Brain Formula

Brain Formula is dé natuurlijke optie bij een druk leven.

Onze levens zijn drukker dan ooit en het kan verleidelijk zijn om terug te vallen op een aantal kunstmatige stimulerende middelen om kwiek te blijven en alles bij te kunnen benen. Brain Formula is Lifeplus’ antwoord ter ondersteuning van prestaties en concentratie met behulp van natuurlijke ingrediënten.

De gepatenteerde mix van hoogwaardige vitaminen en bestanddelen is ontworpen om op natuurlijke wijze te werken in uw lichaam. Het bevat pantotheenzuur, dat bijdraagt aan mentale prestaties en vermoeidheid vermindert, niacine en vitamine B6, die psychische functies ondersteunen, en chroom, dat helpt om de bloedsuikerspiegel op peil te houden – en nog veel meer ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd om de melange te optimaliseren, en om je te ondersteunen bij het behoud van concentratie en energieniveaus.

 

DOSERING

Twee tabletten, twee keer per dag.

Belangrijk om te weten

Als je twijfels hebt over de combinatie van jouw medicatie met supplementen, raadpleeg dan altijd je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor. Op de site van Lifeplus kan je per product alle ingrediënten en doseringen vinden. 

Hoewel ik graag meer zou willen vertellen over de positieve ervaringen van mijn klanten en de vele voordelen van suppletie, is dit niet toegestaan vanwege de wetgeving rondom gezondheidsclaims. Ik gebruik alleen gezondheidsclaims die op de Europese lijst van goedgekeurde claims staan.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, beweging en goede slaap zijn altijd de basis.

Let op: Sommige supplementen mogen niet worden ingenomen tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.

Er zijn meer dan 60 verschillende soorten supplementen in mijn webshop bij lifeplus verkrijgbaar. Ik heb alleen mijn favorieten uitgelicht. Mocht je iets specifieks zoeken,  stuur mij gerust een berichtje. 

Everyday essentials