Essentialisme: niet meer alles moeten

Ken je dat gevoel wanneer je een boek leest dat je leven compleet verandert? Nou, dat overkwam mij nadat ik ‘Master Your Mindset’ van Michael Pilarczyk had gelezen. Het opende mijn ogen en bracht me op het pad van bewuste keuzes maken en focus op wat er echt toe doet. Maar daar bleef het niet bij…ik stuitte op “Essentialisme: niet meer alles moeten” van Greg McKeown, en ladies, dat boek blies me helemaal omver!

Het heeft de fundering gelegd voor mijn life & bedrijf en is een ware inspiratiebron geworden voor al mijn programma’s, guides en trainingen.

In veel van mijn tips, tools en handvatten deel ik allemaal geweldige inzichten die ik uit “Essentialisme” heb gehaald. En geloof me, het draait allemaal om bewuste keuzes maken in je lijf, life & bedrijf (werk). Ik leer je hoe je jouw energie, tijd en middelen op een effectieve manier kunt inzetten, zodat je kunt leven volgens jouw kernwaarden en doelen.

Of je nu de slowfulness secrets leest en toepast, waarin je alles tot een leven vol rust, energie én succes ontdekt, ‘Essentialisme: niet meer alles moeten’ is hét boek dat je in je leven nodig hebt.

Dit boek geeft je inzicht in de filosofie van essentieel leven en helpt je om bewuste stappen te zetten richting een leven met focus, voldoening en balans.