Leave footprints of love.

Blog 

Wat drie jaar terug begon als een persoonlijke challenge – om definitief af te rekenen met een stressvol leven – is uitgegroeid tot een zoektocht naar ontspannend leven op alle vlakken. Van routines en aanleren van nieuwe gewoontes, van gezonde voeding tot bewegen en van super relaxte hotspots tot gave retreats.

Ik onderzoek hoe je op alle fronten kan ont-stressen. Ik neem je met alle liefde mee op mijn journey en lees mee over alles wat ik leuk vind over een Slow (fulness) Life: gezondheid, feel good food, ont-stressen, slow living, natural beauty, hotspots, lifestyle en meer!

Veel plezier op mijn blog!

Slowfulness. Alles voor een ontspannen lifestyle!

Bloei met de lente! 4 tips voor persoonlijke groei

Bloei met de lente! 4 tips voor persoonlijke groei

Bloei met de lente! 4 tips voor persoonlijke groei Hoor je dat? Het getjilp van vogeltjes, het zonnetje dat weer warmer begint te schijnen en de bloemen die weer beginnen te bloeien. De lente is in town! En na een lange, donkere winter kunnen we wel een frisse wind...

Slaap als een roos met deze 9 tips

Slaap als een roos met deze 9 tips

Slaap als een roos: 9 tips voor jouHey slaapliefhebber! We weten vast allemaal hoe belangrijk een goede nachtrust is voor onze gezondheid. Het is de tijd waarin ons lichaam herstelt en zich klaarmaakt voor een nieuwe dag. Maar helaas hebben sommigen van ons moeite om...

SCHRIJF JE IN VOOR MIJN INSPIRATIE MAIL

Ontvang superleuke inspiratie, tips, tools & recepten voor meer rust & ontspanning in je leven!

Slowfulness. alles voor een ontspannen lifestyle.

love to connect…

Instagram is hét medium waar je inspiratie, tips en een inkijkje in mijn leven vindt. Volg me en ik neem je mee in mijn wereld.

Maar ook op pinterest, facebook & linkedin kan je mij vinden.
Dus laten we connecten!