name wanneer de huid is blootgesteld aan de zon.

Waarom zou je MSM Plus Vital Care Lotion gebruiken?

  • Bestaat uit 5-10% MSM, dat ten minste 98% zuiver is
  • Uitgebalanceerd en passend pH-niveau voor de huid om vasthouden van vocht en oliën te bevorderen
  • Voelt licht aan op de huid en wordt makkelijk opgenomen
  • Aangename amandelgeur

Dus als je MSM nog niet voor je huid gebruikt, is dit een uitgelezen moment om daar mee te beginnen. Het is belangrijk om je huid te voeden, te revitaliseren en te verzorgen. Geef je huid de voeding die deze nodig heeft met MSM Plus Vital Care Lotion. Ook ideaal om je huid te kalmeren na blootstelling aan de zon.

Aangezien MSM vele voordelen biedt, raad ik je aan de MSM Plus-tabletten eens te bekijken. Deze bevatten ook eigenschappen van MSM en vormen een geweldige aanvulling op de MSM Vital Care Lotion.

INHOUD VERPAKKING

242 ml 

Belangrijk om te weten

Als je twijfels hebt over de combinatie van jouw medicatie met supplementen, raadpleeg dan altijd je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor. Op de site van Lifeplus kan je per product alle ingrediënten en doseringen vinden. 

Hoewel ik graag meer zou willen vertellen over de positieve ervaringen van mijn klanten en de vele voordelen van suppletie, is dit niet toegestaan vanwege de wetgeving rondom gezondheidsclaims. Ik gebruik alleen gezondheidsclaims die op de Europese lijst van goedgekeurde claims staan.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, beweging en goede slaap zijn altijd de basis.

Let op: Sommige supplementen mogen niet worden ingenomen tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.

Er zijn meer dan 60 verschillende soorten supplementen in mijn webshop bij lifeplus verkrijgbaar. Ik heb alleen mijn favorieten uitgelicht. Mocht je iets specifieks zoeken,  stuur mij gerust een berichtje. 

Everyday essentials