Magnesium kristallen 

Magnesium kristallen zijn voor mij dé manier om te ontspannen en mijn lichaam te revitaliseren. Het is de perfecte aanvulling op mijn dagelijkse routine om te zorgen dat ik me goed voel. De magnesium kristallen zijn een milde manier om magnesium via de huid op te nemen en hebben dezelfde snelle werking en effectieve kracht als magnesiumolie. Ze zijn puur en natuurlijk en bestaan enkel uit magnesium chloride en gebonden water

Magnesium draagt bij aan belangrijke lichaamsprocessen, zoals ontspanning van de spieren, een gezond zenuwstelsel en bloedvaten, soepelere gewrichten, meer energie, uitgeruster wakker worden, een zachtere huid, stimulering van de vetverbranding, voorkomen van verkalking van bloedvaten, sterkere botten en tanden en ondersteuning van mineralen en vitamines.

Geen wonder dat magnesium ook wel hét anti-stress mineraal wordt genoemd!

Hoe gebruik je de kristallen?

Het gebruik van magnesium kristallen is heel gemakkelijk. Ik los de kristallen op in warm water en voeg het toe aan mijn voetenbadje. Binnen no-time voel ik de ontspanning door mijn lichaam heen trekken.

De ideale dosering

Voor een voetbad is het aan te raden om 250-500 gram magnesium kristallen toe te voegen en voor een ligbad 1 tot 2 kilogram. Zo weet je zeker dat je de optimale dosering hebt voor een effectieve werking.

Let op

Let erop dat je de kristallen niet in contact laat komen met je ogen of wonden op de huid. Dit kan een onaangenaam gevoel geven. Spoel in dat geval direct af met veel lauwwarm water.

KEEP LIFE SIMPLE AND SLOW