home > boeken > master your mindset

Master your mindset

Drie jaar geleden las ik dit boek voor de eerste keer en het zorgde ervoor mijn leven veranderde. Ik was net gestopt bij mijn werkgever en had mij volledig gestort op mijn ondernemerschap. En ik wilde niets liever dan  vrouwen helpen en mijn eigen praktijk te starten.

Ik las het boek en volgde de training bij Michael Pilarczyk. En dat liet me zien dat alles mogelijk is als je jezelf de juiste vragen stelt. Het gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijke aspecten.

Want ben jij ooit gestopt om je af te vragen hoe jouw mooiste leven eruit ziet? Wat je écht wilt bereiken? Dit boek gaat precies hierover: het begrijpen van jouw eigen denkwijze (mindset) en hoe je die effectief kunt veranderen om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Het helpt je om jouw mogelijkheden te ontdekken en het beste uit jezelf te halen, zodat jij jouw dromen kunt waarmaken. Het verklaart ook waarom je soms niet doet wat je wél zou willen doen. Hoe je belemmerende gedachten kunt doorbreken door jouw mindset opnieuw te programmeren.

Michael, de auteur, beantwoordt levensvragen zoals: wie ben je, waarom doe je wat je doet, en hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Als je op zoek bent naar antwoorden op deze vragen en bereid bent om jouw denkwijze te transformeren, dan is dit boek zeker iets voor jou.

Ontdek je mogelijkheden en creëer jouw mooiste leven vandaag nog!