Hét Slowfulness membership: ga full focus aan de slag met het optimaliseren van je gezondheid en maak korte metten met je gebrek aan energie, oververmoeidheid en teveel kilo’s!

Meer energie, lekker in je vel én 4-12 kilo afvallen?

Dan is het Slowfulness Membership de oplossing! In dit succesvolle membership leer jij hoe jij meer energie krijgt, hoe jij weer lekker in je vel zit én hoe jij op een gezonde manier blijvend 4-12 kilo kan afvallen! 

Jouw gezondheid is van onschatbare waarde. Het is de fundering waarop jouw succesverhaal gebouwd wordt. 

Ga full focus aan de slag met het optimaliseren van je gezondheid en maak korte metten met  je gebrek aan energie, oververmoeidheid en teveel kilo’s…

Want het is nu tijd om jouw lichaam voor jóu te laten werken in plaats van andersom. Ik laat je graag die mogelijkheden zien!

SLUIT JE AAN BIJ HET SLOWFULNESS MEMBERSHIP 

Dit membership is mijn passieproject, waarin ik de essentie van Slowfulness met jou deel. Het is mijn reis naar een leven vol innerlijke rust, energie en gezondheid. Hier deel ik niet alleen mijn kennis, maar reik ik je ook de tools, ervaringen en ondersteuning aan die ik zelf heb ontdekt en dagelijks gebruik om Slowfulness te omarmen.

En het beste van alles? Je kunt al deelnemen voor slechts €7 per maand! Ik geloof dat een happy, healthy life voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daarom heb ik dit membership gecreëerd als een no-brainer aanbod.

Of je nu op zoek bent naar manieren om stress te verminderen, 4-12 kilo af te vallen (of meer als dat een doel van je is), gezonde gewoonten te integreren, of simpelweg een plek zoekt om te ontspannen en te groeien, mijn Slowfulness Membership heeft voor elk aspect van je leven iets te bieden.

Ik kan niet wachten om mijn passie voor een Slowfulness lifestyle met jou te delen!

INSPIRATIE

Laat je stress varen en ontspan met allerlei tips, tools en handvatten om je te helpen tot rust te komen. Klaar om geïnspireerd te worden?

MOTIVATIE

Op zoek naar een dosis dagelijkse motivatie? Het membership is er om je aan te moedigen en te steunen in het behalen van jouw doelen. 

TIPS & TOOLS

Ik deel waardevolle tips en handige tools om meer rust, ontspanning en gezondheid in je dagelijkse leven te integreren.

MUST HAVES

Natuurlijk mogen de must haves niet ontbreken. Dit zijn de essentials die je kunnen helpen om je gezondheid te optimaliseren en innerlijke rust te vinden.

Join het Slowfulness Membership en zit weer lekker in je vel!

Wat vind je allemaal in het SLOWFULNESS Membership?

In het  Slowfulness Membership zet je de eerste stap naar het creëren van een gezond lichaam en lifestyle.

De focus ligt op het bereiken van een gezond lichaam. Ik zal je niet vertellen hoe het “moet.” In plaats daarvan help ik je ontdekken wat bij jou past, zodat je op de langere termijn andere en gezondere keuzes wilt en gaat maken.

Iedereen is namelijk anders en heeft verschillende behoeften.

# Reset je lijf

Zoals ik je al vertelde is jouw gezondheid is van onschatbare waarde. Het is de fundering, de basis. Bij ons begint dat verhaal met de reset eetmethode, een essentieel onderdeel van jouw reis naar meer energie, meer rust én minder kilo’s!

Met de reset eetmethode, halen we de bezem door je lichaam. Het is belangrijk om te weten dat dit GEEN dieet is! In plaats daarvan biedt het een gestructureerde aanpak met een begin, een midden en een eind. Het doel? Je gezondheid optimaliseren door voedingsstoffen toe te voegen en ongewenste gewoonten te doorbreken.

Wat kun je verwachten? Geen hongergevoel, geen snaaigedrag, en je mag gewoon blijven eten. Het is een gezonde en gebalanceerde methode die gemakkelijk vol te houden is. De resetmethode is bewezen effectief en we zijn er om je te begeleiden, zodat je jouw doelen kunt bereiken.

Dus, hoewel je misschien nog niet direct begint met de reset, kun je alvast de waarde ontdekken van wat deze methode voor jouw gezondheid kan betekenen.

# Reset je life

Dit is jouw kans om jouw leven een fantastische reset te geven!

Je duikt in de essentiële aspecten van jouw lifestyle, zoals de kwaliteit van je slaap, het plezier van beweging en de kunst van persoonlijke verzorging – selfcare.

Je ontdekt hoe je jouw dagelijkse routine kunt optimaliseren, zodat je vol energie kunt zijn.

# Reset je bedrijf

Misschien wil je jouw onderneming of werkzaamheden naar een hoger niveau tillen? 

In het membership deel ik waardevolle tips, praktische tools en nuttige handvatten om je te helpen groeien.

Ook hier draait alles om het creëren van balans, het maken van weloverwogen keuzes en het genieten van succes met aandacht voor wat echt belangrijk is.

Leer hoe je het idee van “meer is beter” achter je kunt laten en omarm “minder maar beter” als motto voor ontspannen succes.

Dus, reset je bedrijf of werkzaamheden en werken aan een toekomst waarin je zowel professioneel als persoonlijk kunt gedijen.

margriet

JIJ KAN DIT OOK! 

In slechts 40 dagen tijd was ik van al mijn vage klachten af en had ik meer energie dan ooit tevoren. Ik had geen hoofdpijn meer en sliep als een roos. De mist in mijn hoofd was opgetrokken.

En als bonus was ik ook nog eens 11 kilo kwijt!

Ik ben het levende bewijs dat het mogelijk is om op een simpele manier je energie weer een boost te geven, weer lekker in je vel te zitten en kilo’s af te vallen!

HERKEN JIJ DIT OOK? 

Dat je iedere week roept dat je: ‘maandag echt gezonder zal gaan leven’. 

Je weet diep van binnen dat het anders moet. Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Dat je conditie ruk is, je kleding zit niet lekker meer en je lijf begint aan alle kanten te piepen en kraken.

Dat het je maar niet lukt om gezonde keuzes te maken. Je bent aan het snacken en snaaien en je gewicht zit je in de weg.

En je bent die kilo’s met bijbehorende vetrollen zat!

Dat je energie ver te zoeken is. Je hebt het gevoel van alles te moeten doen en je gaat altijd maar door, terwijl je weet dat je eigenlijk moet stoppen.

En(!) dan heb je natuurlijk ook nog allemaal verjaardagen, gezellige dagjes weg en etentjes. Hartstikke gezellig natuurlijk, maar heel eerlijk….

….ik weet NU al dat het met dit soort gezelligheden, vaak (te)veel lekkers is en het vaak (te)veel wijn wordt.  Verleidingen genoeg dus! 

Herkenbaar?

Per toeval rolde ik hier een aantal jaar geleden in en kwam ik erachter hoe ik mijn lichaam een energie boost kon geven met biologische voedingsstoffen én tegelijkertijd mijn overtollige kilo’s kon kwijtraken.

Ik had net anderhalf jaar thuis gezeten met een burn-out en wilde niets liever dan weer lekker in mijn vel zitten.

Dus nam ik het besluit dat het vanaf dat moment echt anders moest en omdat ik ook echt anders wilde!

Ik ging aan de slag met mijn gezondheid, met voeding en voedingsstoffen en my way of life. De kilo’s vlogen eraf en ik ging mij iedere dag beter voelen.

Ik was flabbergasted door het resultaat.

DE RESET IS GEEN DIEET

De bewezen methode is gezond én gemakkelijk vol te houden. Geen hongergevoel, geen snaaigedrag en je mag gewoon eten.

De reset is GEEN dieet! Het heeft een begin, een midden en een eind. Je eet lekker, gezond en gebalanceerd en we voegen juist voedingsstoffen toe. De methode daarom is heel goed vol te houden en super effectief en daarvoor doen we het!

Geen ge-jojo meer, je spiermassa blijft behouden, je huidelasticiteit herstelt – geen hanghuid en cellulitis neemt af.

Je volgt de reset via een overzichtelijke kuurboekje en online omgeving waarin je stap voor stap wordt begeleidt. 

Hiermee volg je het volledige programma van A-Z hoe JIJ succesvol 4-12 kilo kan afvallen, hoe jij je energie weer terugkrijgt en(!) hoe jij weer lekker in vel komt te zitten!

En nog belangrijker…

We doen het samen. Je kunt mij al je vragen stellen en zorg ik voor inspiratie én motivatie als dat nodig is. Ik ben er om jou te helpen om de reset te laten slagen. Ik ben jouw stok achter de deur. Je doet het niet alleen! 

En dit is één ook van de redenen van het succes….de kilo’s en cm’ers vliegen eraf en de resultaten zijn verbluffend!

Dit staat allemaal voor je klaar als je hieronder op de knop klikt en mee doet!

Schrijf je vandaag nog in en ga samen met mij aan de slag!

Al 100+ klanten gingen je voor…

 

De 4 fases van de reset

FASE 1
Fase 1 reset

Je start de reset met fase 1. Deze fase duurt 2 dagen en noemen we de laaddagen.

  • Starten met het nemen van de supplementen zoals voorgeschreven
  • Eten van zoveel mogelijk vetrijk voedsel, zoals noten, kaas, room, avocado, vette vis. 
  • Je lichaam neemt dit als ijkpunt tijdens de reset!
FASE 2
Fase 2 reset

Deze fase duurt 21 dagen. Je gaat in deze fase gezond eten en je lichaam gaat aan de slag om alles wat er niet thuis hoort te elimineren en op te schonen.

  • Alleen toegestane voeding eten, zoals groenten, fruit, vlees, kip en vis. 
  • GEEN VETTEN, GEEN SUIKERS én GEEN KOOLHYDRATEN zoals brood, rijst, pasta en aardappelen. 

FASE 3
Fase 3 reset

Fase 3 is de stabilisatiefase.

Deze fase duurt 8 dagen.

  • In deze fase gaan we weer gezonde vetten toevoegen

Tijdens fase 3 ga je je lichaam leren kennen.

Doel is stabiliseren. Je gaat kijken en voelen wat er wel of niet werkt voor je lichaam.

Je lijf en je weegschaal geven dat precies aan.

FASE 4
Fase 4 reset

Dit is de belangrijkste fase voor het anti-jojo-effect. 

In deze fase ga je je nieuwe levensstijl eigen maken. Je test bepaalde voeding om te ervaren hoe je lichaam hierop reageert. 

Signalen zoals verstoppingen of juist diarree, boeren, hikken, opgeblazen gevoel, misselijk, hoofdpijn, zijn allemaal tekenen dat je lichaam ergens op reageert.

Okay en nu even praktisch

Dit membership is precies zo samengesteld, dat deze eenvoudig toepasbaar is in je dagelijks leven.

Ik ga je niet vertellen hoe het ”moet”, maar je gaat vinden wat bij jou past, zodat je ook op de langere termijn andere en gezondere keuzes wilt en gaat maken. Ieder lichaam is namelijk anders en heeft andere behoeften.

Waaruit bestaat het programma?

Reset jezelf

In het reset-programma leer je van A-Z hoe jij succesvol 4-12 kilo kan afvallen, je energie weer terugkrijgt en hoe je weer lekker in je vel komt te zitten.

Stap voor stap voedingsprogramma
Het ‘reset-programma’ dat jou dagelijks stap voor stap door de reset begeleidt met praktische, inspirerende én motiverende tools en tips. Een handige guide met de basisbeginselen, handige schema’s, recepten en planners. Hierin vind je alles wat je nodig hebt.
Startpakket biologische supplementen 

Voor de reset is een startpakket met aanvullende biologische voedingsstoffen essentieel. Dit pakket – met 5 hoogwaardige biologische producten – zorgt voor de grootste optimalisatie voor je gezondheid, waarbij je lichamelijke ongemakken kunnen afnemen en het lichaam energieker en vitaler wordt.

Recepten
Ontvang meer dan 50+ recepten. Handig verdeeld per fase.
Laagdrempelig contact met Margriet via chat voor support
Je kan al jouw vragen stellen en dan kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug om jou te supporten, te motiveren of te inspireren. 
Tracking
Meten = weten. Dit kan je heel makkelijk bijhouden via de meet- en weegschema’s

Wat de reset jou oplevert?

Je hebt meer energie

Bewust en verantwoord gewichtsverlies (4- 12 kg) in de probleemzones

Je slaapt lekker en wordt uitgerust wakker

Een blijvende verandering – geen jojo-effect
Lichamelijke ongemakken en klachten nemen af of verdwijnen helemaal  – je zal zien dat je lichaam veel rustiger is. Geen of veel minder hoofdpijn, geen opgeblazen gevoel of andere vage klachten
Normale eetlust herstelt – je hebt geen snaaigedrag meer
Verbeterde hormoonbalans – Minder klachten, veel meer energie en een vitaal lijf zijn het resultaat
Spiermassa blijft behouden
Huidelasticiteit herstelt – geen hanghuid en cellulitis neemt af
Herken je de signalen van je lichaam en voel je precies hoe jij je lijf en darmen blij kan houden

Jouw investering

De investering is €259 inclusief 21% BTW en bestaat uit 2 stappen:   

  • Complete guide om praktisch aan de slag te kunnen: 19 euro
  • Startpakket supplementen: 240 euro 
Totaalprijs:  259 euro 


Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je het stappenplan ontvangt.

Na het bestellen van het startpakket, ontvang je binnen 
ca. 3-5 werkdagen de producten.  En kan je aan de slag! 

De resultaten zijn verbluffend!

“Ik ga het eerst nog wel even zelf proberen”

Wat heeft dat zelf proberen je tot nu toe écht gebracht? Ben je van je klachten en kilo’s af?

Weet dat de reset populair is om de hoogwaardige voedingsstoffen, de inhoud en begeleiding én praktische skills die je niet gratis online kunt vinden.

In meer dan 10 jaar tijd maakte ik alle fouten en stopte de lessen in dit 30 dagen traject. Zodat jij dezelfde fouten NIET hoeft te maken en zorgeloos vliegt naar een ontspannen en klachtenvrij lijf &  leven.

En eerlijk? Over een jaar kan je nog steeds aan het klootviolen zijn met al je klachten en kilo’s. Terwijl je NU kan starten en je binnen een paar dagen een compleet andere vrouw voelt.

De vraag is welke keuze jij maakt.

Via de bewezen methode kun ook jij gebruik maken van deze enorme kans die voor je ligt.

Gun jij jezelf een gelukkig en gezond lichaam en leven?

Ik weet exact wat jouw valkuilen kunnen zijn, welke struggles je kunt hebben en wat nodig is om toch weer helemaal lekker in je vel te kunnen zitten.

Ik weet ook dat je het (té) druk hebt, ik weet dat andere dingen je prioriteit hebben. Maar ik heb zelf gezien én ervaren dat gezondheid het belangrijkste is wat je hebt in je leven.

Hoe je je voelt, hoe je in je vel zit, je mindset, leven, je werk of onderneming. Alles valt of staat met je gezondheid. En jij kan hier wat aan doen.

Want…als je zo door blijft gaan, hoe lang gaat dat nog goed? Hoe lang blijf je doormodderen. Hoe lang blijf je jezelf volvreten of juist uithongeren. En hoe lang blijf jij jezelf uitputten? Wanneer is het genoeg?

En als jij, net als ik, wilt genieten van het leven, kies er dan vandaag nog voor om jezelf op 1 te zetten. Besluit vandaag dat jouw gezondheid het belangrijkste is wat er bestaat.

En ik ben trots om mijn RESET jezelf – programma aan jou te introduceren waarbij jij hetzelfde kunt doen als mijn honderden klanten!

fit en vol energie coaching

Dus als jij

Klaar bent met zelf aanmodderen met gebrek aan energie, hoofdpijn, oververmoeidheid, vage klachten, overtollige kilo’s of andere stressklachten

Jezelf een powerboost wilt geven en klaar bent om jouw sh*t aan te pakken

Wilt weten hoe jij je lijf voor je kan laten werken en je vooral ook wilt weten hoe je dit blijvend kan toepassen

Selena viel 12 kilo af in 30 dagen!  

“Ik ben superblij met het resultaat. Dit had ik echt nooit verwacht.

Ik was zelf verbaasd over de frisse blik in mijn ogen en dat allemaal in een maand tijd.

Ik voel me echt fantastisch!”

Selena

Veelgestelde vragen

Wat voor resultaat kan ik verwachten?

Met het RESET-jezelf-in-één-maand programma haalt meer dan 95% van de deelnemers  hun doelen, zoals verminderde aantal klachten en streefgewicht. Er bestaat helaas geen magisch pilletje.

Ik geef je de volle 100% aandacht, maar het resultaat is en blijft afhankelijk van jouw inzet. Als jij elke dag vol blijft proppen en de stappen niet volgt, gaat het niet lukken om je lijf op te schonen en gewicht te verliezen…

Maar! In de bijna alle gevallen zie ik fantastische resultaten en transformaties!

Kan ik reset ook korter dan 30 dagen doen?
Het kan wel maar is niet aan te raden! Waarom? Je lichaam heeft echt die 30 dagen nodig om zichzelf te resetten. Het grote voordeel? De reset geeft je metabolisme een boost en zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat je – nadat je bent afgevallen – niet weer gelijk aan komt!
Niet-goed-geld-terug-garantie!
Ik weet zeker dat je resultaat boekt als jij de stappen van het programma volgt. Ik heb allemaal goede resultaten gezien als je 30 dagen bouwt aan een gezonder en slanker lijf. Als jij exact gedaan hebt wat je in het programma leert en val je niet af, dan kun je geld van het startpakket terug krijgen (exclusief 19 euro administratiekosten en en de verzendkosten van het terugsturen van de aangebroken producten). Natuurlijk hebben we dan wel persoonlijk contact gehad om alles uit het programma te halen. Is dat het geval, dan hoef je mijn alleen een berichtje te sturen binnen 14 dagen na ontvangst van het startpakket.
Ik heb een druk leven, past deze methode hierbij?
Ja absoluut! Je kan het jezelf zo makkelijk of “moeilijk” mogelijk maken als je zelf wilt. Ik ben zelf een groot voorstander van snelle en makkelijke gerechten, met af en toe gezellig uitgebreid kokkerelen en experimenteren. Natuurlijk is het altijd even wennen als je een andere eetmethode gaat volgen.
Is de reset ook geschikt voor vegetariërs?
Jazeker! In plaats van vlees en vis kan je vetarme hüttenkäse, yoghurt, magere kwark, tofu en toegevoegde eiwitten eten. Je krijgt een lijst met alle mogelijkheden.
Heb ik geen honger tijdens de reset?
Het lichaam haalt voldoende energie uit je vetreserves waardoor je – na een korte gewenningsfase – zo goed als geen honger meer hebt. Bovendien helpen de supplementen met hoogwaardige voedingsstoffen tegen je hongergevoel. Vooral in het begin krijgen sommige mensen vaker te maken met eetlust, maar deze zit vooral tussen de oren en is niet afkomstig van het lichaam.
Mag ik uit eten tijdens de reset?
Jazeker! Bel van te voren of de kok rekening houdt met jouw wensen. Neem een stukje vlees of vis uit de oven of grill met groenten of kies voor een salade met de toegestane groenten. Een kok vind het vaak leuk om iets speciaals voor jou te maken. En ook hierbij geldt weer: onthoud waarom je de reset bent begonnen en je bent echt niet minder gezellig als je nu even op extra op je voeding let.
Leidt de reset niet tot tekorten?
Tijdens de reset haalt het lichaam zijn energie uit de lichaamseigen vetreserves. Het uitgebalanceerde voedingspatroon zorgen samen met de vetdepots en supplementen voor voldoende energie. Ik adviseer je nadrukkelijk om elke dag de geadviseerde supplementen in te nemen (vitamines, mineralen, sporenelementen) om tekorten te voorkomen. De supplementen en het aangepaste voedingsprogramma voeden je lichaam juist beter dan ooit tevoren.
Ik sport heel veel, kan ik dan wel meedoen?
Je bent hartstikke welkom! Als jij professioneel sporter bent dan is er een speciale sportkuur – vraag gerust naar de mogelijkheden. Als je geen professioneel sporter bent ga ik je vragen om open te staan voor wat je lichaam je gaat aangeven. Misschien is die wel meer gebaat bij een beetje minder activiteit 😉 Maar dat komt helemaal goed!
Staat jouw vraag er niet bij? Mail jouw vraag dan naar margriet@slowfulness.nl en ik kom er zo snel mogelijk op terug!

Nothing changes if nothing changes

Ook mannen hebben geweldige resultaten!

Jim is in 30 dagen een andere man.

Hij viel maar liefst 13 kilo af en had weer de energie om met zijn 8 jarige zoon te voetballen.

Jim

…zullen we anders even kennismaken?

Je bent slechts één stap verwijderd van de verandering die jou meer energie en rust gaat geven.

Wil je serieus stappen nemen om weer lekker in je vel te zitten en zou je mijn hulp willen, maar je hebt toch nog een paar vragen? Laten we dan een belafspraak inplannen.  

Gewoon gratis en vrijblijvend. Ik kijk er naar uit je te spreken. 

Leiderschap in het Hoge Hoorden

Arctic Leadership Quest.

R

Husky Odyssey - Leid je eigen team van husky's door een bevroren wildernis

R

Sneeuwscootertocht - Snelheid en sensatie over ijzige paden

R

Noorderlichtjacht - Laat je betoveren door het dansende licht van de poolhemel

R

Sami Cultuur Immersie - Ontdek de geheimen van de Sami-bevolking

R

Sneeuwschoenexpeditie - Betreed een stille wereld van witte wonderen

R

Sauna Herleving - Ontspan en vernieuw in traditionele sauna's

R

en meer...

Ga jij met ons mee op deze 5-daagse experience?

Laat je inspireren door de ongeëvenaarde schoonheid en de betoverende winterlandschappen van Lapland