gezondheidsreset

Take care of your Health

In 42 dagen…

 • Meer energie
 • Verbeterde slaap
 • Bewust en verantwoord gewichtsverlies (4- 12 kg) in de probleemzones
 • Geen jojo-effect
 • Spiermassa blijft behouden
 • Huidelasticiteit herstelt – geen hanghuid en cellulitis neemt af
 • Normale eetlust herstelt – geen snaaigedrag
 • Verbeterde hormoonbalans
 • Afnamen lichamelijke ongemakken
 • De dag fitter en vitaler starten en doorkomen

BEING HEALTHY IS A CHOICE 

discover GEzondheidsreset

 

Er zijn zoveel verschillende dingen die ons lichaam en gezondheid beïnvloeden – vooral omdat we allemaal uniek zijn. Maar maak je geen zorgen, het is eigenlijk een stuk gemakkelijker om je holistische wellbeing te beheren dan je misschien denkt… omdat de keuzes die we elke dag maken zoveel bijdragen. ​

Elke dag gebruikt ons lichaam natuurlijke vitaminen, mineralen en enzymen om talloze kleine wonderen te produceren…het is dus belangrijk dat ons lichaam de best mogelijke ondersteuning krijgt.  

Ik dacht dat ik altijd heel gezond bezig was. Ik sportte veel, at veel groente en fruit. En dan bedoel ik écht heel veel….Tot ik allemaal gekke en vage klachten kreeg. Ik kreeg verschrikkelijke jeuk, viel spontaan…dan lag ik weer ergens languit op de grond. Brak zelfs mijn voet door een spontane val, veel hoofdpijn en slecht slapen was wekelijkse kost, ik werd depressief en angstig én begon zelfs te dementeren. En alsof dat allemaal niet genoeg was, kreeg ik uiteindelijk een burn-out. Mijn lichaam was leeg, op en trok aan de rem. Ik kon niets meer. Zelfs even boodschappen doen was een uitputtingsslag. Na onderzoek bleek dat ik naast uitputting ook extreme tekorten had. Hoe kon dat? Ik was toch zo gezond bezig?

Als voedingsdeskundige zei ik altijd: gewoon gezond eten en bewegen…dan komt het goed…maar niet dus

 

margriet sport

dit KAN DE RESET voor jou DOEN

Ik kwam erachter dat er in onze voeding niet meer voldoende voedingsstoffen, zoals essentiële vitaminen en mineralen zaten. Mijn darmen waren door de jaren heen ook vervuild, waardoor ik ook nog eens slecht mijn vitaminen kon opnemen. Je darmen zijn je tweede paar hersenen en het is belangrijk dat deze gezond zijn en optimaal werken. Het is daarom aan te raden om je lichaam preventief te optimaliseren. En dit kon allemaal door deze geweldige kuur. Ik besloot mijn lichaam te geven wat het zo hard nodig had. 

In 40 dagen tijd was ik van al mijn vage klachten af en had ik meer energie dan ooit tevoren, geen hoofdpijn meer en sliep als een roos. En als bonus was ik ook nog eens 11 kilo kwijt…ik leerde wat mijn triggers qua voeding zijn. Mijn lichaam is weer terug naar de fabrieksinstellingen. Ik heb mijn lichaam weer opnieuw leren kennen.

En dit gun ik iedereen. Daarom heb ik de gezondheidsreset opgenomen in mijn programma Your 120 Days of Slowfulness en wil ik zoveel mogelijk vrouwen inspireren en motiveren om zich ook fitter, energieker en vitaler te voelen. Als je goed in je vel zit, heb je veel meer zelfvertrouwen, en ga je stralen…van buiten en van binnen ♥

margriet

DE INHOUD VAN HET PROGRAMMA

 

Intake
8 weken begeleiding gezondheidsreset
Supplementenplan
Hardcover Boek - Slowfulness Gezondheidsreset
1x per maand online Q&A sessie via zoom
Maandelijks inspiratie, tips, tools, hand-outs, oefeningen, recepten en alles wat je nodig hebt om jouw ontspannen feel good life te realiseren - en vast te houden. Het Slowfulness lidmaatschap kost slechts 9,95 euro per maand! Na zes maanden kun je maandelijks opzeggen.
Deelnemers aan de Gezondheidsreset krijgen toegang tot een besloten Facebookgroep. In die groep zitten al je mede-deelnemers en ook ik ben hierin actief, zodat jij altijd bij mij terecht kunt met je vragen. Ook is deze groep ideaal om extra motivatie op te doen, van andere afvallers te leren, steun te ontvangen als je het even nodig hebt en er samen een leuk traject van te maken!

 

Het allerbelangrijkste is om geen tekorten op te lopen tijdens de Gezondheidsreset. Je kan al starten met ondersteunende supplementen vanaf € 67,-. Wil je het beste voor jezelf, kies dan voor het uitgebreide startpakket. Voor de volledige reset heb je 2x het volledige supplementenpakket t.w.v. € 219,- nodig. Dit pakket zorgt ervoor dat naast afvallen de grootste optimalisatie voor je gezondheid, waarbij lichamelijke ongemakken kunnen afnemen en het lichaam vitaler en energieker wordt.

  margriet

  Hoogste tijd om weer met jezelf te verbinden

  fall in love with taking care of yourself .