Happy healthy food

Eet je zelf gelukkig slank & fit. Ontdek de heerlijkste happy healthy food recepten, producten en handy tools voor in de keuken. 

eat good. feel good.

Healthy banana pancake
HEALTHY BANANA PANCAKE

Zin in een heerlijk ontbijt of lunch? Maak dan eens deze super eenvoudige en gezonde bananenpannenkoekjes. Dit is zo lekker!

Refreshing gazpacho
REFRESHING GAZPACHO

Deze frisse gazpacho is een perfecte lunch op warme zomerse dagen. Eventuele leftovers kan je de volgende dag serveren als voorgerecht bij het avondeten of als bijgerechtje bij de bbq.

Halloumi Summer Salad
HALLOUMI SUMMER SALAD

Zin in een frisse, zomerse salade? Deze salade met halloumi en aardbeiensalsa is zoet en hartig tegelijk. Lekker als bijgerecht of lunch.

Berry Boost
BERRY BOOST

Ik hou ervan om deze smoothie vol antioxidanten te maken. Vol met blauwe bessen en andere ‘superfood’ ingrediënten die je energieniveau stabiliseren.

Green Goddess Soup
GREEN GODDESS SOUP

Een andere zomerse topper is deze Green Goddess Soup. Deze soep is er eentje uit de super gezonde detox categorie en is de warme variant van de eerdere happy green juice.

Watermelon Salad
WATERMELON SALAD

Ik ben dol op watermeloen! Gewoon lekker happen in een groot stuk, maar ook door smoothies, als ijsje of wat dacht je van deze watermeloensalade met feta en munt?

Happy green juice
HAPPY GREEN JUICE

Dit gezonde groene sapje is geweldige start van de dag en kan gewoon in de blender worden gemaakt!

Easy summer salad
EASY SUMMER SALAD

Zal ik je eens iets zeggen? Eén ding weet ik zeker…en dat is dat je nooit genoeg inspiratie kan hebben voor zomerse salade recepten.

Sticky grilled ananas
STICKY GRILLED ANANAS

Fruit op de barbecue raar? Niet met gegrilde ananas!

Preppen: gezond eten zonder stress
PREPPEN: 6 tips voor een gezonde week

Als ik niet weet wat ik ga eten, raak ik al snel gestrest. Daarom maak ik altijd een planning voor de hele week. Zo weet ik precies welke ingrediënten ik nodig heb en kan ik alles in één keer halen.

KEEP LIFE SIMPLE AND SLOW