Daily BioBasics

Bij onevenwichtige voeding of een grotere behoefte aan voedingsstoffen, bijvoorbeeld door stressvolle omstandigheden of lichamelijke inspanning, wordt aanbevolen de dagelijkse voeding aan te vullen met Daily BioBasics.

Ik noem de Daily BioBasics, onze voedingskrachtcentrale – een stevige balans van essentiële, belangrijke voedingsstoffen die zorgen voor een doelgerichte ondersteuning van je algehele gezondheid en biedt een verfijnde combinatie van ingrediënten om je te helpen fysiek en mentaal goed in vorm te blijven.

Gevuld met een zeer uitgebreide selectie aan vitaminen, mineralen, kruidenextracten en vezels voor een optimale werking.

Een dagelijkse portie van Daily Biobasics bied je:

    • 100% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid essentiële vitaminen, zoals A, B, C en E, die bijdragen aan kernfuncties in het hele lichaam, waaronder het immuunsysteem, hartfuncties, de gezondheid van cellen, het behoud van energieniveaus en de vermindering van vermoeidheid
  • Mineralen zoals zink en magnesium ter ondersteuning van normale botten, bindweefsel, cognitieve functies en nog veel meer
  • Fytonutriënten, geconcentreerd uit 35 groente- en fruitsoorten en 20 verschillende kruiden
  • Meer dan 50% van de ADH aan vezels
  • Kernmineralen, zoals selenium en zink, die cellen beschermen tegen oxidatieve stress

Ik ben er overigens van overtuigd dat iedereen deze pot op het aanrecht zou moeten hebben staan. Niet alleen voor onszelf tijdens de reset en erna voor het behoudt, maar ook voor onze kinderen, onze ouders, vrienden, familie….

DOSERING
Meng de inhoud van twee 20 cc schepjes (26,2 g) een keer per dag met 240-360 ml water of met je favoriete drank. Goed schudden en direct opdrinken. Drink vervolgens in het uur erna 240-360 ml vocht om het beste resultaat te behalen.

LET OP: dit product moet ingenomen worden met ten minste een vol glas vocht.

Belangrijk om te weten

Als je twijfels hebt over de combinatie van jouw medicatie met supplementen, raadpleeg dan altijd je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor. Op de site van Lifeplus kan je per product alle ingrediënten en doseringen vinden. 

Hoewel ik graag meer zou willen vertellen over de positieve ervaringen van mijn klanten en de vele voordelen van suppletie, is dit niet toegestaan vanwege de wetgeving rondom gezondheidsclaims. Ik gebruik alleen gezondheidsclaims die op de Europese lijst van goedgekeurde claims staan.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, beweging en goede slaap zijn altijd de basis.

Let op: Sommige supplementen mogen niet worden ingenomen tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.

Er zijn meer dan 60 verschillende soorten supplementen in mijn webshop bij lifeplus verkrijgbaar. Ik heb alleen mijn favorieten uitgelicht. Mocht je iets specifieks zoeken,  stuur mij gerust een berichtje. 

Everyday essentials