Enerxan

De enerxan is de metabolismeversneller. Het zorgt ervoor de stofwisseling in ons lichaam sneller en makkelijker plaatsvindt.

Het ingrediënt – chromium – zorgt ervoor dat de bloedsuikerspiegel op peil blijft. Het ondersteunt ook het metabolisme van macronutriënten zoals vetten, eiwitten en koolhydraten. Enerxan bevat ook de natuurlijke ingrediënten van groene thee, yerba mate, kaneel en nog veel meer. 

Chroom draagt bij aan het energiemetabolisme.

DOSERING

Neem één tot twee tabletten voor het ontbijt en één tot twee tabletten voor de lunch per dag.

Belangrijk om te weten

Als je twijfels hebt over de combinatie van jouw medicatie met supplementen, raadpleeg dan altijd je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor. Op de site van Lifeplus kan je per product alle ingrediënten en doseringen vinden.

Hoewel ik graag meer zou willen vertellen over de positieve ervaringen van mijn klanten en de vele voordelen van suppletie, is dit niet toegestaan vanwege de wetgeving rondom gezondheidsclaims. Ik gebruik alleen gezondheidsclaims die op de Europese lijst van goedgekeurde claims staan.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, beweging en goede slaap zijn altijd de basis.

Let op: Sommige supplementen mogen niet worden ingenomen tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.

Er zijn meer dan 60 verschillende soorten supplementen in mijn webshop bij Lifeplus verkrijgbaar. Ik heb alleen mijn favorieten uitgelicht. Mocht je iets specifieks zoeken,  stuur mij gerust een berichtje.

Everyday essentials