Maak kans op een gratis lifestyle strategiegesprek!

Zit lekker in je vel en haal alles uit jezelf én je business!

Wil jij een gratis lifestyle strategiegesprek?

Elke maand selecteer ik twee ondernemers of professionals voor een gratis lifestyle strategiegesprek van 45 minuten. In dit gesprek denk ik 1-op-1 met jou mee over jouw specifieke situatie, zodat we samen kunnen ontdekken waar jij je nu op mag focussen om resultaat te behalen en hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Tijdens ons gesprek geef ik je niet alleen waardevol advies, maar ook minimaal 2 gouden tips die je direct kunt toepassen. Het is altijd weer verbazingwekkend om te zien welke impact deze tips kunnen hebben op jouw lichaam, leven & bedrijf.

Kun jij wel een kritische blik en persoonlijke begeleiding gebruiken? Dan is dit jouw kans! Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in. 

laten we eens bellen

In dit gesprek bespreken we onder andere…

Waar je nu staat.

Waar je naartoe zou willen en welke stappen je kunt zetten om dat te bereiken.

Waar uitdagingen liggen, waar je tegenaan loopt of wat nog niet gaat zoals je zou willen.

Welke perspectief ik voor je zie om je work-life balans te versterken en rust te creëren in je lijf, life & bedrijf.

Hi, Ik ben Margriet

Vanuit mijn expertise in essential lifestyle, gespecialiseerd in optimaliseren van gezondheid en ont-stressen geloof ik in de kracht van bewuste keuzes, innerlijke rust en een gezonde balans in je lijf, life & bedrijf.

Niet door eindeloos te blijven streven naar meer en je te laten verleiden door alle drukte en stress, maar door te focussen wat echt belangrijk is.

Hoe je voeding vóór je kan laten werken en hoe je ontspannen kan leven én ondernemen vind ik fascinerend. En ik geloof dat iedereen in staat is om zijn of haar echte essentie te ontdekken, gezondheid kan optimaliseren en innerlijke rust kan creëren op alle vlakken van het leven.

Je kan zakelijk ontspannen verder groeien en een positieve impact maken, terwijl je tijd en overhoudt voor wat ook belangrijk is in je leven.

Ik denk graag in kansen en mogelijkheden en deel die dan ook graag met jou. 

Margriet coaching slowfulness

Voor wie is dit gesprek?

Dit gesprek is voor de ambitieuze ondernemer of professional die een (goedlopend) bedrijf of topfunctie heeft waar veel aandacht aan wordt besteed. Je begrijpt dat een gezonde levensstijl van essentieel belang is om optimaal te kunnen presteren. Jij bent immers je bedrijf of carrière en andersom!

Je zoekt naar manieren om je dagelijkse ‘stress’ te verminderen, je energiereserves te optimaliseren, veerkracht op te bouwen en een gezonde balans te vinden tussen werk en privéleven. 

Je weet echt wel dat sporten goed voor je is, maar je zou niet weten wanneer en je vervalt snel in de afleiding van je telefoon of Netflix. 

Je bent op zoek naar een effectieve manier om je doelen te bereiken, zonder dat het ten koste gaat jezelf. 

Je hebt financieel niets te klagen, maar toch voel je geen vrijheid. Je voelt je soms trapped in je werk. Je geeft makkelijker je geld uit aan materiële zaken, je boekhouder of een zakelijke training dan dat je het aan jezelf uitgeeft. Zo probeer je jezelf tevreden te houden. 

Je hebt een enorme drive, bent niet bang voor een uitdaging en hebt een ‘let’s do this’ mentaliteit. Je houdt van efficiëntie en wil je dingen aanpakken op een simpele manier. Want je hebt al genoeg om handen, toch?

Maar ga voor jezelf maar eens na, hoelang probeer je dit nu al?! En wat levert het op? Je komt niet verder dan ‘ik wil meer rust en ontspanning’ maar weet niet goed wat die rust nu precies inhoudt en hoe je dat kan bereiken. 

Waar wacht je nog op? 

Elke maand selecteer ik twee ondernemers of professionals. Als je geselecteerd bent, ontvang je persoonlijk bericht van mij. We plannen dan samen een gesprek in waarin we dieper ingaan op jouw doelen en de stappen die je kunt nemen om ze te bereiken. Indien je niet geselecteerd bent krijg je geen bericht, maar je mag altijd opnieuw mee doen.

Grijp deze kans en wie weet spreken we elkaar binnenkort tijdens een waardevolle strategiesessie!

Om ergens te komen moet je eerst besluiten niet te blijven waar je nu bent – omdenken