home > boeken > Essentialisme: niet meer alles moeten

Essentialisme: niet meer alles moeten

Ken je dat gevoel wanneer je een boek leest dat je leven compleet verandert? Nou, dat overkwam mij nadat ik “Master Your Mindset” van Michael Pilarczyk had gelezen. Het opende mijn ogen en bracht me op het pad van bewuste keuzes maken en focus op wat er echt toe doet. Maar daar bleef het niet bij…

 Toen stuitte ik op “Essentialisme: niet meer alles moeten” van Greg McKeown, en ladies, dat boek blies me helemaal omver! Het heeft de fundering gelegd voor mijn life & bedrijf en is een ware inspiratiebron geworden voor al mijn programma’s, guides en trainingen.

In alle programma’s deel ik allemaal geweldige inzichten die ik uit “Essentialisme” heb gehaald. En geloof me, het draait allemaal om bewuste keuzes maken in je lijf, life & bedrijf. Ik leer je hoe je jouw energie, tijd en middelen op een effectieve manier kunt inzetten, zodat je kunt leven volgens jouw kernwaarden en doelen.

Of je nu mijn gratis E-book downloadt, de E-guide “Slowfulness: Unlocking Your Essential Lifestyle” aangeschaft of meedoet aan mijn high value All-in membership, waarin je dé succesformule tot een leven vol rust, energie én succes als ambitieuze ondernemende vrouw ontdekt, “Essentialisme: niet meer alles moeten” is hét boek dat je in je leven nodig hebt.

Lees hier meer over het all-in membership >>>

Dit boek geeft je inzicht in de filosofie van essentieel leven en helpt je om bewuste stappen te zetten richting een leven met focus, voldoening en balans.