home > supplementen > joint formula

Joint Formula

Voedingsondersteuning voor de gewrichten.

 

We willen allemaal graag fit blijven – maar fitheid gaat om meer dan alleen spieren. Onze gewrichten doen al het zware werk bij het op de been blijven, dus is het belangrijk om goed voor ze te zorgen.

Joint Formula is ontworpen om je te helpen je gewrichten te ondersteunen bij een actieve levensstijl.

Joint Formula is een precieze combinatie van mineralen waarvan is aangetoond dat zij normale gewrichten ondersteunen, zoals magnesium, dat de eiwitsynthese ondersteunt; gewrichten (in het bijzonder het gewrichtskraakbeen) zijn net als alle lichaamsweefsels voornamelijk uit eiwitten opgebouwd – terwijl mangaan en koper het lichaam ondersteunen bij het gezond houden van normaal bindweefsel.

Joint Formula’s zinkgehalte ondersteunt je lichaam bij het verwerken van belangrijke macronutriënten, zoals koolhydraten en eiwitten, die de voedingsstoffen leveren voor de bouw van gewrichten.

DOSERING

Neem vier tabletten per dag.

Belangrijk om te weten

Als je twijfels hebt over de combinatie van jouw medicatie met supplementen, raadpleeg dan altijd je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor. Op de site van Lifeplus kan je per product alle ingrediënten en doseringen vinden. 

Hoewel ik graag meer zou willen vertellen over de positieve ervaringen van mijn klanten en de vele voordelen van suppletie, is dit niet toegestaan vanwege de wetgeving rondom gezondheidsclaims. Ik gebruik alleen gezondheidsclaims die op de Europese lijst van goedgekeurde claims staan.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, beweging en goede slaap zijn altijd de basis.

Let op: Sommige supplementen mogen niet worden ingenomen tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.

Er zijn meer dan 60 verschillende soorten supplementen in mijn webshop bij lifeplus verkrijgbaar. Ik heb hierboven alleen mijn favorieten uitgelicht. Mocht je iets specifieks zoeken,  stuur mij gerust een berichtje.