Biotic Blast

Biotic Blast bevat een dagelijkse dosis vol goede bacteriën – daar word je gezonder en gelukkiger van.

Zoals bij zoveel dingen in het leven kan een lichaam gezond blijven door een evenwichtige benadering van voeding, beweging en levensstijl.

Stress, slaapgebrek en een slecht dieet kunnen het aantal goede bacteriën in je buik verminderen, waardoor je last kunt krijgen van een opgeblazen gevoel, ongemak en een slechte opname van voedingsstoffen.

In onze darmen leven een groot aantal micro-organismen en het is belangrijk om een goede balans te bewaren tussen de goede en slechte bacteriën. Wanneer je micro-organismen uit balans zijn, kan je hier last van hebben.

 

Belangrijk om te weten

Als je twijfels hebt over de combinatie van jouw medicatie met supplementen, raadpleeg dan altijd je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor. Op de site van Lifeplus kan je per product alle ingrediënten en doseringen vinden. 

Hoewel ik graag meer zou willen vertellen over de positieve ervaringen van mijn klanten en de vele voordelen van suppletie, is dit niet toegestaan vanwege de wetgeving rondom gezondheidsclaims. Ik gebruik alleen gezondheidsclaims die op de Europese lijst van goedgekeurde claims staan.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, beweging en goede slaap zijn altijd de basis.

Let op: Sommige supplementen mogen niet worden ingenomen tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.

Er zijn meer dan 60 verschillende soorten supplementen in mijn webshop bij lifeplus verkrijgbaar. Ik heb alleen mijn favorieten uitgelicht. Mocht je iets specifieks zoeken,  stuur mij gerust een berichtje. 

Everyday essentials