Magnesium gel 

Ik ben dol op magnesium gel en gebruik het regelmatig voor verschillende doeleinden. Deze gel is zacht voor de huid, smeert gemakkelijk uit en blijft langer op de huid liggen, wat het ideaal maakt voor massages.

Permsal magnesium gel bevat 30% magnesiumchloride, een pure en geconcentreerde vorm van magnesium die goed opgenomen wordt door het lichaam. Magnesium is een belangrijk mineraal lichaamsprocessen, zoals ontspanning van de spieren, een gezond zenuwstelsel en bloedvaten, soepelere gewrichten, meer energie, uitgeruster wakker worden, een zachtere huid, stimulering van de vetverbranding, voorkomen van verkalking van bloedvaten, sterkere botten en tanden en ondersteuning van mineralen en vitamines.

Daarom wordt magnesium ook wel hét anti-stress mineraal genoemd!

Masseer nekspieren los met magnesium gel

Heb je last van gespannen nekspieren? Dan kan het masseren van de spieren met magnesium gel verlichting bieden. De magnesium gel is zacht voor de huid en smeert gemakkelijk uit.

Een massage met magnesium gel bevordert de opname van het mineraal. Breng de gel ruim aan en masseer tot de gel is opgenomen (10 à 15 min.). Laat de gel minimaal 20 inwerken voor de beste opname. Daarna kan je de gel afnemen met een vochtige doek.

Als je grote delen van je lichaam insmeert met de gel, kan je een warm tintelend gevoel krijgen. Dit kan geen kwaad.Let wel op voor open wondjes, dit geeft namelijk een onaangenaam bijtend gevoel. Let op: Heb je een wondje? Breng dan eerst wat vaseline aan op de beschadigde huid.

Sauna en infrarood: de perfecte combinatie

Warmte en magnesium gaan heel goed samen. Door de warmte openen de poriën in de huid, waardoor de magnesium beter wordt opgenomen. Daarom is de combinatie van magnesium en een sauna of infraroodcabine zo effectief.

Als ik naar de sauna ga, neem ik de gel altijd mee en trakteer ik mezelf op een magnesium boost. Ik breng de gel over heel mijn lichaam en en laat de gel minimaal 20 minuten in de sauna of infraroodcabine in trekken voor een optimale doorbloeding en opname van de magnesium.

Dit geeft echt zo’n heerlijk ontspannen gevoel en is een absolute aanrader!

Als je net als ik op zoek bent naar manieren om meer ontspanning in je leven te brengen, overweeg dan om magnesium te gebruiken. Probeer gewoon de verschillende vormen van magnesium uit, zoals ook magnesium olie of magnesium kristallen en ontdek wat het beste voor jou werkt.

KEEP LIFE SIMPLE AND SLOW