Eindelijk rust en ontspanning in je lijf & life!

All in ont-stress programma

…eindelijk rust in je lijf & life

In 6 maanden naar rust in je hoofd, meer energie, een gezond & fit lijf én een positieve mindset. Word weer die stralende vrouw vol energie en zit lekker in je vel! 

Schrijf je vandaag nog in en ga samen met mij aan de slag

margriet coaching

Herken jij dit ook?

Voel het op dit moment niet okay? Sta je ‘s ochtends al moe op en overdag is je energie ver te zoeken?

Heb je het gevoel van alles te moeten doen en ga je altijd maar door, terwijl je weet dat je eigenlijk moet stoppen?

Lijkt je hoofd vol met watten te zitten en vliegen je gedachten alle kanten op?

Steeds terugkerende rug, schouder- en nekklachten of als je al een tijdje rond loopt met andere lichamelijke klachten. En die je nu echt gaan belemmeren in je dagelijkse leven

en misschien…

In onze wereld gaat het steeds sneller en harder. We moeten meer en meer en gaat dat ten koste van jezelf? Ben je opgejaagd?

Of ben je overal en nergens, zit je vol stress en ben je je dagen aan het overleven tot het weekend?

Of sta je continu aan?

Roep je iedere week dat je: ‘maandag echt gezonder zal gaan leven’? 

Je weet misschien wel diep van binnen dat het anders moet. Maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

…en ook nog

Krijg je steeds meer vage (pre-) overgangsklachten? Tenminste het zou zomaar kunnen dat het hormonaal is. Je weet het eigenlijk niet.

Is je conditie ruk? Zit je kleding zit niet lekker meer en begint je lijf aan alle kanten te piepen en kraken?

Lukt het je maar niet om gezonde keuzes te maken? Ben je aan het snacken en snaaien en zit je gewicht je in de weg?

Ben je die kilo’s met bijbehorende vetrollen zat?! 

…en lijkt het wel steeds erger te worden en hoe hard je ook je best doet, je mist energie, je bent lusteloos?

En dat is natuurlijk waardeloos, want je hebt allemaal leuke ideeën en plannen.

We cannot become what we want by remaining what we are

Ik geloof dat…

alles met elkaar in verbinding staat en invloed op elkaar heeft. Wanneer jij niet goed eet, slaapt of voor jezelf zorgt, heeft dat invloed op jouw gemoedstoestand, op je energie maar ook op je gezinsleven, je relatie en je werk.

En andersom ook. Wanneer jij niet lekker in je vel zit, wanneer jij je steeds vermoeid voelt of wanneer het niet lekker gaat op je werk of in je relatie, dan heeft dat ook effect op jouw voeding, leefstijl en energie.

Je gaat steeds ongezonder of minder eten, je gaat minder sporten, je neemt niet meer de tijd om lekker buiten te gaan wandelen, je laat je huishouden versloffen, je stelt steeds meer dingen uit en ga zo maar door.

En dan heb ik het niet over de gevolgen hiervan. Gebrek aan energie, hoofdpijn, oververmoeidheid, vage klachten, pijnlijke rug, schouders- en nek, teveel kilo’s op je heupen en buik én stress. Wanneer jij in deze negatieve spiraal zit, dan is het soms heel lastig om hier zelf uit te komen.

De juiste veranderingen binnen jouw lifestyle gaan hét doen. Een goede energie, een sterke en positieve mindset maar ook een gezonde leefstijl hebben een enorme invloed op hoe jij je voelt.

Tijd om je gewoontes te doorbreken en te veranderen. En deze veranderingen zorgen voor meer structuur, rust en balans.

Gezonde voeding, meer bewegen, minder stress, minder moeten en een balans in werken en rust pakken. Als jij eenmaal de magic tools ontdekt hebt die gezond en ook nog leuk zijn, gaat de rest vanzelf!

Een happy, healthy lifestyle is echt onwijs leuk! En het gaat je zoveel meer brengen!

Margriet van Oeveren coaching & massage

Per toeval rolde ik hier 4 jaar geleden in. Ik had net anderhalf jaar thuis gezeten met een burn-out en wilde niets liever dan weer lekker in mijn vel zitten.

Dus nam ik het besluit dat het vanaf dat moment echt anders moest en omdat ik ook echt anders wilde!

Ik ging aan de slag met mijn gezondheid en met mijn dagelijkse gewoontes – my way of life. Ik leerde hoe ik mijn lichaam een energie boost kon geven met gezonde voeding en biologische voedingsstoffen én tegelijkertijd mijn overtollige kilo’s kon kwijtraken. 

En ik ging mij iedere dag beter voelen en ik was flabbergasted door het resultaat.

margriet

Een ‘wauw’ moment dat mijn leven veranderde…

Al vrij snel was ik van al mijn vage klachten af en had ik meer energie dan ooit tevoren. Ik had geen hoofdpijn meer en sliep als een roos. De mist in mijn hoofd was opgetrokken.

En als bonus was ik ook nog eens 11 kilo kwijt!

Ik ben het levende bewijs dat het mogelijk is om op een simpele manier je energie weer een boost te geven, weer lekker in je vel te zitten en kilo’s af te vallen!

In de maanden die kwamen leerde ik ALLES wat ik kon over hoogwaardige biologische voedingstoffen en preventieve gezondheid.

Ik zat 10 uur per dag achter mijn laptop om alles zelf uit te zoeken. Ik volgde trainingen, opleidingen en workshops om alles te leren over stress en voeding. 

Daarom besloot ik mijn kennis in een makkelijk te volgen programma te gieten. En inmiddels hebben meerdere klanten hier succesvol gebruik van gemaakt!

Wordt dit hét jaar dat jij eindelijk afkomt van je klachten en kilo’s?

Dus als jij…

Klaar bent met zelf aanmodderen met gebrek aan energie, hoofdpijn, oververmoeidheid, vage (pre-overgangs) klachten, rug, schouder- en nekklachten, overtollige kilo’s of andere stressklachten

Wilt weten hoe je de juiste stappen kan zetten en je vooral ook wilt weten hoe je dit blijvend kan toepassen

Jezelf een powerboost wilt geven en klaar bent om jouw sh*t aan te pakken

Je lijf wilt voeden in plaats van vullen

Klaar bent om je niet langer te laten leiden door je twijfels en onzekerheden.

Je vitaal en energiek wilt voelen in plaats van uitgeput

Wacht niet langer, want dit is allemaal haalbaar!

En ja…ik weet dat je niet hele jaar op en top kan zijn en aan het pieken bent, maar je kunt wel zorgen dat je vaker piekt dan dat je je energie- en futloos voelt.

Want hoe fijn is het als je bruist van energie, dat je lekker in je vel zit en dat je je fit en gezond voelt?

Je hebt de focus op je werk, je huishouden, je gezin, je sociale leven. En misschien nog op veel meer dingen.

Maar jij?

Jij komt pas vaak ergens als laatste in het rijtje. Tijd om dat te veranderen! Tijd om gas terug te nemen, de regie te pakken én jezelf op de eerste plek te zetten.

And believe me. I know. Been there. Done that.

Ik weet exact wat jouw valkuilen kunnen zijn, welke struggles je kunt hebben en wat nodig is om toch weer helemaal lekker in je vel te kunnen zitten.

Ik weet ook dat je het (té) druk hebt, ik weet dat andere dingen je prioriteit hebben. Maar ik heb zelf gezien én ervaren dat gezondheid het belangrijkste is wat je hebt in je leven.

Hoe je je voelt, hoe je in je vel zit, je mindset, leven, je werk of onderneming. Alles valt of staat met je gezondheid. En jij kan hier wat aan doen.

Want…als je zo door blijft gaan, hoe lang gaat dat nog goed? Hoe lang blijf je doormodderen. Hoe lang blijf jij jezelf uitputten? En hoe lang blijf je jezelf volvreten of juist uithongeren. Wanneer is het genoeg?

fit en vol energie coaching

En als jij, net als ik, wilt genieten van het leven, kies er dan vandaag nog voor om jezelf op 1 te zetten. Besluit vandaag dat jouw gezondheid het belangrijkste is wat er bestaat.

En ik ben trots om mijn All in ont-stress programma aan jou te introduceren waarbij jij hetzelfde kunt doen als mijn andere klanten!

Dé gouden combinatie voor succes…

Ik weet uit ervaring dat het lastig is om ergens te beginnen en daarom doe je dit ook stap door stap.

Als je weet dat het bewezen is…dat bijna 80% van alle lichamelijke én mentale (stress)klachten door het tekort van voedingsstoffen komt, is het niet gek dat we ons soms zo voelen!

Meer biologisch dan psychologisch, dus!

Je kan namelijk hele dagen in het bos gaan wandelen of op een yoga matje gaan mediteren. Maar als je lijf niet optimaal gevoed is, zal het je niet helpen en zal je geen rust in je lijf krijgen.

Door je gezondheid te resetten zet je de eerste stap naar het creëren van een gezond lijf & lifestyle. De focus is een gezond lichaam!

Je geeft je lichaam alle voedingsstoffen die het nodig heeft, waardoor het beter kan functioneren en als bonus raak je kilo’s kwijt omdat je je lichaam opschoont.

En we behandelen de stappen die jij hebt te zetten om vooruit te komen. En we maken een concreet plan hoe je dit gaat doen.

Je gaat aan de slag om jezelf te transformeren naar wie je wilt zijn zodat je voortaan bewuste en gezonde keuzes maakt, waardoor je meer tijd, meer overzicht, meer helderheid, meer rust en gezonder voelt.

Dit ga je ontdekken

Iedere maand hebben we een persoonlijke 1-op-1 ont-stress boost sessie. De unieke combinatie van coaching en massage.

Maar daarnaast ga je aan de slag om jezelf te transformeren naar wie je wilt zijn, zodat je voortaan bewuste en gezonde keuzes maakt.

Meer tijd, meer overzicht, meer helderheid, meer rust, gezonder én meer ontspannen!

#1
Reset jezelf in één maand

Je begint het programma met de reset. Deze bewezen reset methode is gezond én gemakkelijk vol te houden. Geen hongergevoel, geen snaaigedrag en je mag gewoon eten.

De reset is GEEN dieet! Het heeft een begin, een midden en een eind. Je eet lekker, gezond en gebalanceerd en we voegen juist voedingsstoffen toe. De methode daarom is heel goed vol te houden en super effectief en daarvoor doen we het!

Geen ge-jojo meer, je spiermassa blijft behouden, je huidelasticiteit herstelt – geen hanghuid en cellulitis neemt af. We halen de bezem door je lijf. En nog belangrijker…we doen het samen.

reset Margriet

De reset eetmethode
Het volledige programma van A-Z. Hoe jij succesvol 4-12 kilo kan afvallen, hoe jij je energie weer terugkrijgt en(!) hoe jij weer lekker in vel komt te zitten!

Stap voor stap voedingsprogramma
Het 30 dagen ‘reset-programma’ dat jou dagelijks stap voor stap door de reset begeleidt met praktische, inspirerende én motiverende tools en tips.

Een toolkit met de basisbeginselen, handige schema’s, recepten en planners. Hierin vind je alles wat je nodig hebt.

Startpakket biologische supplementen
Het volledige supplementenpakket (t.w.v. € 220) is inbegrepen.

Dit pakket – met 5 hoogwaardige biologische producten – zorgt naast afvallen voor de grootste optimalisatie voor je gezondheid, waarbij lichamelijke ongemakken kunnen afnemen en het lichaam vitaler en energieker wordt

cover boek

#2
Your 120 days of slowfulness

De slowfulness methode laat je zien, omdat er zoveel manieren zijn waarop je lichaam reageert op stress, dat er geen one-size-fits-all benadering bestaat.

In de volgende 4 maanden neem ik je in 7 hoofdstukken stap voor stap mee met alles wat je nodig hebt voor een happy, healthy lijf & life. Ik geef je tools, tips & handvatten om voor jezelf te zorgen – met een flinke dosis selfcare & selflove.

Dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en zelfs seizoensgebonden acties die een gezonde hormoonproductie ondersteunen, het lichaam ontgiften en preventieve gezondheid stimuleert.

En zorgen voor een fijn gevoel in je lichaam en rust in je hoofd.

Hoofdstuk 1 | Let’s start with the basics
Alles valt of staat met een stevige basis – je fundament. En daarom beginnen we gewoon bij het begin.

Hoofdstuk 2 | Happy healthy guts
Hoe gezonder je darmen, des te gelukkiger ben jij. Zijn jouw darmen, je eetpatroon én je humeur al dik in orde? Of is het tijd voor nieuwe gewoontes?

Hoofdstuk 3 | Slow down & sleep well
Bedtijd – wat een mooi moment van de dag. In de afgelopen 50 jaar is het aantal uren dat wij slapen gedaald van 9 naar 7 uur. Dat klinkt efficiënt, maar is dat ook zo?

Hoofdstuk 4 | Brand new day
Hoe je dag begint heeft enorme invloed op hoe de rest van je dag verloopt. Herken je van die dagen dat je ’s ochtends al chagrijnig wakker wordt en vervolgens álles wel lijkt mis te gaan?

Hoofdstuk 5 | Feel good food
Eet jezelf gelukkig, fit en slank. Je bent wat je eet, is waarschijnlijk een van de bekendste, en tegelijkertijd het meest ondergewaardeerde cliché over voeding. Laat eten vóór je werken in plaats van tegen je.

Hoofdstuk 6 | Move your body
Sporten…Sta jij te springen om weer de sportschool in te duiken….of krijg je alleen de kriebels al bij het idee?

Hoofdstuk 7 | Love, peace & happiness
Ontdek hoe je de lat minder hoog voor jezelf kan leggen. Creëer meer innerlijke rust en positieve flow. Verbind: met jezelf, de ander en met wat ertoe doet.

#3
Samen doorpakken

In de laatste maand sluiten we af met een to-do. Maar wel eentje die je gaat helpen. Zonder te moeten.

Je hebt immers inzicht in wat je nodig hebt om meer rust en ontspanning in je lijf & life te creëren.

Het is nu aan jou om de stappen te zetten die nodig zijn om vooruit te komen.

Een blijvende verandering
Doordat we je lichaam en mindset hebben aangepakt, zit je lekker in je vel. De kunst is om dit gevoel vast te houden. Dit doen we in een persoonlijke ‘evaluatie’ sessie. We zetten de puntjes op de i zodat jij vol energie kan blijven groeien.

Check-in
Na 1 of 2 maanden – dit doen we in overleg – hebben we een online sessie van 30 minuten om jouw voortgang te bespreken. Hoe gaat het nu? En wat het je nog nodig?

Margriet

Okay en nu even praktisch…

In mijn all-in ont-stress programma begeleid ik jou 6 maanden lang naar rust en ontspanning in je lijf & life. We gaan aan de slag met wat jij op dit moment nodig hebt.

Het programma is dus helemaal op maat. Stap voor stap de stress achter je laten en de energie om de dingen te doen die belangrijk voor je zijn. Dit is in het kort wat het programma inhoudt:

Online kick-off sessie

We starten met een online kick-off sessie en brengen we alles in kaart. We maken een mooi plan met al jouw wensen en doelen.

Zodat dit past in je agenda, je direct focus hebt én je snel resultaat boekt.

Intensief ont-stress traject met 6 persoonlijke 1-op-1 sessies 

Het ont-stress traject is dé perfecte combinatie van persoonlijke coaching én massagetherapie. Verdeeld over 6 sessies van een uur ga ik je begeleiden én behandelen.

We zoomen in op wie jij bent, wat jij wilt en hoe jij daar komt. Het geeft je inzicht in de stappen die je kunt nemen én je krijg direct lichamelijke ontspanning door dé ultieme ont-stress massage.

Met ‘ont-stress’ massagetherapie verminder je niet alleen lichamelijke klachten, zoals rug- en nekpijn, maar je wordt ook minder snel ziek vanwege de positieve effecten op het immuunsysteem én het stimuleert het zelf genezende vermogen van je lichaam.

Een unieke combinatie die rust creëert rust in je hoofd en lichaam en zorg je ervoor dat stress geen kans maakt!

Deze sessies vinden plaats in Rotterdam Nesselande.

Reset jezelf in één maand

In het 30 dagen reset-programma leer je van A-Z hoe jij je energie weer terugkrijgt, hoe je weer lekker in je vel komt te zitten én hoe je succesvol 4-12 kilo kan afvallen – als dat een doel van je is.

Startpakket biologische supplementen

Voor de reset is een startpakket met aanvullende biologische voedingsstoffen essentieel. Dit pakket t.w.v. €220 is uiteraard bij het programma inbegrepen. Dit pakket – met 5 hoogwaardige biologische producten – zorgt voor de grootste optimalisatie voor je gezondheid, waarbij je lichamelijke ongemakken kunnen afnemen en het lichaam energieker en vitaler wordt.

Een exemplaar van mijn boek: Your 120 Days of Slowfulness

Je ontvangt een (hardcopy) exemplaar van het boek: Your 120 days of Slowfulness. Boordevol tips, tools, oefeningen en handvatten. Dit boek helpt jou in jouw journey naar een happy, healthy, ontspannen lijf & life.

6 maanden onbeperkt support 

Je hebt 6 maanden lang een rechtstreeks lijntje met mij. Je doet het niet alleen! Ik ben bereikbaar voor je. Ik luister naar je en ben er wanneer jij het nodig hebt. Als het even niet lekker gaat, als je vastloopt, wilt sparren of vragen hebt.

30 minuten online voortgangsessie

Na 1 maand hebben we een online sessie van 30 minuten, om jouw voortgang te bespreken. Hoe gaat het nu met je en wat heb je nog nodig

Wat het all in ont-stress programma jou oplevert?

Een blijvende verandering – goede & gezonde gewoontes

Je hebt weer focus en energie

Je slaapt lekker en wordt uitgerust wakker

Je start je dag fit en vitaal en zo kom je ook de dag door
Vertrouwen in jezelf en in jouw lichaam terug

De juiste mindset én weg met pijnlijke schouders, rug en nek

Je ziet de dingen helder en hebt inzicht – alsof de mist in je hoofd is opgeklaard. Je bent je bewust van jezelf en de wereld om je heen
Lichamelijke ongemakken en klachten nemen af of verdwijnen helemaal  – je zal zien dat je lichaam veel rustiger is. Geen of veel minder hoofdpijn, geen opgeblazen gevoel of andere vage klachten
4-12 kilo gewichtsverlies – als je wilt, kan je 4 tot 12 kilo afvallen of zelfs meer als dat een doel van jou is
Normale eetlust herstelt – je hebt geen snaaigedrag meer
Verbeterde hormoonbalans – Minder klachten, veel meer energie en een vitaal lijf zijn het resultaat
Je voelt je niet meer voor alles verantwoordelijk – je kent je eigen grenzen weer. Je laat bewust taken aan anderen over 

Jouw investering

Hét complete programma voor eindelijk rust in je lijf & life!

In 6 maanden naar rust in je hoofd, meer energie, een gezond & fit lijf én een positieve mindset.

De investering voor het all in ont-stress programma bedraagt:

€400 per maand

of €2250 bij betaling in één keer. Je ontvangt dan €150 korting.

Nothing changes if nothing changes

“Ik ga het eerst nog wel even zelf proberen”

Je kan nu een paar dingen doen. Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat er niks verandert.

En eerlijk…wat heeft dat zelf proberen je tot nu toe écht gebracht? Ben je van je klachten en kilo’s af?

Weet dat programma populair is om de reset met hoogwaardige voedingsstoffen, de inhoud en begeleiding én praktische skills die je in deze vorm niet gratis online kunt vinden.

In meer dan 10 jaar tijd maakte ik alle fouten en stopte de lessen in dit intensief en begeleid 6 maanden traject. Zodat jij dezelfde fouten niet hoeft te maken en zorgeloos vliegt naar een ontspannen en klachtenvrij lijf &  leven.

Je kunt je laten leiden door angst en onzekerheid. Dingen denken als: Ik vind het te duur, dus ik doe het niet.

En dat mag allemaal, maar maak voor jezelf een goede afweging tussen de prijs  die je bereidt bent om te betalen.

Je zult namelijk altijd ‘pijn’ ervaren. Ongeacht het pad wat je kiest. Kies daarom heel bewust je pijn. Over een jaar kan je nog steeds aan het sukkelen zijn met al je klachten en kilo’s. Terwijl je nu kan starten en je al na een paar dagen de verandering voelt.

De vraag is welke keuze jij maakt.

Via de bewezen methode kun ook jij gebruik maken van deze enorme kans die voor je ligt.

Gun jij jezelf een gelukkig en gezond lichaam en leven?

Nog even iets belangrijks!

Ik werk graag met vrouwen die oprecht de wens hebben om zich beter te voelen, en daarom is dit programma NIET voor iedereen.

Het is geen quick-fix maar een lifelong fix. Er is helaas geen magisch pilletje. Dus je zal er zelf wel iets voor moeten doen.

Maar heb jij echt genoeg van hoe het nu is? Wil je echt veranderen? Wil je investeren in jezelf en in je lijf, klik dan hieronder op de knop en meld je aan. Wacht niet te lang.

Hoe eerder jij snapt hoe je jouw lichaam voor je kan laten werken en je snapt hoe je de balans terugkrijgt, des te sneller jij fitter, vitaler en weer vol energie in het leven staat.

Ik ga geen fake timers zetten op deze pagina om je over te halen om nu een beslissing te nemen. Jij bent slimmer dan dat. Je kunt ieder moment instappen.

Maar…de enige échte schaarste is elke dag dat je niet lekker in je vel zit, tijd is die je weggooit. Tijd is het enige kostbare goed dat je hebt…tijd komt echt nooit meer terug.

Meld je hieronder aan door op de knop te klikken. En dan spreek ik snel om jou te motiveren en inspireren. Zodat je je weer lekker in je lijf voelt!

Ook jij kan dit!

En het zou supertof zijn als je meedoet!

Selena zit weer lekker in haar vel en viel zelfs 12 kilo af!  

“Na van alles geprobeerd te hebben en toch wel sceptisch te zijn of dit programma mij dan nu wel zou kunnen helpen, ben ik toch gestart. En ik ben superblij met het resultaat. Dit had ik echt nooit verwacht.

Ik was zelf verbaasd over de frisse blik in mijn ogen. De online omgeving is erg overzichtelijk en duidelijk.

Met de begeleiding bij van Margriet heb ik eindelijk rust in mijn lijf & life, zoals zij dat altijd zo mooi zegt. Ik voel mij lichamelijk én mentaal me zoveel beter. Absoluut een aanrader en de investering dubbel en dwars waard”

Selena

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is het meest geschikt voor vrouwen vanaf 35 jaar).

Je loopt rond met diverse lichamelijke, mentale en (pre-) overgangsklachten, zoals niet kunnen afvallen, hoofdpijn, last hebben van moodswings, burn-out verschijnselen, laag libido, spijsverteringsklachten, slecht slapen, korter lontje, je gestresster voelen.

Het programma is bedoeld voor vrouwen die voelen dat ze uit balans zijn, die weer rust en ontspanning willen in hun lijf & life, maar niet goed weten wat ze eraan kunnen doen.

Waarom is er naast de 1-1 coaching ook een online programma?
Het voordeel van het online onderdeel, je kunt op de momenten dat het jou uitkomt kennis opdoen.

Je hoeft je huis er niet voor uit en kunt overal inloggen waar internet is. Daarbij ligt de kracht in herhaling.

Je kunt de informatie zo vaak als nodig is doorlezen of video’s zo vaak als nodig terug kijken. Tijdens de 1-1 sessies zal ik je eventueel naar een specifieke hoofdstuk die dan nodig is verwijzen. Zo versterkt het online programma de 1-1 begeleiding.

Wat kost het all in ont-stress programma?
De investering voor het all in ont-stress programma bedraagt €400 per maand.

Of €2250 bij betaling in één keer. Je ontvangt dan €150 korting.

De bedragen zijn inclusief BTW

Ik vind het wel veel geld en vind het spannend om zo’n investering te doen?
Dat begrijp ik.

Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen?

Dit is een investering in jouw eigen gezondheid. Veel vrouwen gaan vaak voorbij gaan aan hun eigen fysieke gezondheid en hebben het financieel vaak niet over voor zichzelf. Wel voor hun kinderen, partner of hun business.

Maar zoals in het vliegtuig….eerst jij, dan pas je kind. Want als jouw energie en humeur verbetert, wordt de wereld om je heen ook een stuk leuker. En heb je meer energie en tijd voor alle andere belangrijke dingen in het leven.

Wat voor resultaat kan ik al met de reset verwachten?
Met de reset-jezelf-in-één-maand haalt meer dan 95% van de vrouwen haar eerste doelen, zoals verminderde aantal klachten en streefgewicht.

Er bestaat helaas geen magisch pilletje. Ik geef je de volle 100% aandacht, maar het resultaat is en blijft afhankelijk van jouw inzet. Als jij elke dag vol blijft proppen met ongezonde voeding en de stappen niet volgt, gaat het niet lukken om je lijf op te schonen en gewicht te verliezen…

Maar! In de bijna alle gevallen zie ik fantastische resultaten en transformaties!

Ik heb een druk leven, past dit programma met de reset hierbij?
Ja absoluut! Je kan het jezelf zo makkelijk of “moeilijk” mogelijk maken als je zelf wilt.

Ik ben zelf een groot voorstander van snelle en makkelijke gerechten, met af en toe gezellig uitgebreid kokkerelen en experimenteren. Natuurlijk is het altijd even wennen als je een andere eetmethode gaat volgen.

Je hoeft helemaal geen keukenprinses te zijn. Met de eenvoudige recepten die snel op tafel staan, kan ook jij een gezonde en lekkere maaltijd koken. Je boodschappen doe je gewoon in de supermarkt

Wordt het programma vergoed door de zorgverzekering?
Omdat ik geen psycholoog ben, wordt mijn coaching en begeleiding niet vergoed door de zorgverzekering. In veel gevallen worden de trajecten wél betaald door de werkgever. Stuur me hier even een berichtje, zodat ik jou de informatie kan toesturen ten behoeve van jouw werkgever.
Kan ik van te voren met je kennismaken, om te kijken of de klik er is?
Ja, natuurlijk. Dat is ook de manier waarop ik graag werk. Als kennismaking en intake hebben we een vrijblijvend gesprek van 30 minuten. Telefonisch of via video. Als we beide de klik voelen, kunnen we starten we het programma opstarten.
Wat als ik erachter kom dat het programma toch niet bij mij past?
Voor mijn online programma’s geldt de wettelijk 14 dagen garantie termijn.
Werk je ook met losse sessies?
Nee, ik werk alleen met een programma van 6 maanden. Verandering heeft namelijk tijd en commitment nodig.

Voor extra ontspanning kan je wel losse massage behandelingen bij mij boeken:

Massage studio | Slowfulness

Staat jouw vraag er niet bij?

Stuur gerust een mailtje naar margriet@slowfulness.nl

Zullen we anders even kennismaken?

Je bent slechts één stap verwijderd van de verandering die jou meer energie en rust gaat geven.

Wil je serieus stappen nemen om weer lekker in je vel te zitten en zou je mijn hulp willen, maar je hebt toch nog een paar vragen? Plan dan een ont-stress gesprek in. 

Gewoon gratis en vrijblijvend. Ik kijk er naar uit je te spreken. 

We cannot become what we want by remaining what we are