disclaimer

COPYRIGHT

De inhoud van www.slowfulness.nl (teksten, afbeeldingen, foto’s, ontwerpen etc.) zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten. Wil je informatie delen, vermeldt dan de bron – www.slowfulness.nl

DISCLAIMER


Alle informatie en eventuele adviezen op deze website of de communicatie voortkomend hieruit, zijn niet bedoeld als vervangend medisch advies van getrainde (medisch-) professionals en/of zorgverlenende instanties zoals (huis)artsen, medisch specialisten, spoedeisende hulpverlening, fysiotherapeuten en psychotherapeuten.
Bij acute medische klachten en bij het verergeren van klachten of symptomen, neem dan direct contact op te nemen met je eigen arts.

VERANTWOORDING | AANSPRAKELIJKHEID

 
www.slowfulness.nl is zorgvuldig ontworpen en samengesteld naar beste kennis en weten. Toegang tot en gebruik van de website zijn op eigen risico. Claims t.a.v. schade en garantie veroorzaakt door mogelijk onvolledige of incorrecte gegevens zijn uitgesloten.
www.slowfulness.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade (ook niet voor indirecte- en/of gevolgschade) die kan ontstaan door bezoek aan en gebruik van deze website.

VERWIJZINGEN NAAR ANDERE WEBSITES

Deze website bevat verwijzingen (hyperlinks) naar websites welke worden beheerd door derden. Www.slowfulness.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites